Vertaa valikoimaa - näin löydät Kespronetistä alemman hintapisteen tuotteet

Hyödynnä verkkokaupan älykkäitä ominaisuuksia valikoiman vertailuun. Vinkit tehokkaampaan verkko-ostamiseen Kespronetissä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Ohjeet ja vinkit tehokkaampaan verkko-ostamiseen

1. Kohdista haku varastotuotteisiin

Maailman tilanteesta johtuen tuotteiden saatavuuksissa saattaa satunnaisesti olla haasteita. Jos arvostat erityisesti toimitusvarmuutta, kannattaa ostoskoriin valita mahdollisimman paljon varastotuotteita, jotka toimitetaan suoraan varastostamme. Varastotuotteet voit suodattaa esiin Kespronetin haku-toiminnossa valitsemalla kello- tai laatikko-ikonin.

varastofiltterit

2. Rajaa ja järjestä haku hinnan mukaan

Tuotteita löytyy useista hintapisteistä aina premiumtuotteista alemman hintapisteen ratkaisuihin. Voit hakea omaan hintapisteeseesi sopivia tuotteita vertailuhinta-suodattimella, johon voi määrittää vertailuhinnan ylä- sekä alarajan.

Suodattamisen jälkeen tuotteet kannattaa vielä järjestää vertailuhinnan mukaan nousevaksi, jolloin edullisimmat tuotteet ovat ensimmäisenä.

hintasuodatus jarjesta

3. Murupolkua pitkin samankaltaisiin tuotteisiin

Tuotesivuilla näkyvää murupolkua voi hyödyntää samankaltaisten tuotteiden löytämiseen. Jos löydät jonkun kiinnostavan tuotteen, klikkaa kyseisen tuotteen tuotesivulle ja valitse murupolun viimeisin kategoria. Näin näet saman kategorian tuotteet ja voit vaikka hyödyntää vinkin nro 2.

murupolku

4. Ostatko usein samoja tuotteita?

Jos ostat, niin usein ostamasi tuotteet kannattaa kerätä vakiolistoille, jolloin löydät ne mahdollisimman helposti ja nopeasti. Jos sinulla on vakiolistalla tuotteita, joiden korvaamista harkitset, niin hyödynnä kohdan 3. vinkkiä.

tuotteet vakiolistalle

Kespro Digiraati logo 1500x500

Haluatko vaikuttaa Kespron digitaalisiin palveluihin?

Toimiko ominaisuus kuten halusit? Haluatko tulla mukaan kehittämään Kespronettiä vieläkin paremmaksi? Liity Digiraatiin ja anna palautetta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä