Jerry Tiittala: "Vertaa valikoimaa verkkokaupassa"

Markkinoiden laajimmasta 50 000 tuotteen valikoimastamme löytyvät myös alemman hintapisteen tuotteet. Niillä ravintoloitsija löytää tarvittaessa ratkaisut sopeuttaa ravintolan menua ajan haasteiden mukaisesti.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuluttajien talousnäkymät eivät pysäytä ulkona syömisen megatrendiä Suomessa. Ravintoloissa ruokailtiin loppuvuonna enemmän kuin mitä talousviisaat olivat syksyllä arvioineet. Ruoan ja juoman äärellä halutaan tavata ystäviä, mutta ravintolat tarjoavat kuluttajille helposti saavutettavaa arjen luksusta. Ravintolapalveluiden kuluttaminen on jo osa suomalaisten pysyvää arkikulttuuria.

Kustannukset nousevat nyt yleisesti ja paikoin nopeasti. Osaan kustannuksista ravintoloitsija ei pysty itse vaikuttamaan. Raaka-ainevalintoihin me Kesprossa pystymme tarjoamaan erilaisia asiakkaan liikeideaan sopivia ratkaisuja. Markkinoiden laajimmasta 50 000 tuotteen valikoimastamme löytyvät myös alemman hintapisteen tuotteet. Niillä ravintoloitsija löytää tarvittaessa ratkaisut sopeuttaa ravintolan menua ajan haasteiden mukaisesti.

Vertaile valikoimaamme Kespronetissä hyödyntämällä verkkokaupan hakutoimintoja ja suodattimia. Käyttämistäsi vakiotuotteista löytyy varmasti lukuisia eri laatu- ja hintapisteeltään olevia verrokkeja. Katso myös muut ohjeet Kespronetin käyttöön!

Timmissä kunnossa oleva ravintola menestyy varmemmin. Kehitä ravintolassasi niitä alueita, joihin voi vaikuttaa itse. Ravintolan houkuttelevuutta voi parantaa kehittämällä esimerkiksi palvelutasoa, siisteysmielikuvaa tai markkinointia. Kiinnitä huomiota ravintolan varastokiertoon ja hävikkiin. Ja tiukassa paikassa katsotaan tilannetta yhdessä – myyjämme ovat apunasi.

Jerry Tiittala, Kespron kaupallinen johtaja


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä