Tuotevinkki: Nyt hemmotellaan kakuilla

Hemmottelu saa uuden merkityksen Eesti Pagarin hienossa kakkuvalikoimassa: vadelmajuustokakku, suolainen kinuskijuustokakku ja raparperi-toscaleivos ovat todellisia kakkujen mestariteoksia, joista jokaisella on ainutlaatuinen maku ja tarina.

Julkaistu

Teksti

Eesti Pagar

Kuvat

Adobe Stock / Eesti Pagar

Kaupallinen yhteistyö

Eesti Pagar

Eesti Pagarilla on rikas historia, joka rakentuu intohimosta leipomiseen. Siitä on tullut Viron kulinaarisen maiseman kulmakivi, joka rikkoo jatkuvasti rajoja ja asettaa uusia standardeja huippuosaamiselle.

Tarjoillessaan esimerkiksi Eesti Pagarin vadelmajuustokakkua, suolattua karamellijuustokakkua tai raparperi-toscaleivosta, ei tarjoile ainoastaan jälkiruokaa, vaan palaa kulinaarista historiaa, jonka Eesti Pagarin leipurimestarit ovat luoneet rakkaudella ja huolella.

Vadelmajuustokakku

Vadelmajuustokakku

Klassinen juustokakkumme, jossa on kermaista pehmeää tuorejuustoa ja voinen keksipohja. Kakun makua täydentää vadelmatäytteen makea kirpeys. Se on jälkiruoka, joka ei koskaan mene pois muodista ja miellyttää varmasti asiakkaita.

Suolainen kinuskikakku

Suolainen kinuskijuustokakku

Hemmottele asiakkaita klassisen juustokakun ajattomalla nautinnolla. Kakku on taitavasti valmistettu samettisesta tuorejuustosta ja voi-keksipohjasta. Se on täydennetty ylellisellä, suolatulla karamellitäytteellä. Olipa kyseessä erityinen tilaisuus tai makean hemmottelun hetki, tämä juustokakku on täydellinen valinta.

Raparperi-toscaleivos

Raparperi-toscaleivos

Raparperi-toscaleivos kunnioittaa virolaisen leivonnan perinteitä. Tämä herkku yhdistää raparperin happamuuden manteli-toscan makeaan, rapsahtavaan tekstuuriin. Se on nostalgian maku, joka tuo mieleen mummon keittiön ja kodin lämmön.

Helppoa ja hyvää

Kakut on leikattu valmiiksi, joten yön yli sulatus jääkaapissa riittää ennen käyttöä. Palakoko antaa mahdollisuuden puolittaa juustokakut, jos kaipaa pienempää palakokoa. Koristele ja tuunaa kakunpalat, marjoilla, hedelmillä, kastikkeilla tai yrteillä sesongin tai juhlan teeman mukaan. Raparperi-toscaleivos on nyt kätevässä muodossa valmiina annoksena. Voit tarjoilla ne ryppäänä esimerkiksi pyöreällä vadilla tai yksittäisinä annoksina. Viimeistelyyn näin keväällä sopii tuore raparperi ja vihreät yrtit.

Kesprosta löydät laajan valikoiman Eesti Pagarin kakkuja!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä