Juomavinkki: Löfbergs Cold Brew – kylmät kahvijuomat helposti

Kylmät kahvijuomat ovat kasvava trendi Suomessa ja maailmalla. Valmis kylmäuutettu kahvi, Löfbergs Cold Brew Antioquia Reserve, tarjoaa helpon tavan erilaisten kahvijuomien valmistukseen ja tarjoiluun.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Löfbergs

Kaupallinen yhteistyö

Löfbergs

Kylmäuutettu kahvi, eli cold brew, on kahvinvalmistusmenetelmä, jossa kahvia uutetaan kylmässä vedessä pitkän ajan, yleensä noin 16 tuntia. Tällä menetelmällä kahvin maku on pehmeä ja vähemmän katkera, joka sopii täydellisesti erilaisiin kylmiin kahvijuomiin. Löfbergsin valikoimista löydät kätevän valmiin kylmäkahvituotteen, Löfbergs Cold Brew Antioquia Reserven.

Puhdasta premium-kahvia Kolumbiasta

Löfbergs Colbrew Antiquia Reserve on valmistettu sataprosenttisesti Arabica-kahvista. Se on luomusertifioitu sekä täysin lisäaineeton. Juoma on puhdasta premium-kahvia ja osa Löfbergin Next Generation Coffee -projektia Kolumbiassa. Projektissa työskennellään nuorten kahvinviljelijöiden tulevaisuuden parantamiseksi. Koulutuksen ja kaupan avulla parannetaan Kolumbian Antioquian jyrkillä rinteillä asuvien ja työskentelevien nuorten kahvinviljelijöiden olosuhteita.

Löfbergs 1500x1000

Cold Brew -kahvilla valmistat monipuolisesti herkullisia juomia

Kylmäuutettu kahvi on täydellistä sellaisenaan, maidon tai kasvipohjaisten juomien kanssa, jääkahviin, erilaisiin kahvidrinkkeihin, leivonnaisiin ja ruoanvalmistuksen ainesosaksi.

Muista myös:

Makusiirapit: Lisää juomaan makusiirappia, kuten vaniljaa, karamellia tai hasselpähkinää antamaan kylmäuutetulle kahville uusia ulottuvuuksia.

Jääpalat: Jos haluat virittää kahvin viimeisen päälle, käytä kahvista valmistettuja jääpaloja, jotta juoma ei laimene jääpalojen sulaessa.

Hiilihappo: Lisää soodaa tai muuta hiilihapollista vettä, niin saat kylmäuutetusta kahvista kuplivan raikkaan version.

Testaa herkulliset reseptit

Löfbergs karamelli 1500x1000

Cold Brew Karamelli

  1. Valuta karamellikastike lasin reunoille.
  2. Täytä lasi jääpaloilla.
  3. Lisää karamellisiirappi.
  4. Lisää maito.
  5. Lisää Cold Brew -kahvi.

Vinkki! Jos haluat tehdä runsaamman version, lisää juoman päälle kermavaahtoa, karamellikastiketta raitoina ja strösseleitä.

Lofbergs vihrea omena 1500x1000

Cold Brew Vihreä Omena

  1. Täytä lasi jääpaloilla.
  2. Lisää omenasiirappi.
  3. Lisää Cold Brew -kahvi.
  4. Lisää omenalohkot ja mintun tai sitruunamelissan oksa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä