Suomalaisilla juustoilla kesän houkuttelevin ruokalista

Kesän ruokalistaa on helppo erilaistaa valitsemalla suosikkiannoksiin Juustoportin laadukkaita suomalaisia juustoja. Kaikki Juustoportin juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta Jalasjärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Juustoportti

Kuvat

Juustoportti

Juustoportin juustoilla on kuluttajien arvostama Hyvää Suomesta -merkki.

Juustoportti halla-juusto banneri

Halla-juusto

Suomalainen Juustoportti Halla-juusto on täydellinen juusto grilliin, parilalle ja paistamiseen, sillä se kestää kuumuutta kuten paistettavan juuston kuuluukin. Halla valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta lehmän- ja vuohenmaidosta ja se on maustettu mintulla. Sopivan suolainen Halla-juusto käy erinomaisesti esimerkiksi salaatteihin, burgereihin, juustotikkuihin, tacoihin sekä pastoihin. Kyseessä on siis hyvin monipuolinen ja moneen makuun sopiva suomalainen vaihtoehto!

Tuotteet Kesprosta

Juustoportti leipäjuusto banneri

Juustoportin leipäjuusto

Kansallisherkuksikin kutsuttu Juustoportin leipäjuusto on maistuvaa sellaisenaan, mutta se sopii mainiosti myös vaikkapa salaattiin, burgereihin, juustotarjottimelle ja jälkiruokiin. Leipäjuusto viehättää perinteisten makujen ystäviä lakkahillon kera tarjoiltuna, mutta juuston monipuolisuus mahdollistaa sen hyödyntämisen myös rohkeammissa käyttöyhteyksissä, kuten pizzan täytteenä tai vaikkapa intialaistyyppisissä curryissa.

Juustoportin leipäjuusto valmistetaan suomalaisesta maidosta Jalasjärvellä, perheyrityksen omassa juustolassa.

Tuotteet Kesprosta

Juustoportti kellaroidut-erikoisjuustot banneri

Vuohen GR Grand Reserve

Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve on suomalaisesta vuohenmaidosta valmistettu pitkään kypsytetty juusto. Se on vaalea, kova, maukas ja vivahteikas juusto, jonka tuoksusta voi erottaa pähkinää, vaniljaa ja kermaa. Vuohen Grand Reserve on palkittu kultamitalilla Tirolissa kansainvälisessä premium-juustojen kilpailussa.

Jopa kaksitoista kuukautta kypsynyt Vuohen Grand Reserve on maultaan voimakas ja sopii juustotarjottimille, salaatteihin, suolaiseen leivontaan sekä monenlaiseen muuhun ruoanlaittoon. Rakenteensa ja makunsa ansiosta Vuohen Grand Reserveä voi käyttää myös raastettuna ja lastuina esimeriksi pastan päällä sekä pizzassa.

Kaikki Juustoportin pitkään kypsytetyt kellaroidut erikoisjuustot valmistetaan suomalaisesta maidosta käsityönä Jalasjärvellä ja kypsytetään aidossa juustokellarissa.

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä