Vipinää vitriiniin Juustoportin vastuullisilla tuotteilla

Juustoportin täytettävät kaura- ja jogurttipohjat ovat nopea ja monipuolinen tapa lisätä vitriinin tarjontaa. Samasta täytettävästä pohjasta on mahdollista luoda satoja erilaisia mukaan myytäviä herkkupaloja.

Julkaistu

Teksti

Juustoportti

Kuvat

Juustoportti

Freshi uusi konsepti vitriiniin

Juustoportin täytettävät kaura- ja jogurttipohjat mahdollistavat oman näköisen ja räätälöidyn tuotteen tekemisen jopa asiakkaan toiveiden mukaisesti aivan muutamissa minuuteissa. Valmis myytävä tuote on imagoltaan käsintehty!

Kaura- ja jogurttipohjat säilyvät avaamattomina pitkään ja ovat käyttövalmiita aina kysynnän mukaan. Kaura- ja jogurttipohjat yksinkertaistavat vitriinituotteiden valmistamista ja tuovat tervetullutta lisäkatetta.

Juustoportti

Juustoportti kokoamisvinkki

Tuotteet

  • Juustoportti kaurapohja 180 g gluteeniton 6408659990743 / ME 6 kpl
  • Juustoportti jogurttipohja 180 g laktoositon 6408652221981 / ME 6 kpl
  • Pikarissa on tila reseptisi mukaisille täytteille.
  • Avaamaton tuote säilyy pitkään, aina pakkaukseen merkittyyn päivään saakka.
  • Avattu pakkaus säilyy 1-1,5 vuorokautta.

Näin helposti se käy:

1. Avaa muovikansi
2. Poista alumiinikansi kokonaan
3. Täytä pikari kerroksittain
4. Sulje pikari tiiviisti muovikannella
5. Nosta valmis tuote esille vitriiniin

Vipinää vitriiniin valmiilla vaihtoehdoilla

Juustoportti on the go

Juustoportin vitriinituotevalikoimasta löydät monipuolisesti syötävää ja juotavaa jokaiselle kohderyhmälle. Löydät Juustoportin kaikki brändit Kespro.comin tuotemerkkisivulta.

Juustoportti Hyvin on ratkaisu sokerihaasteeseen. Aidosti sokeroimattomat ja makeutusaineettomat Hyvin-tuotteet löydät täältä.

Friendly Viking’s on Juustoportin kaurabrändi. Tuotteet ovat gluteenittomia ja kasvipohjaisia. Friendly Viking’s -tuotteet löytyvät täältä.

Vastuullisuutta kahvimaitoihin

Juustoportti UHT

Juustoportin maidot ja kaurajuomat viestivät liiketoimintasi vastuullisesta arvomaailmasta. UHT-käsitellyt tuotteet säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä.

Juustoportin Vapaan lehmän maidot ja maitojuomat ovat hiilineutraaleja – tämän tietää myös valtaosa suomalaista kuluttajista. Juustoportin vapaat lehmät elävät vapaasti pihatoissa, ulkoilevat ympäri vuoden ja laiduntavat kesäisin. Katso kaikki Vapaan lehmän brändistä tästä.

Juustoportin Friendly Viking’s -kaurajuomat valmistetaan Suomessa suomalaisesta kaurasta. Kaurajuomat ovat gluteenittomia ja täysin kasvipohjaisia. Katso kaikki Friendly Viking’s -tuotteet tästä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä