Kuumimmat fingerfood-uutuudet nyt Suomessa!

SeaGood Oy Fort Deli on tunnettu koko historiansa ajan laadukkaiden fingerfoodien maahantuojana. Supersuositut mozzarellatikut, sipulirenkaat ja cheddarilla täytetyt jalapenot ovat aina olleet osa yrityksen valikoimaa – ja myös myydyimpiä tuotteita.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: SeaGood Oy Fort Deli

Kuvat

SeaGood Oy Fort Deli

Täyteläisen juustoiset Blue Cheese Bite ja Västerbottensost® Bite valloittivat asiakkaat alkuvuodesta. Blue Cheese Bite sisältää rapean kuoren alla suussa sulavaa, aitoa Aurajuustoa®. Juustotäytteessä on 35 % Aurajuustoa. Västerbottensost® Bite puolestaan on rapeaksi paneroitu, kermaista Västerbottensost®-juustoa sisältävä herkullinen fingerfood.

SeaGood-Oy-Fort-Deli-Blue-Cheese-Bite

Trendikäs fingerfood-valikoima laajenee

Fort Delin fingerfood-valikoima laajenee edelleen ja yritys esittelee nyt uutuustuotteensa, Chili Cheese Nuggetin. Pehmeää juustoa sekä jalapenon ja vihreän paprikan paloja sisältävä paneroitu, rapea nugetti on miedosti tulinen ja täyteläisen juustoinen suupala.

Fingerfoodit toimivat alkupaloina ja pieninä snackseinä esimerkiksi juoman kanssa. Ne voi tilata erikseen tai koko pöytäseurueelle jaettavaksi isolla lautasella, jossa on tarjolla montaa eri tuotetta. Laadukkaita fingerfoodeja voi käyttää myös lisäkkeenä. Tuotteet ovat pakasteita ja ne valmistetaan jäisenä, joten hävikkiä ei synny. Fort Delin myymät tuotteet tulevat Euroopasta, arvostetulta Saludin tehtaalta. Yrityksen valikoimaan kuuluu myös trendikäs, vegaaninen kukkakaali-wing.

SeaGood-Oy-Fort-Deli-Avocado-Burger

Makua avokadosta ja kasvispihveistä

Muita vegaanisia tuotteita ovat muun muassa Saludin avokadouutuudet: Avocado Burger ja Edamame-avokadoburger. Molemmat avokadopihvit sisältävät laadukasta Hass-avokadoa. Avocado Burgerissa on lisäksi makeaa maissia ja Edamame Burgerissa proteiinipitoisia Edamame-soijapapuja.

Raikkaan vihreät pihvit ovat monikäyttöisiä; niitä voi käyttää sellaisenaan erilaisissa annoksissa, hampurilaisten välissä sekä lisäkkeenä esimerkiksi perunan sijaan. Viipaleiksi leikattuna näitä kasvispihvejä voi käyttää myös esimerkiksi tortilloissa ja täytetyissä leivissä.

Tilaa, testaa ja löydä suosikkisi!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä