Kalavinkki: 4 helppoa ja nopeaa vinkkiä lahnapyöryköiden käyttöön

Tarjoa lounaspöydässä kalaa monipuolisesti ja vastuullisesti ja valitse Hyvä Apajan Saariston lahnapyörykkä. Kurkkaa neljä käyttötapaa.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Inka Ikonen

Kuvat

PNM-CHIPSTERS OY

Kaupallinen yhteistyö

PNM-CHIPSTERS OY

Hyvä Apajan Saariston lahnapyörykkä sisältää lähes 60 prosenttia vastuullisesti pyydettyä Itämeren lahnaa, kotimaista gluteenitonta kauraa, kermaa sekä makua ja keveyttä tuovaa palsternakkaa ja porkkanaa. Pyörykät valmistetaan lahnan fileestä, jonka maku on pehmeä ja mieto, ja kalassa on hyvät ravintoarvot.

Lahna pyydetään keväisin viileiden vesien aikaan rysillä ja verkoilla. Sen myötä merestä poistuu fosforia ja typpeä, mitkä vaikuttavat Itämeren rehevöitymiseen. Lahna onkin saariston lähiruokaa parhaimmillaan ja niin makunsa kuin ilmaston ja ympäristön kannalta loistava valinta!

Saariston lahnapyörykkä on nyt saatavilla Kalatukku Kesprosta. Tuotteen etuna on sen tasalaatuisuus esimerkiksi lounastarjoilussa sekä helppo ja nopea käyttö. Pakastepullat valmistuvat vartissa uunissa.

Poimi neljä helppoa vinkkiä pyöryköiden käyttöön

1 - Tarjoile perinteisiä saariston makuja

Tarjoa pyörykät perunamuusin, etikkakurkkujen, kaaliraasteen ja tillikermaviilikastikkeen kera.

2 - Pyöräytä pasta

Sekoita lahnapyörykät keitetyn pastan, herneiden ja peston kanssa.

3 - Kalapyörykkäbowl

Kasaa kulhon pohjalle keitettyä kotimaista kauraa tai ohraa. Lisää päälle lahnapyörykät, porkkanasuikaletta, parsakaalia ja sitruunainen ranskankermakastike.

4 - Shanghai-tacot

Lado tortillan päälle salaattia, versoja, kurkkua, lahnapyörykät sekä hunajamajoneesia ja hoisinkastiketta.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä