Katrin-annostelijat varmistavat miellyttävän asiakaskokemuksen

Metsä Tissuen Katrin-käsi- ja WC-paperinannostelijat varmistavat, että asiakaskokemus on myönteinen ja linjassa ravintolan kaikkia tiloja myöten.

Julkaistu

Teksti

Anna-Kaisa Asuja

Kuvat

Valmistaja

Kaupallinen yhteistyö

Metsä Tissue

Ravintolakokemus muodostuu tutkimusten mukaan tuhansista yksityiskohdista. Pandemia nosti ihmisten tietoisuutta terveysturvallisuudesta, ja hyvä hygienia on tullut entistä tärkeämmäksi. Myös WC-viihtyisyydellä on iso merkitys kokemukseen.

”Ravintola-asiakkaalla pitää olla mahdollisuus pestä kädet ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen. Miellyttävä WC-käynti on myös osa asiakaskokemusta. Sillä on iso merkitys ravintolan laatumielikuvan kannalta”, Metsä Tissuen Katrin-tuotteiden markkinointipäällikkö Julia Laaksonen kertoo.

Metsä Tissuella on pitkä kokemus hygieniatuotteiden valmistamisesta ja hygieniaratkaisujen tuottamisesta.

Katrin hoitaa koko hygieniaketjun

Hygieniajärjestelmä muodostuu seuraavista elementeistä: WC-paperiannostelija ja WC-paperi, saippua-annostelija ja saippua, käsipaperiannostelija ja käsipaperi. Jokaisen elementin kohdalla huolehditaan siitä, että suunnittelussa on huomioitu hygienia. Tuotteet suunnitellaan niin pitkälle asiakasta ajatellen, että kaikkia erinomaisia ominaisuuksia ei välttämättä tule ajatelleeksi ja huomanneeksi käytännössä.

”Julkisissa tiloissa hyvä hygienia edellyttää, että WC-paperille ja saippualle käytetään annostelijaa. Yksi annostelijan tärkeimmistä tehtävistä on suojata paperia ja pitää se hygieenisenä. Annostelija vähentää myös turhaa kulutusta ja paperin hävikkiä”, Laaksonen kertoo.

Katrin annostelee arkin kerrallaan

Tamperelainen Goldie’s on persoonallinen ja tasokas drinkkibaari. Drinkkien ja cocktailien näyttävä visuaalisuus on linjassa sisustuksen ja tilakokemuksen kanssa. Tyylikkyydestä ei tingitä myöskään WC-tiloissa. Uuden ravintolan saippua- ja paperiannostelijoihin valittiin tyylikäs ja ajaton musta väri. Goldie’sin ravintolapäällikö Elisa Aho on tyytyväinen valintaan.

ML 4 23 Premium Katrin-annostelijat 1 Drinkkibaari Goldie'sin salin näyttävyyteen on panostettu. Myös wc-tilojen tulee olla tyylikkäät ja toimivat.

”Annostelijat sopivat ravintolamme tyyliin. Meille on myös tärkeää, että laitteet toimivat ja ovat siistin näköiset. Laitteiden pitää kestää myös käyttöä. Mustaa väriä ei saa sotkettua.”

Koko hygieniaketju vaikuttaa paitsi siisteyteen myös turvallisuuteen.

”Käsipaperiroskiksen pitää olla tarpeeksi suuri, ettei se ala tursuilla. Toisaalta saippua-annostelija ei saa vuotaa. On myös turvallisuusasia, ettei saippuaa valu lattioille, muuten lattiasta tulee liukas”, Aho kuvailee.

ML 4 23 Premium Katrin-annostelijat 3

Käsipaperiannostelija tarjoaa parhaan käyttökokemuksen Non Stop -ketjutaitetulla käsipyyhepaperilla. Paperia ei tarvitse nyhtää. Silpun tai paksun nipun sijaan sieltä tulee aina ehjä arkki. Tämä säästää myös luontoa sekä kustannuksia.

”Käsipaperiannostelija tarjoaa aina arkin kerrallaan.”

Säästää aikaa ja vaivaa

Siisteys ja miellyttävä tilakokemus pysyvät yllä, kun annostelijoiden täyttäminen onnistuu kiiretilanteessa nopeasti.

”En tiedä, oliko remonttimiehillä käyttöohjeet, kun asensivat annostelijoita, mutta itse en ole ohjeita missään vaiheessa tarvinnut. Käyttäminen on intuitiivista. Esimerkiksi WC-paperirullissa sylinteri on muotoiltu niin, että sitä ei voi laittaa väärinpäin.”

Täyttämistä nopeuttaa ja helpottaa myös se, että henkilökunnalla on annostelijoihin riittävästi avaimia.

”Avaimia katoaa aina. Isossa ravintolassa yhden avaimen kanssa tulee hankalaa. Sama avain sopii myös kaikkiin laitteisiin. Se nopeuttaa täydentämistä ja keventää samalla avainnippua.”

Kespro Katrin-annostelijat-uudistuivat-banner-900x200px

Uudet annostelijat

  • Mustat annostelijat on valmistettu kierrätysmuovista.
  • Kaikki annostelijat ovat edelleen kierrätettäviä.
  • Yhteensopivat Mäntässä lähituotetun pehmopaperin kanssa.
  • Läpinäkyvät sivupaneelit kertovat täydennystarpeesta ja nopeuttavat huoltokierrosta.
  • Portaattoman päälletäytön ansiosta jokaisen wc-paperirullan voi käyttää loppuun.
  • Koko uudistunut annostelijasarja on saatavilla myyntierittäin Kesprosta.

Metsä Tissue

  • Metsä Tissuella on eri puolilla Eurooppaa yhdeksän tehdasta, jotka valmistavat laadukkaita hygieniatuotteita ja tiivispapereita kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön.
  • Mäntän tehdas on perustettu vuonna 1868. Tehdas työllistää yli 400 työntekijää.
  • Katrin-brändi tarjoaa kokonaisvaltaisia hygieniaratkaisuja työpaikoille ja WC-tiloihin sekä hyvinvoinnin edistämiseen.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä