Katrin

Clean & Green Katrin

Katrin tarjoaa älykkäät ja käytännölliset hygieniaratkaisut julkisiin WC-tiloihin ja työpaikoille. Korkeimpia puhtaus- ja hygieniastandardeja tukevat ratkaisumme valmistetaan vastuullisesti alusta loppuun.

Valikoimamme kattaa eri asiakassegmenttien, kuten siivousyritysten, toimistojen, teollisuuden, sairaaloiden, koulujen ja ravintoloiden tarpeet. Turvalliset, älykkäät ja käytännölliset ratkaisumme kattavat pehmopaperituotteet, saippuat, annostelijat, roskakorit ja pyyhintätuotteet erikoistarpeisiin.

Tuotteet valmistava Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, joka on kansainvälinen vastuullisesti ja kestävästi toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni.

Tätä tarkoittaa ”Clean” Katrinin WC-tilaratkaisuista puhuttaessa

Jokainen ansaitsee hyvän hygienian tason vieraillessaan julkisessa tai työpaikan wc-tilassa. Hyvä hygieniajärjestelmä on helppo sekä käyttää että täyttää. Me vähennämme hygieniaan liittyviä riskejä ja parannamme työhyvinvointia ja asiakaskokemusta.

Paperinen käsipyyhe on hygieenisin tapa kuivata kädet.

Kosketusvapaat WC-paperi-, käsipyyhe- ja saippua-annostelijat.

Allergiatestatut vaahto- ja nestesaippuat.

Käytännöllinen ja kustannustehokas hygieniaratkaisu.

Tätä tarkoittaa ”Green” Katrinin WC-tilaratkaisuista puhuttaessa

Katrin huomioi ympäristövaikutukset tuotteen koko elinkaaren ajan. Ainutlaatuinen Metsästä lopputuotteeksi- arvoketju takaa, että Katrin-tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja 100% jäljitettävästä materiaalista. Katrinin pehmopaperituotteet on sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä tai EU:n ympäristömerkillä.

Pohjoisen puusta bio- ja kiertotalouden mukaisesti valmistetut ensiluokkaiset tuotteet

Kulutusta ja ympäristövaikutuksia pienentävät annosteluratkaisut

Laadukas paperi on tehokkaampaa ja pienentää sitä kautta kulutusta ja ympäristövaikutuksia edelleen

Kierrätysmuovin käyttö aina kun mahdollista vähentää ensiömuovin tarvetta

Käytetty pehmopaperi jatkaa matkaansa bio- tai energiajätteeksi ja sitä kautta biopolttoaineeksi korvaten fossiilisia polttoaineita

Katrin-tuotteet valmistaa Metsä Tissue

Katrin-tuotteet valmistaa Metsä Tissue, yksi Euroopan johtavista terveyttä, hygieniaa ja hyvinvointia kotona, työpaikoilla ja vapaa-ajalla edistävistä pehmo- ja tiivispapereiden valmistajista. Metsä Tissue on ainoa suomalaisomisteinen pehmopaperin valmistaja. Katrinin lisäksi Metsä Tissuen tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Lambi, SAGA ja Serla. Päivittäin 40 miljoona asiakasta tavoittava Metsä Tissue kehittää paperituotteita, jotka tekevät arjestamme sujuvampaa, helpompaa ja puhtaampaa. Katrin – pehmopaperit valmistetaan Mäntän tehtaalla, joka on työlllistänyt suomalaisia jo useiden sukupolvien ajan.

Tuotekategoria: Kaikki