Annostelijan monet tehtävät

Laadukas käsipaperiannostelija on ravintolan moniottelija. Katrin-annostelijat sopivat moneen sisustukseen, ne ovat helppokäyttöisiä sekä säätelevät myös turhaa kulutusta. Kaikki Katrin-annostelijat ovat saatavilla Kesprosta myyntierittäin.

Julkaistu

Teksti

Metsä Tissue

Kuvat

Metsä Tissue

Kaupallinen yhteistyö

Metsä Tissue

Annostelijasta pehmopaperin saa helposti käyttöön

Paperitarvikkeet pysyvät ehjinä ja hygieenisinä annostelijan suojassa. Kuitenkin niiden tulee olla helposti saatavilla wc-kävijälle – paperin päätä ei pitäisi joutua kalastelemaan annostelijan sisältä. Paras käyttökokemus syntyy ketjutaitetulla käsipaperilla, joka tulee aina annostelijasta helposti tarjolle yksi arkki kerrallaan.

Huomioi saatavuuden suhteen myös esteettömyys ja eri käyttäjäryhmien tarpeet asentamalla annostelijat sopiville korkeuksille.

Katrin-Kespro.net-Content-image-1500x100px

Annostelija karsii turhaa kulutusta

Paperia ja saippuaa on helppo ottaa sopiva määrä kerrallaan. Säädettävät tai automaattiset jarrut annostelijan sisällä katsovat, ettei wc-paperi rullaile lattialle tai hukkaan.

Katrin-annostelijoissa on kiinnitetty erityistä huomiota portaattomaan täyttömahdollisuuteen: uuden paperipaketin tai rullan saa ladattua edellisen ollessa vielä käytössä. Näin rullat tulevat aina loppuun asti käytetyiksi, eikä paperi lopu myöskään koskaan kesken.

Annostelija pitää yllä siisteyttä

Annostelijassa paperit pysyvät kuivina ja ojennuksessa, eikä wc-tilassa säilytellä irrallisia paperipaketteja tai ylimääräisiä wc-paperirullia.

Siisteyttä ylläpitävä ammattihenkilöstö saa myös tehtyä työnsä paremmin, kun annostelijoiden täyttö on helppoa. Siistijälle on helppoa, kun Katrin-annostelijoiden läpinäkyvistä sivupaneeleista täyttötarpeen näkee kaukaa annostelijaa avaamatta. Kun täyttötarve on, sopii kaikkiin Katrin- muoviannostelijoihin sama avain.

Katrin-Kespro.net-Main-image-1500x100px-1

Annostelija sisustaa

Voit valita valkoiset, mustat tai metalliset annostelijat tilan tyylin mukaan. Tyylikäs annostelija kestää aikaa – pitkä käyttöikä säästää myös kustannuksia ja ympäristöä.

Toimiva annostelijaratkaisu mahdollistaa puhtauden ja käytettävyyden ja luo hyvän asiakaskokemuksen. Kaikki Katrin-annostelijat saatavilla Kesprosta myyntierittäin.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä