Kestävästi tuotettua lihaa kaikkiin tarpeisiin

Pohjoismainen Norvida Oy toimittaa kestävästi tuotettua lihaa, joka vastaa asiakkaiden odotuksia. Valinnanvaraa riittää: lihamenusta löytyy noin 300 tuotetta.

Julkaistu

Kuvat

Norvida Oy

Kaupallinen yhteistyö

Norvida Oy

Aina herkullista, oikeanlaista, vastuullista ja kannattavaa sopii hyvin liha-alan yritys Norvidan tuotteiden tunnukseksi. Asiakas voi valita kymmenen tuotemerkin alta noin kolmen sadan tuotteen joukosta omaan tarpeeseensa sopivaa lihaa. Lihoja on erimakuisia, erilaisiin käyttötarkoituksiin ja eri eläimistä: rotukarjan lihaa, possua, lammasta ja kanaa.

MN 3 24 Premium Case Kestavasti tuotettua lihaa 3 Asiakas voi valita kymmenen tuotemerkin alta noin kolmen sadan tuotteen joukosta omaan tarpeeseensa sopivaa lihaa.

”Hankimme lihaa Etelä-Amerikasta Brasiliasta ja Uruguaysta, lammasta Uudesta-Seelannista ja EU:sta, naudanlihaa, lammasta ja sianlihaa Saksasta sekä siipikarjaa EU:sta ja Thaimaasta. Palvelemme kaikenlaisia tarpeita, peruslaadusta premiumlaatuun. Laadukas liha sopii arkipäivän lounasravintoloista hienompaan ruokailuun”, toteaa myyntipäällikkö Richard Sumelius.

Karjankasvatustilat sijaitsevat aina tuotantolaitosten läheisyydessä, ja kuljetusmatkat ovat lyhyet. Siksi eläinten stressitasokin on alhainen.


Premiumia vaativaan makuun

Norvidan premium-brändiin kuuluu muun muassa Aberdeen Black. Korkealaatuinen naudanliha tulee Australian Riverina Valley’stä, jota kutsutaan lempinimellä Australian ruokakulho.

Aberdeen Black -tuotteisiin valitaan lihaa Hereford- ja Angus-rotuisista sonneista ja hiehoista. Ne laiduntavat vapaasti ja syövät ruohoa jopa parin vuoden ajan, ennen kuin niiden ruokinta vaihtuu enemmän energiaa sisältävään ruokavalioon, pääasiassa maissiin.

Kestävyydessä ei ole kysymys maantieteestä, vaan eläimille parhaasta ympäristöstä ja ilmastosta, eläinten oloista, työehdoista ja taloudellisuudesta.

Sumeliuksen mukaan hormonien käyttö on kielletty, ja tuotteet ovat jäljitettävissä jokaiselle karjatilalle saakka, kuten kaikissa Norvidan toimittamissa lihoissa.

”Vain paras liha päätyy Aberdeen Blackiin. Liha ylittää vähintään AA-luokan, useimmiten jopa AAA-luokan. Lopputuloksena on hyvin marmoroitunut, murea ja mehevä liha.”

Parhaat tuottajat alkuperämaissa

Kanaa tai sianlihaa sisältävät, pakastetut HappyChef®-tuotteet ovat valmiita lämmitettäviksi ja syötäviksi. Tuotemerkki ja innovatiiviset tuotteet ovat tunnettuja – lihan maun lisäksi tasaisesta laadusta ja monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

”Osa valikoiman tuotteista on puolivalmiita, joten asiakkaan tarvitsee antaa vain viimeinen silaus. Ammattilaiselle se on fiksu tapa tehostaa ruoanlaittoa, minimoida hävikkiä ja toimia taloudellisesti laadusta tinkimättä”, toteaa Sumelius.

MN 3 24 Premium Case Kestavasti tuotettua lihaa 2 Tuotteet ovat jäljitettävissä jokaiselle karjatilalle saakka kaikissa Norvidan toimittamissa lihoissa.

Valikoimassa on myös muun muassa Naturkött® Beef -naudanliha, joka tulee ulkona laiduntavilta ja ruohoa ravintonaan käyttäviltä eläimiltä Uruguaysta ja Brasiliasta. Naturkött® Lamb -lihan lampaat kasvavat Uuden-Seelannin vuoristoisilla rinteillä.

”Naturkött®-tuotantoon olemme valinneet parhaat tuottajat, joissa arviointi ja auditointi tapahtuvat aina samalla tavalla. Näin taataan tuotannon jatkuvuus ja sen kautta saatavuus.”

Kestävä kehitys kulkee mukana

Sumeliuksen mukaan Norvida haluaa markkinoida tuotteita, joita voi tarjota hyvällä omallatunnolla kuin parhaille ystäville. Kestävyys on ollut olennainen osa toimintaa jo yli 20 vuotta.

”Kestävyydessä ei ole kysymys maantieteestä, vaan eläimille parhaasta ympäristöstä ja ilmastosta, eläinten oloista, työehdoista ja taloudellisuudesta. Se on sen verran tärkeä asia, että meillä sen parissa on omia työntekijöitä. Lisäksi kaikkeen ulkomaiseen laivaliikenteeseen on tehty ilmastoinvestoinnit.”

Vain paras liha päätyy Aberdeen Blackiin. Aberdeen Black -tuotteisiin valitaan lihaa Hereford- ja Angus-rotuisista sonneista ja hiehoista.

Pitkäaikaiset yhteistyökuviot heijastuvat myös laadukkaaseen tuotantoon. Lisäksi yhtiö on mukana lukuisissa vastuullisissa järjestelmissä, esimerkiksi niin kutsutussa kestävän naudan työryhmässä Brasiliassa Norvida toimii puheenjohtajana. Sumeliuksen mukaan vastuullinen toiminta on täysin läpinäkyvää.

MN 3 24 Premium Case Kestavasti tuotettua lihaa 4

Norvida Oy

  • North Trade perustettiin 1990. Yritys vaihtoi omistajaa ja uudeksi nimeksi Norvidan vuonna 2012.
  • Norvida on johtava pohjoismainen, kestävästi tuotetun lihan toimittaja, joka vastaa kaikkiin asiakkaiden odotuksiin.
  • Yritys on myös johtava brändätyn lihan maahantuontiyritys Pohjoismaissa.
  • Yhteiskunta- ja ympäristövastuu on luonnollinen osa yritystä ja näkyy päätöksenteossa.
  • Henkilöstöllä on laajasti vähittäis-, ravintola- ja teollisuuskokemusta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä