NSnappy – Tervetuloa töihin moderniin keittiöön!

Digitaalinen NSnappy-omavalvontapalvelu tuo keittiö­ammattilaisille modernia tekniikkaa ruokaturvallisuudesta ja rutiineista huolehtimiseen. Uusi teknologia lisää alan ­veto­voimaa ja parantaa työnantajamielikuvaa.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Nokeval / Tarja Västilä

Kuvat

Nokeval

Tampereen ammattikorkeakoulun Catering Studio Manager Pilvi Torvinen vastaa TAMKin restonomiopiskelijoiden oppimisympäristöstä. Palveluliiketoiminnan linjalla koulutetaan tulevia alan ammattilaisia, joten on pysyttävä ajan hermolla.

”Kun opiskelijat tulevat opintojaksolle Catering Studioon, heidän pitäisi saada wau-elämys. Meidän on oltava edelläkävijöitä ja tarjottava uusinta tietoutta. On tuhannen taalan paikka kouluttaa tulevia palvelu­esihenkilöitä moderniin teknologiaan, jonka he jalkauttavat jatkossa työelämän tarpeisiin.”

TAMKin oppimisympäristössä on käytössä Nokevalin kehittämä, uusinta teknologiaa hyödyntävä digitaalinen NSnappy-omavalvontajärjestelmä, joka on tarkoitettu ammattikeittiöille. Palvelu auttaa seuraamaan keittiön ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

MN0522 Nokeval Premium-Tervetuloa toihin moderniin keittioon 00 Nokevalin koulutuspäällikkö Juuli Vierin mukaan palvelua on kehitetty asiakkailta sekä alan opiskelijoilta saadun palautteen perusteella entistä käyttäjäläheisemmäksi.

Palvelua kehitetty käyttäjien kanssa

NSnappystä löytyvät tehtävät, joita työntekijöiden on tarkoitus suorittaa. Verkkopalvelu on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Palveluun kirjattua omavalvontasuunnitelmaa voi käyttää millä päätelaitteella hyvänsä. TAMKissa opiskelijat hyödyntävät järjestelmää omilla kännyköillään, joihin voidaan integroida älykkäitä mittalaitteita.

”Liian hankalat järjestelmät ovat aina haaste. On hyvä, että omavalvontapalvelu on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Nuoret ovat kasvaneet kännykkä kädessä, ja digitaalinen teknologia on heille itsestään selvää. Myös henkilökunta perehdyttää ja ohjaa”, Torvinen toteaa.

Nokevalin koulutuspäällikön Juuli Vierin mukaan palvelu sisältää selkeät ohjeet. Työvoimapulan vaivaamalla alalla tuuraajatkin pystyvät tarpeen mukaan perehtymään järjestelmään itsenäisesti.

”Olemme saaneet asiakkailta ja opiskelijoilta hyviä huomioita ja kehittäneet palvelua niiden mukaisesti käyttäjälähtöisemmäksi. On tärkeää, että tulevaisuuden tekijät ovat tyytyväisiä.”

MN0522 Nokeval Premium-Tervetuloa toihin moderniin keittio 0002 Omavalvontajärjestelmä on helppokäyttöinen, ja aikaa säästyy keittiössä muihin asioihin. NSnappyn avulla voidaan seurata esimerkiksi raaka-aineiden, valmistettavan ja tarjoiltavan ruoan sekä jääkaappien ja kylmiöiden lämpötilaa.

Vastuullisuutta hävikkiin ja työoloihin

Torvinen pitää erinomaisena muun muassa lämpötilojen valvontaa. Mittarilla voidaan seurata niin vastanotettavien raaka-aineiden kuin valmistettavan ja tarjoiltavan ruoan sekä jääkaappien ja kylmiöiden lämpötilaa. Jos poikkeuksia ilmenee, järjestelmä ilmoittaa siitä.

Mittalaite voidaan asettaa myös astianpesukoneeseen, jolloin voidaan seurata, onko puhdistustulos mikrobiologisesti turvallinen. Samalla mittauksella selviää mahdollinen tarpeeton energiankulutus, kun lämpötilat ovat kunnossa eri pesuprosessien kohdalla.

”Keittiön ruokaturvallisuuden tasoa seurataan koko ajan. Palvelussa voidaan myös valvoa keittiön puhtaana pitoa ja mitata pinta­hygieniaa luminometrillä. Tarkoitus on automatisoida arjen rutiinit”, Vieri summaa.

Palveluun voidaan kirjata myös mahdollinen hävikki, jota varten on raportointityökalu. Valmistus-, tarjoilu- ja lautashävikkimäärien tiedostaminen auttaa pitämään ne hallinnassa. Vierin mukaan vastuullisuus kattaa myös sosiaalisen vastuun: työolot paranevat, ja johtaminen tulee sujuvammaksi.

MN0522 Nokeval Premium-Tervetuloa toihin moderniin keittio 0003 Tampereen ammattikorkeakoulun Catering Studio Manager Pilvi Torvinen haluaa kouluttaa opiskelijoista edelläkävijöitä, jotka jalkauttavat esimerkiksi modernia teknologiaa työelämään.

Tervetuloa töihin moderniin keittiöön!

Omavalvonta on tullut Torviselle tutuksi jo 1990-luvulla. Hän muistaa ajan, kun esimerkiksi jääkaapin lämpömittarina lukemat kirjattiin käsin lomakkeeseen. Hänen mukaansa omavalvonnassa on otettu huikeita ja tervetulleita harppauksia.

”Toiminta keittiössä helpottuu huomattavasti, ja aikaa säästyy rutiineista tärkeimpiin asioihin. Työelämässä on tarvetta uudistumiselle:­ työnantajamielikuva paranee, kun tarjolla on uusinta teknologiaa, eikä töitä tarvitse tehdä vanhoilla työkaluilla.”

Modernit työvälineet korvaavat kynän ja paperin sekä muistiin turvautumisen. Laatu pysyy alusta loppuun asti. Vierin mukaan digitaalisessa muodossa oleva omavalvontapalvelu rytmittää arkea, ja päivän tehtävät tulee hoidettua.

NSnappyyn voidaan yhdistää myös Kiilto Pro Hyginet -palvelun digitaalinen hygieniasuunnitelma, jolloin sekä omavalvonta- että hygieniasuunnitelma ovat helposti käytettävissä yhden kirjautumisen kautta.

Digitaalisuuden avulla alan houkuttelevuutta ja työn mielekkyyttä voidaan lisätä sekä vetovoimaa parantaa. Työmotivaatiokin vahvistuu, kun voi keskittyä olennaiseen, kuten kokkailuun, asiakaspalveluun ja johtamiseen.


Kespro Palvelut palvelu-premium NSnappy logo 1500x500

Digitaalinen omavalvontapalvelu Kespron asiakkaille

Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet-hygieniapalvelu ovat käytettävissä Kespron asiakkaille yhden kirjautumisen kautta.

  • Yritys on ollut teknologiakehityksen pioneeri vuodesta 1980 lähtien.
  • Toiminnan keskiössä ovat digitaaliset ratkaisut ja tuotekehityspalvelut.
  • Ammattikeittiöille ja ravintoloille on tarjolla ekologisia ja vastuullisia foodservice- ja hygieniaratkaisuja sekä digitaalisia alustapalveluita johtamiseen ja työprosessien sujuvoittamiseen.

Varmista Kespron asiakkaana ammattikeittiösi ruokaturvallisuuden taso digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonta- ja hygieniasuunnitelmasi markkinoiden parhailla eduilla. Ota käyttöön ylivertaiset kaupalliset edut suhteessa markkinahintaan – ja laskutus kätevästi Kespron kautta! Tutustu NSnappy-palvelupaketteihin ja Kespron yritysasiakkaan etuihin täällä.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut digitaalisesta omavalvonnasta hävikinhallintaan – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä.

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen myös laajan ja monipuolisen valikoiman kumppanipalveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä