Astiatukku Kespron tärpit talvisesonkiin

Astiatukku Kesprosta kahvilan mukit, kupit, lautaset, aterimet ja esillelaittoastiat alkuvuoden talvi- ja hiihtolomasesonkiin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Joulusesongin käynnistyessä astiahankinnoissa on hyvä pitää mielessä jo alkuvuoden talvikausi, jolloin raikkaiden pakkaspäivien lämmikkeeksi kaivataan mukillista kuumaa juomaa. Hiihtolomien aika on kaakaon ja munkkien juhlaa, kun muun muassa latu- ja rinnekahvilat täyttyvät pienistä ja isommistakin herkkusuista reippaan ulkoliikunnan lomassa.

Mielenkiintoinen kokonaisuus eri tyylejä yhdistelemällä

Sopiiko kahvilasi tyyliin parhaiten valkoiset vai värikkäät ja rouheammat astiat? Tai ehkäpä trendikkäästi molemmat, erilaisia tyylejä sekoittaen? Astiatukku Kespron valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin tyyleihin.

Astiatukku talvisesonki kahvila-014 1500x1000 Valkoisistakin astioista löytyy monenlaista ilmettä. Lubiana Daisy -sarjan astioita koristaa trendikäs pystyraidoitus.

Eri tyylejä yhdistelevää astiakokonaisuutta voi lähteä rakentamaan vaikkapa valkoisten ”perusmukien” ympärille. Lubianan mukit tarjoavat tähän edullisia vaihtoehtoja. Kokovalkoiseen astiaan ilmettä antaa muotoilu tai esimerkiksi pintakuviointi, kuten Lubianan Daisy-mukia koristava trendikkäistä juomalaseistakin tuttu pystyraidoitus. Lisämaustetta ja väriläiskiä kahvilaan tuovat Bonnan Sapphire -sarjan rouheammat mukit, joiden värit vaihtelevat ruskean ja mintunvihreän herkullisissa sävyissä. Sujuvasti seuraan mahtuvat Bonnan Retro-sarjan kermanvalkoiset kupit, joille särmää antaa reunan ruskea sävytys.

Jos tarjoilet kuumia juomia laseista, varmista että juomalasin materiaali on paksu karkaistu lasi. Esimerkiksi Arcorocin New York -sarjan lasit ovat kuumaa kestävää paksua lasia. Lasit ovat pinottavia ja soveltuvat mainiosti kahvijuomien tarjoiluun. Valikoimistamme löytyy myös perinteinen Irish Coffee -lasi sekä selkeälinjainen, korvallinen lattemuki.

Amefan Austin Vintage -sarjan kivipestyt aterimet ovat nappivalinta kahvilaan. Aterimien kivipesty pintakäsittely on sopivan rouhea ja samalla tyylikkään hillitty yhdisteltäväksi monen kanssa.

Astiatukku talvisesonki kahvila-066 1500x1000 Eri sävyiset ja malliset mukit ja kupit sopivat hyvin yhteen. Kuvassa Bonnan ja Lubianan astioita.

Panosta esillelaittoon

Kahvilatuotteiden esillelaittoon on syytä kiinnittää myös erityistä huomiota. Runsas, houkutteleva ja siisti esillelaitto on ensimmäinen signaali sisään astuvalle asiakkaalle laadukkaasta kahvilasta. Kauniit ja käytännölliset tarjoiluastiat ja niihin koottu huolellinen tuotteiden esillepano mahdollistavat houkuttelevuuden ja vakuuttaa asiakkaan valinnastaan.

Erilaiset tarjoiluastiat tuovat esillepanoon persoonallisuutta. Huolella mietittyyn kokonaisuuteen kuuluu eri värisiä ja muotoisia astioita, jotka on aseteltu harmonisesti yhteensopiviksi. Kerroksellisuus ja eri korkeudelle asettuvat tarjoiluastiat tuovat runsautta, näyttävyyttä ja säästävät samalla myös tilaa. Anna esillelaitolle ilme metallisilla ja puisilla koreilla ja korokkeilla, korkeajalkaisilla tarjoiluastioilla, pyöreillä ja neliskanttisilla muodoilla, näyttävillä kakkukuvuilla ja tietysti astiat kruunaavilla tuoreilla herkuilla.

Astiatukku talvisesonki kahvila-006 1500x1000 Bonna Sapphire -mukit ovat saatavilla herkullisissa sävyissä. Taustalla akaasiapuinen APS tarjoiluvati.

Valitse tarjoiluastioiksi esimerkiksi Urban-sarjan mustat metalliset korit, joilla luot kevyen ja trendikkään ilmeen esillelaittoon. Korit ovat helposti pinottavia. Monikäyttöiset Frida-sarjan melamiinitarjoiluastiat tuovat raikkaan ilmeen pöytään modernilla ulkomuodollaan. Sarjan pyöreät Lock-kulho ja -tarjotin sopivat kiinnitysmekanisminsa ansiosta yhteen Frida Lock -jalan kanssa, näin astiat muotoutuvat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen ja buffet-kattaukseen.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä