Kespron annosvesillä kannattavaa myyntiä

Kesäkaudella pullovesien kysyntä kasvaa merkittävästi. Sesonkia varten onkin hyvä tarkistaa kahvilan vesivalikoima asiakasta houkuttelevaksi.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Luonnollisuustrendi siivittää pullovesien kasvua

Kiinnostus vesiä kohtaan on kasvanut vallitsevien trendien myötä voimakkaasti, mikä on nähtävissä myös kategorian tarjonnan lisääntymisenä. Puhtaan veden arvostus on aina ollut läsnä, mutta kulutuksen nousua tukevat entisestään luonnollisuustrendi sekä kiinnostus tuotteen alkuperää kohtaan. Annosvesien helppous on arvostettu lisäarvo. Monipuolinen vesivalikoima mahdollistaa vaihtelun tarjoamisen asiakkaalle ja valikoiman pysymisen mielenkiintoisena. Kahvilan valikoimasta on hyvä löytyä niin kuplalliset, kuplattomat kuin maustetutkin vedet.

Kespro annosvesillä kannattavaa myyntiä

Vain Kesprosta -tuotesarjassa on saatavilla 0,5 litran pullojen lisäksi myös pienempiä 0,33 litran annosvesiä, joiden myynnillä on mahdollista kehittää myyntiä kannattavasti. Hyödynnä Kespron edullinen vaihtoehto ja ota annospullot vitriinin ja linjaston vakiotuotteeksi.

Tuotteet Kesprosta

AdobeStock 207128889 fresh-lemonade Prosentti 3 2023

Erotu ja tarjoile fresh lemonade -juomia

Pullovesivalikoiman lisäksi voit erottautua ja herättää asiakkaan kiinnostuksen fresh lemonade -tyyliin valmistetuilla juomilla. Tarvitset vain kuplavettä, makusiirappia, yrttejä sekä jäitä ja hedelmiä. Maku- ja koristeluvaihtoehdot ovat rajattomat ja niitä varioimalla erotut tarjonnallasi varmasti.

Muista take away!

Kehitä myyntiä tarjoamalla juomia myös mukaan ja muista mukit, kannet ja pillit take away -myyntiä varten.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä