Valmistaudu astiahankinnoilla alkukesän juhlakauteen

Näin kevättalvella katseet Astiatukku Kesprossa kääntyvät jo vahvasti loppukevääseen, sillä kesäiset juhlat ovat pian nurkan takana.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö

Kuvat

Villeroy & Boch, Bormioli Rocco, Helios

Ravintolan arkea rytmittävät äitienpäivä, valmistujaiset, häät ja kesän muut juhlat, joita varten on hyvä suunnitella ja hankkia astiatäydennykset ajoissa. Juhlatilaisuuksia järjestettäessä astiat tulee valita tilaisuuden koon ja luonteen mukaan, jotta ne palvelevat tarkoitustaan mahdollisimman hyvin. Mitä isompi tilaisuus on, sitä enemmän käytännöllisyys painottuu. Astioiden pitää olla helposti käsiteltäviä, siirreltäviä ja varastoitavia. Tämän ei tarvitse poissulkea kuitenkaan kaunista ulkomuotoa.

Lasit alkumaljasta jälkiruokaan

Lasi juomineen on usein se, mikä usein aloittaa juhlan. Ravintolan kuohuviini-, viini-, cocktail- ja muiden juomalasien valinnassa on huomioitava sekä kaunis ulkomuoto että tuotteen toiminnallisuus. Juhlavaan kattaukseen soveltuvissa laseissa valikoima on laaja ja monipuolinen klassisista modernimpaan tyyliin. Ammattikäyttöön suunnitellut viinilasit on yleensä valmistettu kestävimmästä mahdollisesta lasimassasta. Lasien reunasta on mahdollista saada juhlavan ohut mutta silti kestävä. Viinilasin pitkä jalka ja suuri pesä tekevät yksinkertaisestakin kattauksesta juhlavan. Isoimmissa tilaisuuksissa lasin kestävyyden tarve korostuu, ja tällöin tukevampi, hieman lyhytjalkaisempi ja paksummasta lasimassasta valmistettu viinilasi on hyvä valinta.

Astiatukku juhlakausi 680x470 Bormioli Rocco Electra Bormioli Rocco Electra

Tutustu lasisarjoihin:

Lukuisat huippuravintolat ja kuuluisat hotelliketjut ympäri maailman luottavat saksalaisen Villeroy & Bochin tuotteisiin. La Divina on ajaton lasisarja, jonka tuotteiden elegantti ulkomuoto sopii erinomaisesti juhlallisiin tilaisuuksiin.

Bormioli Roccon Electra -sarjan tuotteet sopivat loistavasti päivittäiseen käyttöön, niin arkeen kuin juhlaan. Electra-lasien Star glass -lasimassa takaa lasin kirkkauden ja läpinäkyvyyden korostaen viinin ominaisuuksia ja väriä. Lasin ohennettu reuna sekä jalkaosan saumaton liittyminen lasin pesään lisää hienostuneisuutta ja käyttömukavuutta.

Ranskalaisen Arcorocin Chef & Sommelier -lasit tunnetaan paitsi tyylikkäästä muotoilustaan, myös erittäin hyvästä kestävyydestään. Lyijytön Krysta™-kristallilasimassa on 30 % kestävämpää kuin tavallinen kristallilasi ja lisäksi täysin läpinäkyvää. Krysta™ säilyttää kirkkautensa jopa 2 000 pesukerran jälkeen. Cabernet -viinilasit kuten kaikki muutkin Chef & Sommelier -sarjan lasit on valmistettu Krysta-massasta.

Vinkki!

Yllätyksellisyyttä ja mielenkiintoa buffetin esillepanoon tai pöydän kattauksen ilmeeseen tuo erityylisten lasien yhdisteleminen, tai esimerkiksi vintage-henkisten lasien tuominen muilta osin modernimpaan kattaukseen. Kannattaa myös muistaa näyttävien lasien käyttömahdollisuudet alku- ja jälkiruoka-astioina.

Termostuotteet tilaisuuden koon mukaan

Suomalaiset ovat kahvikansaa, ja kahvi kuuluu joka päivään, niin arjessa kuin juhlassa. Kahvitarjoilu juhlatilaisuuksissa onkin monelle vieraalle itsestäänselvyys. Jotta tämä peruskallio ei järkkyisi, kahvilaitteiden ja tarjoiluastioiden, jos joidenkin, on oltava kunnossa. Pienemmissä tilaisuuksissa ja pöytiintarjoilussa toimivat kauniisti muotoillut termoskaatimet. Isoja juhlia palvelevat parhaiten pumpputermokset tai suuret termossäiliöt.

Helios-termoskaatimet edustavat laatua, toimivuutta ja muotoilua. Tuotteiden takana on saksalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus termoskannujen- ja pullojen valmistuksesta.

Brilliant -sarjan tuotteet ovat täysteräksisiä, rikkoutumattomia termoskaatimia, joilla on tyylikäs muotoilu. Valikoimissa neljä eri kokoa. Astianpesukoneen kestävä. Kaksiseinämäisellä laadukkaalla tuotteella on 5 vuoden lämmönpitävyystakuu.

Astiatukku juhlakauteen valmistautuminen 1500x1000 Helios Brilliant sarja Helios Brilliant -sarjan termoskaatimia on saatavilla eri kokoisina.

Helios Coffeestation on ratkaisu isommille juhlille ja kahvimäärille. Tämä erittäin kestävä pumpputermos on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen kaksiseinäinen rakenne takaa, että juoma pysyy lämpimänä pitkään. Tarjoilu on sujuvaa kääntyvän pohjamekanismin ja annostelupumpun ansiosta. Kantokahva helpottaa termoksen kuljettamista. Termokseen mahtuu juomaa noin 28 annoksen verran. Suuri suuaukko tekee puhdistuksesta vaivatonta. Tuotteella on viiden vuoden lämmönpitävyystakuu ja sille on varaosia saatavilla. Tähän pumpputermokseen on tilattavissa myös erillinen tippa-alusta sekä tarvikekotelo.

Kahvikattaus kuntoon

Kahvikupit ja aluslautaset juhlatilaisuuksia varten tulee olla kovaa kulutusta kestäviä ja helposti käsiteltäviä niin ravintolahenkilökunnan kuin juhlavieraankin näkökulmasta. Niiden on oltava myös tyylillisesti sopivia moneen tilanteeseen. Ratkaisut laadukkaisiin kahviastioihin Astiatukku Kespro tarjoaa muun muassa Figgjon ja Villeroy & Bochin tuotevalikoimasta.

Lukuisat huippuravintolat ja kuuluisat hotelliketjut ympäri maailman luottavat Villeroy & Bochin tuotteisiin. Saksalaisvalmisteisten astioiden tunnistettava design, erinomainen laatu ja laaja valikoima luovat pohjan näyttäville kattauksille erilaisiin tilanteisiin. Juhlabuffetin ja -kattauksen kahviastioina Affinity -sarjan kupit ja lautaset ovat loistava valinta. Moderni ja elegantti, puhtaan valkoinen Affinity nostaa lautaselle asetetun jälkiruoan pääosaan – yksinkertainen tyylikkyys vakuuttaa.

Myös norjalainen Figgjo edustaa puhtaita linjoja ja hillittyä eleganssia. Brändin tuotteissa yhdistyvät skandinaavisen muotokielen käytännöllisyys, kestävyys sekä vastuullisuus. Astiat on suunniteltu vaativaan ammattikeittiökäyttöön alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä. Selkeä muotokieli mahdollistaa eri tuotesarjojen mutkattoman yhdistelyn tilanteeseen ja kattaukseen sopivalla tavalla. Esimerkiksi Morten Engebretsenin suunnittelema Figgjo 24 -sarja ja sen tukevasti pinottavat kahvikupit yhdistyvät saumattomasti yhteen muiden Figgjo-astiasarjojen kanssa – kattauksesta toiseen.

Suomessa Figgjon ja Villeroy & Bochin astiavalikoima foodservice-ammattilaisille on saatavilla vain Kesprolta.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä