Figgjo

Ravintola-astiaston ensiluokkaiset posliinituotteet Norjasta – Figgjon skandinaavinen design on suunniteltu vaativaan ammattikeittiökäyttöön. Suomessa Figgjon astiavalikoima foodservice-ammattilaisille on saatavilla vain Kesprolta.

Figgjo-astiat ja -astiastot on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön foodservice-alalle – kattauksiin, esillepanoon, tarjoiluun ja ruoan valmistukseen. Valikoimassa yhdistyvät skandinaavisen muotokielen käytännöllisyys, kestävyys sekä vastuullisuus.


Skandinaavinen muotoilu

Figgjon tuotekehityksen keskiössä on astioiden käytettävyys, kaunista ja aistikasta muotoilua kuitenkaan unohtamatta. Valikoimaa kehitetään tiiviissä yhteistyössä ammattikokkien kanssa: jokainen tuote suunnitellaan yksityiskohtaisesti ammattikeittiöiden tarpeet huomioiden. Lopputuloksena tuotteiden muotokieli on skandinaavisen pelkistetty ja elegantti.

Selkeä muotokieli mahdollistaa eri tuotesarjojen mutkattoman yhdistelyn tilanteeseen ja kattaukseen sopivalla tavalla. Esimerkiksi alun perin vuonna 1961 lanseerattu klassikko, Ragnar Grimsrudin suunnittelema Figgjo 35 -sarja, yhdistyy saumattomasti yhteen muiden Figgjo-astiasarjojen kanssa – kattauksesta toiseen.

Figgjo-tuotteet ovat ammattikeittiön astiaston perusta: ravintolat, ruokalat, kahvilat ja koulut voivat yhtä lailla hyödyntää tuotteita astiasuunnittelunsa kulmakivenä. Jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa, ja yhdessä Kespron asiantuntevien astiamyyjien kanssa voidaan nämä tarpeet ratkaista aina räätälöidysti asiakkaan kanssa.

Tehty kestämään: reunasärötakuu

Laadukkaat Figgjo-tuotteet on tehty kestämään ravintoloiden vaativaa kulutusta ja ammattimaista käyttöä. Kaikkiin pyöreisiin lautasiin (pl. Figgjo Front Dining) sisältyy viiden vuoden reunasärötakuu. Kestävän astiaston hankinta on samalla myös vastuullinen teko.

Figgjo-tuotteiden laatuvalvonta kattaa tuotantoprosessin joka vaiheen – tähän prosessiin ei kuulu kompromisseja. Siksi kaikkiin posliiniastioihin kuuluu myös erityinen pinnoitekäsittely. Laadukas pinnoitekäsittely vaimentaa ravintolan äänisaastetta, jota syntyy esimerkiksi pinotessa lautasia päällekkäin tai ruokaillessa. Erikoispinnoite tekee astioista kestävämpiä ja pidentää niiden käyttöikää, oli kyseessä sitten lautanen tai kahvikuppi.

Ravintolaasi sopiva värimaailma: uniikki väri- tai kuviointiviimeistely tilauksesta

Suunnittele astiat liikeideasi mukaan! Figgjo-tuotteita on mahdollista tilata myös täysin ravintolan tyylin mukaisesti räätälöityinä: jokainen yli 48 kappaleen tilaus voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti, ilman lisämaksua. Täysin omanlaisen astiakokonaisuuden luominen onnistuu, oli toiveena sitten esimerkiksi lautasen sininen reuna tai mukien keltainen yksityiskohta. Myös asiakaskohtainen logopainatus onnistuu Figgjon tuotteisiin. Klassinen muotokieli mahdollistaa joustavasti eri Figgjo-astiasarjojen tuotteiden yhdistelyn myös kustomoitujen tuotteiden suhteen.

Figgjo Norway ravintoloille vain Astiatukku Kesprolta

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi astiastojen ja astioiden valinnassa. Tuotteiden tilaus onnistuu verkkokauppa Kespronetin kautta, toimitus pääsääntöisesti normaalin tilauskuorman mukana. Voit tutustua Kespron Figgjo-valikoimaan myös showroomillamme Helsingin Tukkutorilla - palvelemme joustavasti ajanvarauksella.