Menestystarina Ravintolatukku

Kespron blogissa Tomi Lotvonen: ”Koronan varjostamasta vuodesta huolimatta olemme saavuttaneet innovatiiviselle ja Suomessa täysin uudenlaiselle palvelulle vakaan asiakaskunnan.”

Julkaistu

Teksti

Tomi Lotvonen

Kespro Ravintolatukku -palvelu lanseerattiin kuluvan vuoden tammikuussa ja startistaan lähtien se on ollut yksi tämän vuoden suurimpia menestystarinoita suomalaisessa foodservice-markkinassa. Ravintolatukku vastaa vaativien ruokaravintoloiden monipuolisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin pääkaupunkiseudulla tarjoten nopeammat toimitusrytmit ja räätälöidymmän palvelun. Lokakuussa palvelu laajeni pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turkuun, Lahteen ja Tampereelle.

Viime blogikirjoituksessani elokuussa jo totesin Ravintolatukun ottaneen paikkansa pysyvästi Suomen foodservice-markkinalla. Kehitys siitä tähän päivään on vain vahvistanut entisestään tuota näkemystäni.

Koronan varjostamasta vuodesta huolimatta olemme saavuttaneet innovatiiviselle ja Suomessa täysin uudenlaiselle palvelulle vakaan asiakaskunnan. Ravintolatukun piirissä on jo yli sata toimipaikkaa. Mukana palvelussa on monentyyppisiä lounas- ja illallisravintoloita, kahviloita sekä monimuotoisempaa toimintaa ja tarpeita edustavia useamman ravintolan kokonaisuuksia.

Ravintolan arkea helpottaville palveluille on siis selkeästi kysyntää. Palvelun on koettu tuoneen todellista lisäarvoa asiakkaillemme ja muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki palvelun käyttöön ottaneet ravintolat ovat pysyneet palvelun piirissä.

Kiitos siis kaikille asiakkaillemme luottamuksesta palvelua kohtaan! Kespron Ravintolatukkua ja sen laajentumista maakuntiin on ollut rakentamassa lukuisia keskolaisia. Kiitos teille todellisesta pioneerityöstä!

Ennen jouluaattoa ravintolat ympäri maata täyttyvät vielä joulun juhlakauden lounaista ja illallisista. Toivotaan joulun sujuvan hyvin ja että uusi vuosikin onnistuisi vielä ravintoloiden kannalta kaupallisesti.

Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta! Ensi vuonna puhallamme Ravintolatukun moottorin vieläkin palvelevampaan asentoon.

Tomi Lotvonen 150x150

Tomi Lotvonen
Aluejohtaja
Kespro

Tomi Lotvonen johtaa pääkaupunkiseudulla Kespron Ravintolatukku-palvelukokonaisuutta. Hän vastaa myös Kespron pääkaupunkiseudun asiakkuuksista ja myynnistä.

Lue lisää Ravintolatukusta: kespro.com/ravintolatukku

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä