Ravintolatukku kiinnostaa asiakkaita

Kespron Ravintolatukku-palvelu on laajentunut Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Ravintolatukun asiakkaita kiinnostavat etenkin nopea toimitusrytmi, ratkaisuvarmuus ja sujuva asiakaspalvelu.

Julkaistu

Teksti

Lasse Pakarinen

Kaksi vuotta sitten lanseerattu Ravintolatukku on saanut laajan suosion. Ravintolatukku toimi aluksi vain pääkaupunkiseudulla. Nyt se innostaa asiakkaita myös muissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Palvelukonseptista vastaava Kespron aluejohtaja Tomi Lotvonen arvioi, että Ravintolatukku on jo varsin hyvin tunnettu. Hän haluaa rohkaista myös asiakkaita, jotka eivät vielä tunne palvelun yksityiskohtia, tutustumaan siihen.

Moni Ravintolatukun käyttöön ottanut asiakas arvostaa etenkin mahdollisuutta tilata sunnuntaisin ja pyhäpäivinä seuraavalle päivälle.

”Ymmärrämme parin vuoden kokemuksella, mitä asiakkaat arvostavat. Erityisesti korostuu pyhäpäivätilaaminen”, Lotvonen sanoo.

Ravintolatukku-kiinnostaa-asiakkaita Tomi Lotvonen Tomi Lotvonen

Tilaamisesta tulee tarkempaa, kun maanantaina tarvittavia raaka-aineita ei tarvitse arvata jo ennen viikonloppua. Hävikkiä ei synny, eikä toisaalta tarvitse myydä ei-oota, jos viikonlopun asiakasmäärät ovat olleet ennustettua suuremmat.

Pääkaupunkiseudulla seuraavan päivän tilauksen voi jättää jopa vasta klo 23. Muissa kaupungeissa aika on varhaisempi pidemmistä välimatkoista johtuen. Pyhätilaaminen kuitenkin onnistuu yhtä kaikki kaikissa Ravintolatukun kaupungeissa.

Ravintolatukku-kiinnostaa-asiakkaita logistiikka Asiakkaat arvostavat Ravintolatukun nopeaa toimitusrytmiä. Tilausta on tuomassa Joonas Pylvänäinen.

Ratkaisuvarmuutta ja palvelua

Lotvonen kertoo, että Ravintolatukun asiakkaat ovat vaativia. He arvostavat nopeaa logistiikkaa, toimitusvarmuutta ja Kespron laajaa valikoimaa.

”Ravintolatukulla on oma asiakaspalvelu, joka reagoi korkealla prioriteetilla kaikkiin arjen haasteisiin ja ongelmiin”, Lotvonen sanoo.

Punaisena lankana on sataprosenttinen ratkaisuvarmuus. Jos joku tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, asiakaspalvelu kysyy, tarvitaanko korvaava heti vai riittääkö seuraavan aamun kuorma. Palvelun kattama alue on rajattu postinumeroittain niin, että nopea reagointi on mahdollista.

”Kun Ravintolatukun palvelua suunniteltiin ja kehitettiin, mietimme vaativan ravintolan tarpeita. Mitkä ovat sellaisia palveluita, joita ravintola odottaa tukulta? Asiakas ei halua jäädä pulaan vaan odottaa sataprosenttista asiakaspalvelua.”

Kespro lähtee siitä, että asiakkaat ovat erilaisia ja heille muotoillaan ratkaisut, jotka ovat juuri heille sopivat.

Tukun vaihtaminen on tehty helpoksi. Ravintolatukku panostaa asiakkuuden alkuvaiheessa arjen sujuvuuteen ja perehdyttää esimerkiksi verkkotilaamiseen. Näin ravintola pääsee nopeasti keskittymään ydinasiaan, omien asiakkaidensa palvelemiseen.

Lotvonen uskoo, että Ravintolatukku on alan halutuin kumppani ravintoloille. Viimeisen vuoden kuluessa käyttäjämäärä on peräti kaksinkertaistunut. Palvelu on myös tuonut Kesprolle paljon uusia asiakkaita.

Asiakkaat ovat erilaisia, ja heille räätälöidään kullekin sopivimmat ratkaisut.
Tomi Lotvonen, Kespro

Ravintolatukku-kiinnostaa-asiakkaita Koko Kespron laaja valikoima on Ravintolatukun asiakkaiden käytössä.

Ravintolatukku...

  • toimii pääkaupunkiseudulla, Turussa, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa
  • nopea tilausrytmi
  • mahdollisuus tilata seuraavalle päivälle myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä
  • lupauksena 100-prosenttinen ratkaisuvarmuus
  • oma asiakaspalvelu
  • helppo ottaa käyttöön


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä