Uudistumisessa mukana

Julkaistu

Teksti

Hannu Korhonen

Kuvat

Kespro

  1. Kodin ulkopuolella ruokailu ei ole uusi ilmiö. 1950- ja 60-luvuilla Suomi teollistui, maalta muutettiin kaupunkeihin ja aina Ruotsiin asti. Rakennemuutos vaikutti kaikkiin arjen ilmiöihin, myös ruokailutapojen murrokseen. 1980-luvulla valtaosa suomalaisista ei käynyt koskaan ravintolassa tai kävi korkeintaan äitienpäivälounaalla. Tänään päivän toinen ateria syödään työpaikalla, koulussa ja ravintolassa. Ravintoloiden historia on pitkä. Maailman mullistukset, kuten sodat, epidemiat, katovuodet ovat tulleet tutuiksi. Mullistuksista selviytyminen on edellyttänyt ketteryyttä ja kykyä uudistua ajan vaatimusten mukaan. Tänään ketteryyttä ja uudistumista tarvitaan sekä ravintoloilta että meiltä kesprolaisilta.

  2. Ruokaan liittyy paljon erilaisia arvovalintoja ja elämäntyylejä. Ravintolaan on aiemmin lähdetty viihtymään, nyt voidaan lähteä vaikkapa makumatkalle. Makumatkaan kuuluu hyvä ruoka, palvelu ja ravintolakokemus: noudettuna, kotiin tuotuna tai perinteisesti ihan paikan päälläkin.

  3. Kespro elää asiakkaidensa rinnalla uudistumisen ajassa sujuvoittamalla asiakkaiden arkea. Kespron tuotteilla on helppo pitää kiinni hyvästä palvelusta, herkullisesta ruoasta ja elämysten tuottamisesta makumatkailijoille. Kespron uudet ja kehittyvät palvelut, kuten Kespro Ravintolatukku ja Kespronet-verkkokauppa, tekevät Kesprosta yhä luotettavamman ja ketterämmän kumppanin varmistamaan asiakkaidemme menestymisen omassa liiketoiminnassaan myös tulevaisuudessa.

Ketterämpi arki Kesprosta!

ML 3 21 pääkirjoitus Hannu Korhonen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä