Kilpailuetuna vastuulliset astiavalinnat

Vastuullinen toiminta ravintolassa ulottuu ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin. Panostamalla laadukkaisiin ja kestäviin astioihin, säästetään rahaa, pienennetään ympäristövaikutuksia ja parannetaan samalla jopa yrityksen brändimielikuvaa.

Julkaistu

Villeroy & Boch – luonnollisesti vastuullista

Villeroy & Boch on valmistanut korkealaatuista posliinia Saksassa jo yli 270 vuotta. Se onkin nykyisin yksi maailman tunnetuimmista kattausalan brändeistä. Lukuisat huippuravintolat ja kuuluisat hotelliketjut ympäri maailman käyttävät Villeroy & Bochin ravintolatuotteita. Tuotteiden tunnistettava design, erinomainen laatu ja laaja valikoima luovat pohjan näyttäville kattauksille erilaisiin tilanteisiin. Valikoima on ajaton mutta päivittyy aina trendikkäillä ja aikaa kestävillä uutuuksilla, joilla tuot helposti särmää omaan astiavalikoimaasi.

Villeroy & Bochin posliini valmistetaan tinkimättömien ohjeiden mukaan puhtaista luonnon materiaaleista, ilman lyijyä ja kadmiumia. Posliinista valmistettu astia on kestävä ja tukee kestävää kehitystä. Astiat eivät vaikuta ruoan makuun ja ovat myös astianpesukoneen kestäviä ja turvallisia mikroaaltouunissa.


Villeroy-new-moon / Maailma kattilassa 11-3653-8110 Villeroy & Boch NewMoon punaviinilasi 40,5 cl
10-4264-2990 Villeroy & Boch NewMoon katelautanen 37 cm

Villeroy & Boch testaa astioiden kestävyyttä jatkuvasti ja myöntää lautasille viiden vuoden reunasärötakuun. Saksalaisissa tuotantokeskuksissa posliinin poltto tapahtuu teknisissä maakaasu-uuneissa, jotka takaavat tuotannon päästöjen vähentämisen ja energiatehokkuuden optimoimisen. Tietokoneohjatut ja tehokkaat valmistusprosessit mahdollistavat käytännössä jätteettömän tuotannon. Jatkuvasti optimoidut valmistusprosessit takaavat myös resurssien huolellisen käytön. Vastuullisuus on huomioitu myös astioiden pakkaamisessa. Pakkaukset on valmistettu 100 % kierrätettävästä materiaalista, eikä niissä käytetä komposiittimateriaaleja.

Lähde: Stiftung Warentest -numero 8/2019

Figgjo – korkeaa laatua, ihmisten hyvinvointi edellä

Norjalainen Figgjo on korkealaatuinen ja trendikäs skandinaavista muotoilua edustava posliinituotesarja. Figgjon astiat ovat suunniteltuja vaativaan ammattikäyttöön: kattauksiin, esillepanoon, tarjoiluun ja ruoan valmistukseen. Figgjo edistää toiminnallaan vastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisistä raaka-aineista ja niiden tuotantojätteet kierrätetään.

Figgjon astiat ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Halutessasi vaihtelua kattauksiin, voit myös yhdistellä eri Figgjo-sarjojen astioita keskenään, tai räätälöidä astiastosi omalla yritykseesi liittyvällä designillasi yhtä yksilölliseksi kuin tuotemerkkisi. Ja me Kesprolla autamme siinä mielellämme!

Figgjon tuotteiden valmistuksessa käytetään tiivistä vitroposliinia ja lyijytöntä lasitetta, minkä ansiosta astiat ovat erityisen kestäviä ja säilyttävät hygieenisyytensä elinkaarensa loppuun asti. Vitroposliini on hyvin kestävä, käyttötavaroissa yleisesti käytetty posliini. Toimittaja myöntää pyöreille lautasille viiden vuoden reunasärötakuun.

Laadukkaita Figgjon tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1941. Figgjon mukaan tuotannossa ei käytetä haitallisia aineita lainkaan eikä päästöjä tule. Kaikki tuotteet sisältävät kierrätysmateriaaleja, sillä tuotannossa uusiokäytetään kaikki tuotantoprosessista ylijäänyt käyttökelpoinen materiaali. Figgjo korostaa myös sosiaalista vastuuta. Työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen panostetaan, ja se näkyy: keskimääräinen uran pituus on 10 vuotta, mutta usealla sitäkin pidempi, jopa 45–50 vuotta. Figgjo palkkaa myös ihmisiä, joiden on ollut muuten vaikea työllistyä. Siksi Figgjo onkin saanut Most including work place -palkinnon sekä palkinnon siitä, että he työllistävät eri kulttuurin omaavia ihmisiä.


Tiesitkö?

Tunnetut ja laadukkaat Villeroy & Boch ja Figgjo -astiasarjat kuuluvat Vain Kesprosta -brändin alle. Kespron astiamyyjät auttavat mielellään valitsemaan astiat juuri sinun liiketoimintaasi sopiviksi.


Tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä