Kuinka nostaa burgerit seuraavalle tasolle?

Ota avuksesi Arla Pron vinkit burgereihin, laadukkaiden juustotuotteiden suositukset sekä herkullisiksi testatut reseptit. Nostetaan yhdessä sinunkin ravintolasi burgerit täydelliselle tasolle ja haukataan hampurilaisten markkinasta entistäkin isompi osa!

Julkaistu

Teksti

Arla Pro

Kuvat

Valmistaja

Kaupallinen yhteistyö

Arla Pro

Burgereista on tunnetusti moneksi. Jokaisella ravintolalla ja usein jopa kokilla on omat bravuurimakunsa ja -mallinsa. Lisäksi trendit tulevat ja menevät burgereissakin. Olemalla jatkuvasti ajan makuhermolla myyntisi luistaa ja asiakkaasi hymyilevät!

Helppoa ja nopeaa laadusta tinkimättä

Kaksi asiaa useimpia burgereita kuitenkin yhdistää – valmistuksen helppous ja nopeus. Arla Prolla ei silti koskaan hätiköidä burgereiden kanssa, vaan niitä lähestytään aina raaka-aineiden tasokkuudesta varmistuen.

Juusto on epäilemättä yksi suosituimmista hampurilaisen raaka-aineista, ja hyvästä syystä. Sen kermainen, aromikas ja täyteläinen maku lisää ylellistä makunautintoa jokaiseen suupalaan. Arla Pron salaisuus on se, että resepteihin laitetaan juusto monesti tuplana, ja joskus jopa triplana, sillä mehevän herkullinen maku on se tekijä, jolla asiakas hurmataan.

ArlaPro kespro com 1500x1000 brgr2

Burgereissakin näkyvät trendit

Aasialaisen kulttuurin ilmiöt ovat levinneet laajalle ja aasialaistyyliset burgerit kasvattavat suosiotaan myös suomalaisilla burgerlistoilla. Tunnetuista pikaruokaketjuista on voinut ostaa aamiaiseksi hampurilaisaterian jo pitkään. Nyt myös laadukkaat ravintolat ja hampurilaisbaarit ovat aloittaneet burgereiden tarjoamisen aamiaisella ja brunssilla.

Kun kuluttajat etsivät kevyempiä ja raikkaampia vaihtoehtoja, kalahampurilaiset kasvattavat suosiotaan. Myös ‘Surf & Turf’ -tyyppiset mereneläviä ja punaista lihaa yhdistelevät vaihtoehdot pitävät pintansa ketjuravintoloissa ja trendikkäissä menuissa. Ne asemoituvat vähän paremmiksi vaihtoehdoiksi.

Siinä missä erilaisten täytevaihtoehtojen määrä suorastaan räjähtää, klassiset juustohampurilaiset pysyvät myös aina suosiossa. Hampurilaisesta on tullut gourmet-kokkien kulinaarinen kokeilukenttä. Itse asiassa joissain tutkimuksissa asiakkaat ovat valmiita maksamaan lisää, jopa 30 % enemmän, ylellisistä, laadukkaita aineksia sisältävästä hampurilaisista – jos esittelet ne erikoisuuksina ruokalistallasi tai markkinointimateriaalissasi.

ArlaPro kespro com 1500x1000 brgr3

Ota paikallisuus mukaan burgereihin

Burgerit maistuvat suomalaisille vuodesta toiseen kaikenlaisissa ravintoloissa. Kilpailu on kovaa ja konsteja erottautumiseen etsitään monissa ammattikeittiössä. Yksi hyvä inspiraation lähde menun rakentamiseen on paikallisuus. Tähän Arla Pron oma keittiömestari Markus Hurskainen antaa loistavia vinkkejä.

Markus Hurskaisen take away -vinkit juustohampurilaisen tarjontaan

Tässä kuusi vinkkiä, joiden avulla saat take away -juustohampurilaisen kestämään kuljetuksen niin, että se pysyy herkullisena asiakkaasi kotiin asti.

  1. Käytä kuljetuksessa lämpimälle ruoalle suunniteltua rasiaa paperikääreen sijaan.
  2. Valitse kestävät raaka-aineet, kuten jäävuorisalaatti, sipulit, täysjyväsämpylä – ja ehkäpä paistetut perunat ranskalaisten sijaan.
  3. Vältä nestepitoisia raaka-aineita, kuten pikkelöityjä kasviksia, ketsuppia, kosteaa salaattia ja tomaatteja.
  4. Estä sämpylän kostuminen levittämällä sen leikkuupinnoille majoneesia, pestoa tai rasvaista kastiketta.
  5. Älä uhmaa painovoimaa. Mitä vähemmän burgerissasi on kerroksia, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se pysyy koossa koko matkan ajan.
  6. Valitse juusto, joka hyvän sulavuutensa lisäksi säilyttää kermaisen rakenteensa myös puolen tunnin kuljetuksessa – esimerkiksi laadukas cheddar.

Nappaa talteen uusi esite

ArlaPro kespro com 1500x1000 brgr4

Arla Pro kokosi vinkkejä ja reseptejä uuteen Arla Pron burger-esitteeseen. Tutustu lisää valikoimaan ja lataa esite käyttöösi!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä