Lindström – Vaihtomatto- ja wc-tilapalvelut ravintoloille

Kespro ja Lindström tarjoavat foodservice-alan yrityksille laadukkaan vaihtomattopalvelun sekä sairaalatason hygeniaratkaisut wc-tiloihin. Varmista ravintolasi edustuskunto heti kynnykseltä hygieniatiloihin asti Kespron yritysasiakkaan etujen avulla!

Kespro ja Lindström tarjoavat foodservice-alan yrityksille laadukkaan vaihtomattopalvelun sekä sairaalatason hygeniaratkaisut wc-tiloihin. Varmista ravintolasi edustuskunto heti kynnykseltä hygieniatiloihin asti Kespron yritysasiakkaan etujen avulla!

Edut Kespron asiakkaille

Asiakkaan ensivaikutelma ravintolasta muodostuu viimeistään ravintolan kynnyksellä. Puhtaat ja edustavat matot toivottavat asiakkaan tervetulleeksi, samoin järkevästi sijoitellut käsihygieniaratkaisut vakuuttavat ravintolan turvallisuustasosta. Yritysimago on usein pienestä kiinni – puhtailla matoilla ja turvallisuuden varmistavalla käsihygienialla on tässä iso rooli. Kespro ja Lindström varmistavat, että ravintolan vaihtomatto- ja käsihygieniaratkaisut ovat huolettomasti kunnossa. Huom! Kespron yritysasiakkaan edut ovat hyödynnettävissä vain uusille Lindströmin asiakkaille.

Kättelyikoni

Vaihtomatot sisäänkäynneille, aulatiloihin ja käytäville


Veloituksetta 3 kk

Kättelyikoni

Ravintolan oma design mattoon


– 20 %

Kättelyikoni

Hygienialaitteet keittiöön ja wc-tiloihin


Veloituksetta 3 kk:
Käsipyyheannostelija​
Saippua-annostelijat
Käsidesiannostelijat

Kuvioitu pinkki matto ravintolan aulassa.

Vaihtomatot ravintolaan

Varmista ravintolan edustuskunto – heti kynnykseltä alkaen!

Matot vaikuttavat sekä ravintolan siisteyteen, sisustukseen että turvallisuuteen. Puhtaat toimitilat ovat aina asiakastyytyväisyyden perustekijä. Lindströmin vaihtomattopalvelu sisältää ratkaisut erilaisiin toimitiloihin: kuramatot, logomatot, vaikuttavat designmatot, ergonomiamatot ja teollisuusmatot. Esimerkiksi laadukkaat ergonomiamatot helpottavat työntekijöiden paljon raskasta seisomatyötä sisältävää arkea. 

✔ Vähennä siivouksen tarvetta ja säästä työaika tärkeimpään 

✔ Ravintolan turvallisuustaso kasvaa, kun matot ovat lian- ja kosteudenpysäyttäjiä

✔ Vaikuta mattojen avulla ravintolan sisustukseen – valitse mattoihin ravintolan logo tai muu kuviointi

Kuinka usein ravintolan mattoja pitäisi vaihtaa?

Joka viikko

Jos ravintolan tiloissa liikkuu päivittäin paljon ihmisiä, on matot hyvä vaihtaa viikottain.

2 kertaa kuussa

Matot kannattaa vaihtaa pari kertaa kuussa, jos ne sijaitsevat aivan uloskäyntien yhteydessä tai jos tiloissa liikkuu päivittäin paljon ihmisiä.

Kerran kuussa

Kerta kuussa riittää, jos matot sijaitsevat melko kaukana uloskäynnistä tai jos tiloissa ei liiku päivittäin paljoakaan ihmisiä.

Hygieniaratkaisut

Sairaalatason hygieniaa ravintoloihin – hyvä käsihygienia varmistaa ravintolan työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden

Jotta ravintola toimii vastuullisesti, on ravintolan työntekijöiden ja asiakkaiden käsien huolellinen pesu, kuivaus ja käsidesin käyttö tärkeää. Lindströmin palvelu sisältää ratkaisut toimitilan keittiöihin ja hygieniatiloihin. Ekologinen ja hygieeninen palvelu varmistaa automaattisesti tuotteiden sopivan vaihto- ja toimitusvälin.

✔ Varmista hygieeniset tilat ravintolan keittiöstä wc-tiloihin

✔ Saa oikea-aikaiset rullanvaihdot, ei tarpeettomia tarkastuskäyntejä

✔ Takaa käsihygieniaa myös tiloihin, joissa ei ole mahdollisuutta käsienpesuun

Henkilö kuivaa käsiä pyyhekuivaimeen wc-tiloissa.

Saippua-annostelijat

Lindströmin erilaiset saippua-annostelijat, kuten vaahtosaippua- ja nestesaippua-annostelijat, takaavat miellyttävän ja tehokkaan pesutuloksen. Kertakäyttöinen, lukollinen pesunestepullo (500 ml) riittää 1250 annokseen. Pulloja voidaan säilyttää varastossa pitkiäkin aikoja.

Käsipyyheannostelijat

Älykkäät käsipyyheannostelijat ovat puhallinkuivausta tehokkaampi ja hygieenisempi vaihtoehto. Kertakäyttöpaperiin verrattuna puuvillapyyhkeen käyttö vähentää merkittävästi ravintolan jätemäärää. Lindströmin annostelijat tilataan, toimitetaan ja asennetaan asiakkaan toimitiloihin. Puhtaat rullat toimitetaan käytettyjen tilalle sovitun vaihtovälin mukaisesti.

Käsidesiannostelijat

Desinfioivat ja ihoystävälliset käsihuuhteet kuuluvat hygieenisiin julkisiin tiloihin ja erityisesti niihin tiloihin, joissa ei ole käsienpesumahdollisuutta. Lindströmin käsidesiannostelijoiden asennuksen lisäksi palveluun kuuluu luotettava huoltopalvelu. Vuokratuilla laitteilla on jatkuva takuu, myydyillä laitteilla 12 kk takuu.

ISO 9001

Kaikki Lindströmin toimintayksiköt ovat ISO 9001 -sertifioituja.

ISO 14001

Kaikki Lindströmin toimintayksiköt ovat ISO 14001 -sertifioituja.

EN 14065

Kaikki Lindströmin palvelukeskukset noudattavat EU-standardia EN 14065.

Ota Lindström-palvelut käyttöön

Tuoreimpia palvelukuulumisia