MaraPlan Pro – edut Kespron asiakkaille

Kespro ja Accountor tarjoavat digitaalisen työkalun tehokkaaseen ravintola-alan työvuorosuunnitteluun: MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Varmista Kespron asiakkaana palvelun kätevä käyttö sekä käyttöönotto etuhintaan!

Kespro ja Accountor tarjoavat digitaalisen työkalun tehokkaaseen ravintola-alan työvuorosuunnitteluun: MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Varmista Kespron asiakkaana palvelun kätevä käyttö sekä käyttöönotto etuhintaan!

Edut Kespron asiakkaille

Foodservice-alan työvuorosuunnittelu ja siihen liittyvien tekijöiden huomiointi on usein haastavaa: vuoroja saatetaan tehdä eri pisteissä tai henkilöitä täytyy resursoida eri tehtäviin. MaraPlan Pro on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto, jonka avulla voidaan kätevästi suunnitella ja käsitellä ravintola-alan työvuoroja. Kespron asiakkaana voit tehostaa työvuorosuunnitteluprosessia MaraPlan Pro:n avulla ja kohdistaa vapautuvat resurssit ravintolan keskeisiin ydintoimintoihin.

Kättelyikoni

Palvelun käyttöönotto –30 %

Myyntihenkilöikoni

Kilpailukykyinen työntekijäkohtainen kuukausimaksu

Tehokas työvuorosuunnitteluohjelmisto: ravintolat, hotellit & catering sekä matkailukeskukset

Yleisin foodservice- ja matkailualan yritysten käyttämä työvuorosuunnitteluohjelmisto Suomessa on MaraPlan Pro. Lisäksi lukuisat kaupan alan toimijat luottavat MaraPlan Pro:n selainpohjaiseen työvuorosuunnitteluohjelmistoon.

MaraPlan Pro:n asiakkaana:

✔ Varmista tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun

✔ Tehosta ja helpota esihenkilöiden työtä

✔ Paranna asiakaspalvelua ja alenna kustannuksia

Näin palvelu toimii

Puhelinikoni

Käytä ohjelmaa missä vain, milloin vain

Järjestelmä on selainpohjainen, minkä vuoksi sitä voi käyttää missä ja milloin vain. Se ei vaadi myöskään erillistä ohjelman asentamista. Kun käytössäsi on internetyhteys, työvuorojen suunnittelu ja tarkastelu onnistuu suoraan selaimen kautta.

Tiedostoikoni

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos ravintolan työvuoroissa on toistuvuutta, voidaan MaraPlan Pro:hon luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja. Näin työvuorosuunnittelusta saadaan nopeampaa ja tehokkaampaa. Säästyt siltä, että työvuorot pitäisi suunnitella joka kerta alusta asti.

Myyntihenkilöikoni

Suunnittelu ja työtehojen seuraus

Järjestelmän avulla voit suunnitella ja seurata työtehoja eri työpisteiden välillä niille asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Grafiikkaikoni

Työvuorosuunnittelusta automaattista

MaraPlan Pro -järjestelmään on saatavilla Työvuorot automaattisesti -lisäpalvelu. Sen avulla työvuorolistojen suunnittelu saadaan tehtyä entistä nopeammin. Työvuorot automaattisesti -palvelun avulla työvuorolistan suunnittelu käy jopa yhden napin painalluksella!

Kelloikoni

Tasoittumisjaksot ja tavoitetyöaika

MaraPlan Pro -järjestelmä mahdollistaa työntekijöiden tavoitetyöajan seuraamisen halutuilla tasoittumisjaksoilla ja varmistaa sen, että jokaiselle työntekijälle on suunniteltu sopivasti työtunteja. Tase-toiminnon avulla on mahdollista seurata työaikapankin saldoa / tasoitusjakson tilannetta.

Tietokoneikoni

+ Lisäpalveluna
työajanseuranta

Työaikojen kirjaukseen on mahdollista ottaa käyttöön Kellokortti. Sitä voi käyttää tietokoneen, tabletin tai kosketusnäytöllisen älypuhelimen kautta.

Ota MaraPlan Pro käyttöön

1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun yhteydenottolomakkeen tai Kespron myyjäsi kautta.

2. MaraPlan Pro:n asiantuntija on yhteydessä sinuun kartoittaen yrityksesi tarpeen maksuttoman etäesittelyn avulla.

3. Saat kirjallisen tarjouksen, jonka perusteella voit tehdä ostopäätöksen.

4. MaraPlan Pro:n asiantuntija perustaa käyttöympäristön, toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset sekä lisää myös työntekijät valmiiksi ohjelmaan.

5. Kaksiosainen käyttöönottokoulutus sisältää ensin työvuorosuunnitteluosuuden sekä asetusten tarkennuksen. Toinen osa käsittelee toteumapuolta, tietojen toimittamista palkanlaskentaan sekä mahdollisia lisäkysymyksiä.

Ohjevideo

Sähköistä työvuorosuunnitteluprosessi – katso videolta vinkit!

MaraPlan Pro -ohjelmisto sisältää muun muassa: tasautumisjaksot ja tuntipalkit, toteutuneet työajat, kellokorttilisäpalvelun, työvuorolistat sekä laajat raportit työtunneista ja kustannuksista, automaattinen palkkalajitapahtumien laskenta (+ integraatio palkanlaskentaohjelmistoon) sekä työsuhdelomakkeet (kuten työsopimukset) ja lomasuunnitelmat.

Onnistuneen työvuorosuunnittelun 4 periaatetta

1. Laske kannattavuus tavoitteista


Tehokas työvuorosuunnittelu alkaa tehotavoitteen määrittämisestä – perustana ovat yleensä työtunnit, myynti ja asiakaskäynnit. Useimmiten työvuorot on helpointa suunnitella kiinteänä vuorojärjestelmänä tai niin sanottuna kiertävänä työvuorolistana. Tunnuslukuja voivat olla esimerkiksi myynti/työtunti tai asiakaskäynnit/työtunti.

2. Toimi oikeudenmukaisesti


Työvuorosuunnittelussa oikeudenmukaisuus toteutuu, kun noudatetaan muutamia periaatteita – tehdään työvuorokierrot tasapuolisesti, huomioidaan vapaapäivät ja tarjotaan lisävuoroja osa-aikaisille työntekijöille. Henkilökuntaa voi ohjeistaa esittämään työaikatoiveet esimerkiksi muutaman eri kategorian avulla: toiveet, välttämättömät toiveet sekä työaikarajoitteet.

3. Huomioi asiakaspalvelun taso


Odotukset ylittävä asiakaspalvelu muistetaan! Kannattavuus ja hyvä asiakaspalvelu kulkevat käsi kädessä: palvelualan yrityksessä asiakasvirtaan perustuva arviointi on tärkein kriteeri. Työvuorojen suunnittelu tulisi perustua asiakasvirran arviointiin (myynti tai asiakaskäyntien määrä).

4. Panosta johtamiseen


Hyvällä johtamisella päästään tasalaatuisuuteen ja saavutetaan miellyttävä sekä tehokkaasti toimiva työympäristö. Tietojärjestelmän avulla voi seurata muun muassa asetettua budjettia, lyhyen aikavälin ennustetta, toteutunutta todellisuutta sekä verrata tekemisen tasoa aikaisempiin tuloksiin.

Ota MaraPlan Pro -palvelu käyttöön

Accountorin palvelut

Muista myös muut talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut ravintoloille!

Kespro ja Accountor tarjoavat foodservice-alan toimijoille monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisut. Kespron asiakkaana varmistat yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden – olit sitten jo kokenut tai vasta aloitteleva ravintola-alan yrittäjä!

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...