Accountor – Talous-, palkanlaskenta- ja HR-palvelut ravintoloille

Kespro ja Accountor tarjoavat foodservice-alan toimijoille monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisut. Kespron asiakkaana varmistat yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden – olit sitten jo kokenut tai vasta aloitteleva ravintola-alan yrittäjä!

Kespro ja Accountor tarjoavat foodservice-alan toimijoille monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisut. Kespron asiakkaana varmistat yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden – olit sitten jo kokenut tai vasta aloitteleva ravintola-alan yrittäjä!

Edut Kespron asiakkaille

Yksi tärkeimmistä foodservice-alan yritysten kannattavuuden kulmakivistä on tehokkaasti toteutettujen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden toimivuus. Kespron yritysasiakkaana voit valita laadukkaat talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut Accountorilta etuhintaan – ja säästää vapautuneen työajan ravintolaliiketoimintasi kehittämiseen. Monipuoliset palveluratkaisut muun muassa työvuorosuunnittelusta lakitukeen räätälöidään aina sopiviksi yrityksen tarpeiden perusteella.

undefined

Näin palvelu toimii

Yrittäjä, oivalla ja uudistu!

Accountor tarjoaa Kespron asiakkaille maksuttoman läpivalaisun, jossa kartoitetaan yrityksen nykyiset toimintatavat ja järjestelmät talouden, palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon osalta. Accountor antaa vahvan toimialakokemuksen avulla ja alan parhaita käytäntöjä hyödyntäen kehitysideoita ja suosituksia muun muassa manuaalisen työn vähentämiseksi, kannattavuusseurannan kehittämiseksi sekä järjestelmien yhteensovittamiseksi (kassa, työajanseuranta, palkanlaskenta, taloushallinto, HR). Läpivalaisu on Kespron asiakkaille maksuton eikä sido palvelun tilaukseen.

Rahaikoni

Taloushallinto

Accountorin ravintola-alalle suunnitellussa taloushallintopalvelussa kirjanpitosi tehdään aina ajallaan ja oikein. Lisäksi saat nimetyn kirjanpitäjän, talouspäällikkötapaamisen neljästi vuodessa, alan kehittyneimmät raportit ja analyysit tiedon hyödyntämiseksi sekä mahdollisuuden eri järjestelmien integrointiin (muun muassa kassajärjestelmä). Kokonaisuus räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin sopivaksi!

✔ Taloushallinnon palvelut etuhintaan

Ravintola-alan kehittynein raportointi

Kättelyikoni

HR, palkanlaskenta ja lakituki

HR-asioissa saat käyttöösi parhaat henkilöstökäytännöt, Accountorin asiantuntijoiden tuen sekä helppokäyttöisen ohjelmiston. Accountor tarjoaa käytännönläheisen avun arjen esihenkilö- ja henkilöstötyöhön, uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä erilaisiin sopimusasioihin. 

Accountor hoitaa yrityksesi palkanlaskennan pientiimissä varmistaen yllättäviinkin tilanteisiin varahenkilöt sekä vahvan toimiala- ja TES-tuntemuksen.

✔ TES:in mukainen työsopimuspohja käyttöön maksutta

✔ Accountorin asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä laadittu vakiomuotoinen osakassopimus etuhintaan

Ihmisryhmäikoni

Työvuorosuunnittelu

Kespro ja Accountor tarjoavat digitaalisen työkalun tehokkaaseen ravintola-alan työvuorosuunnitteluun: MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Sen avulla voidaan kätevästi suunnitella ja käsitellä ravintola-alan työvuoroja. 

MaraPlan Pro on Suomen yleisin foodservice- ja matkailualan yritysten käyttämä digitaalinen työvuorosuunnitteluohjelmisto.

✔ MaraPlan Pro:n käyttöönotto –30 % alennuksella

Kilpailukykyinen työntekijäkohtainen kuukausisopimus

Ratkaisut uusille ravintola-alan yrityksille

Avaimet käteen -ratkaisu uudelle yrittäjälle!

Accountor palvelee yli tuhatta ravintola-alan yritystä Suomessa ja pystyy pitkän kokemuksen turvin suosittelemaan sopivaa talous-, palkka- ja HR-palvelukokonaisuutta uusille ravintola-alan yrityksille. Uusille yrityksille tarjoamme Accountor Go -palvelua, joka on erityisesti suunniteltu pienyrityksen tarpeisiin yhdessä yrittäjien kanssa. Osaavan tiimin lisäksi saat käyttöösi helppokäyttöisen ohjelmiston, jolla maksat ja luot laskut, hoidat palkka-asiat sekä kuvaat kuitit kirjanpitoon, myös mobiilisti. Alan kehittyneimmät raportit ja asiantuntijan talousapu auttavat ravintolaliiketoimintasi kehittämisessä.  

Varmista Kespron asiakkaana Accountorin kattava "uuden yrittäjän perehdytys", jossa käydään käytännönläheisesti läpi, mitä uutena yrittäjänä olisi hyvä huomioida yrityksen talous-, palkka- ja henkilöstöasioissa. Maksuttomassa tarvekartoituksessa selvitetään aluksi yrityksen nykyiset tarpeet ja tulevaisuuden suunnitelmat. Seuraavaksi yrittäjä saa valmiin suosituksen toimintaa tukevasta palvelukokonaisuudesta. 

✔ Uuden yrittäjän etuna kolmen kuukauden kirjanpidon perusmaksut veloituksetta (Accountor Go)

undefined


4 vinkkiä: Miten onnistua ravintola-alan rekrytoinnissa?

Onnistunut rekrytointi vähentää ravintolan työvoiman vaihtuvuutta, mikä taas todennäköisesti parantaa yrityksen pitkän aikavälin kannattavuutta. Katso Accountorin rekrytoinnin ammattilaisten vinkit onnistuneeseen ravintola-alan rekrytointiin!

1. Vetovoima pitovoimaksi


Työnantajan on tehtävä aiempaa enemmän töitä pitääkseen työntekijänsä sitoutuneina. Avainasemassa ovat perehdytykseen panostaminen sekä jatkuva, ihmislähtöinen huolenpito työntekijöistä. Pitovoiman salaisuus on työn merkityksellisyys.

2. Panosta diversiteettiin


Rekrytointi on aina mahdollisuus uudistua ja laajentaa yrityksen osaajaprofiilia. Mitä yritys tarvitsee pitkällä aikajänteellä? Hyväksi todettu tapa on kerätä tiimi koolle ja pohtia yhdessä, mitä tarpeita tiimillä voisi olla tulevaisuudessa.

3. Kristallisoi strategia ja tavoitteet


Panosta hyvään suunnitteluun ja valmistele rekrytointiprosessi ennalta. Rekrytointi helpottuu, kun strategia ja hakijakriteerit ovat kirkkaana mielessä, eikä valintapäätös perustu pelkästään fiilikseen.

4. Älä hoppuile, luota prosessiin


Esihenkilön on tärkeää varata systemaattisesti aikaansa rekrytointiprosessiin erityisesti rekrytoinnin alkumetreillä. Rekrytoinnin todellinen onnistuminen on nähtävissä vasta töiden alettua.

Ota Accountor-palvelut käyttöön

MaraPlan Pro

Tutustu myös ravintoloiden digitaaliseen työvuorosuunnitteluohjelmistoon!

Kespro ja Accountor tarjoavat digitaalisen työkalun tehokkaaseen ravintola-alan työvuorosuunnitteluun: MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Varmista Kespron asiakkaana palvelun kätevä käyttö sekä käyttöönotto etuhintaan!

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...