"Ei siis oikeasti tarvetta maksupäätteelle?" – Yonoton on ravintoloiden pilvipohjainen kassajärjestelmä

Kespro ja Yonoton mahdollistavat Kespron asiakkaille nykyaikaisen kassapalvelun ilman aloituskustannuksia ja kalliita integraatioita. Tutustu palveluun ja katso usein kysytyt kysymykset!

Julkaistu

Teksti

Yonoton

Kuvat

Yonoton & Kespro

Yonoton on päätelaitteeton kassaratkaisu, jonka palveluita käyttää jo yli 800 ravintolaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa.


Yonoton-logo

Kespro Palvelut x Yonoton artikkeli 2 kaikki bulletit

Yonottoman pilvipohjainen SaaS-kassajärjestelmä yhdessä monikanavaisen ostamisen ja tilaamisen palveluiden kanssa avaavat yrityksellesi täysin uuden maailman ja mahdollisuuden tehdä lisämyyntiä ja säästää operatiivisissa kuluissa.

Palvelu mahdollistaa yhden alustan kassajärjestelmien, itsepalvelukioskien, keittiön tilaustenhallinnan, brändättyjen sovellusten ja verkkokauppojen käyttämiseen. Asiakkaana hallitset siis koko monikanavaisen myynnin toimintoja yhdeltä samalta digitaaliselta alustalta.

Jos myyt ruokaa, voit valita Yonottoman.

Yonoton artikkeli 3 Yonottoman ratkaisut sopivat kaikenlaisille ruokaa myyville yrityksille ja ravintoloille. Katso tarkemmin, mitkä Yonottoman ominaisuudet tukevat parhaiten liikeideaasi!

Parhaat pilvipohjaiset kassajärjestelmäratkaisut liikeideaasi


Usein kysytyt kysymykset

Kenelle Yonottoman palvelut sopivat?

Kaiken kokoisille ja näköisille ravintola-alan yrityksille. Yonottoman asiakkaita ovat niin suuret kuin pienet ravintoketjut – useassa eri maassa.

Lounasravintolat, fast food, fast casual, à la carte, kahvilat, baarit, yökerhot, huvipuistot, eläintarhat, vesipuistot, museot, teatterit, hiihtokeskukset – jos myyt ruokaa, voit valita Yonottoman.

Laitteistot?

Yonottoman pilvipohjaiset ohjelmistot toimivat Android-laitteilla. Tämä tarjoaa monenlaisia erilaisia mobiilipohjaisia, kevyitä ja kustannustehokkaita laitevaihtoehtoja ja tukea lukuisille eri maksutavoille.

Ei siis oikeasti tarvetta maksupäätteelle?

Kyllä, näin on. Yonottoman laitteistot tukevat NFC-korttimaksamista. Maksu tapahtuu kassalla tai itsepalvelukioskilla “täpäyttämällä” korttia laitteen näytölle.

Kespro Palvelut x Yonoton artikkeli NFC-lukija Yonottoman kassaterminaalilla voi maksaa ilman erillistä maksuterminaalia.

Miksi Yonottoman palvelu kannattaa ottaa käyttöön juuri Kespron asiakkaana?

Kespron asiakkaana saat Yonottoman palvelut käyttöön monipuolisin eduin! Miltä kuulostaisi esimerkiksi 6 kk maksuton verkkokauppa, alennus kuukausilisenssistä sekä laskutus Kespron kautta?


Voiko kassaa käyttää myös kioskina?

Tietenkin voi. Kassatyöntekijä voi tarvittaessa vaihtaa kassan itsepalvelukioski-moodille. Lähes kaikki asiakkaamme käyttävät tätä toimintoa.

Kespro Palvelut x Yonoton POS brandatty kioski Sunmi T2s toimii sekä kassana että kioskina.

Toimiminen offlinessa?

Epävakaa verkko? Se on ikävää, mutta olisi vielä ikävämpää, jos myynti pysähtyisi sen takia. Järjestelmässämme on offline-välimuisti, jonka avulla satunnaisista verkko-ongelmista selvitään.

Onko teillä käsikassoja?

Yonottoman kassajärjestelmää voi käyttää myös pienemmillä kannettavilla Android-laitteilla, mikä mahdollistaa myynnin tekemiseen missä vain – ja milloin vain. Laitteet toimivat SIM-korteilla, minkä takia palvelua voi käyttää myös WIFI-verkon kantaman ulkopuolella – jos siihen on tarve.

Mikä on Yorma?

Yorma tulee sanoista “Yonoton Order Management System”. Kyseessä on Yonottoman oma tilausten hallintajärjestelmä, joka lähettää kassalta, pöydästä ja kioskista tehdyt ruokatilaukset suoraan keittiöön interaktiivisille näytöille. Siten keittiö osaa tehdä ruoat ja tilaukset oikeassa järjestyksessä.

Entäs sitten bongi-kuitit?

Ei ongelmia: tilaukset voidaan ohjata näyttöjen lisäksi myös keittiöprinttereihin.

Kespro Palvelut x Yonoton kokki Yonoton Order Management System tekee tilausten hallinnasta helppoa.

Haluan vain pelkän kassan?

Sehän sopii. Sinä ravintoloitsijana voit valita tarpeidesi mukaan, mitä palveluita juuri nyt tarvitset. Yonottoman erikoisasiantuntijat ovat hyvin valveutuneita eri ravintolaliiketoiminnan osa-alueista ja auttavat sinua valitsemaan soveltuvimmat palvelut liiketoimintasi kasvun.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut pilvipohjaisesta kassajärjestelmästä digitaaliseen työvuorosuunnitteluun – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä