K-Rauta – Rautakauppa ravintoloille

K-Rauta auttaa ravintoloitsijoita onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti – olit sitten ensikertalainen tai jo kokenut remontoija. Laajin valikoima ja parhaat palvelut varmistavat, että ravintolasi muutosprojekti onnistuu.

K-Rauta auttaa ravintoloitsijoita onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti – olit sitten ensikertalainen tai jo kokenut remontoija. Laajin valikoima ja parhaat palvelut varmistavat, että ravintolasi muutosprojekti onnistuu.

K-Rauta auttaa alkuun ja eteenpäin 

K-Rauta tarjoaa Kespron asiakkaille rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja kalustamisen sekä pihan ja puutarhan tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla.

Jätä yhteydenottopyyntö ja yritysmyyjä valitsemastasi K-Raudasta on sinuun pian yhteydessä. Hän keskustelee kanssasi juuri sinun yrityksesi tarpeista ja siitä, miten K-Rauta voi auttaa sinua.

Tuotteet

Aloita suunnittelu

K-Rauta on Suomen luotetuin rautakauppa ja markkinajohtaja yli 120 kaupan verkostolla Tammisaaresta Ivaloon. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan projektiisi tai remonttiisi parhaiten sopivat materiaalit ja toimivimmat ratkaisut.

Hyödynnä maksutonta suunnittelupalvelua lähimmässä K-Raudassa tai varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Hyödynnä tilasuunnittelua

Kespron asiakkaana saat Suunnittelupalvelu Soihdun palvelut etuhintaan -10 %. Käyttäessäsi tila- ja sisustussuunnittelun palveluita, voitte yhdessä suunnittelijan kanssa hyödyntää myös K-Rauta PRO Dekostudiota.

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom, jossa saat asiantuntevaa palvelua ja pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaan (Bulevardi 46, 00120 Helsinki).

Helpompia hankintoja

Ennnakkokeräysikoni

Ennakkokeräys

Helpota hektistä arkea ja tilaa tuotteet K-Raudasta ennakkoon valmiiksi keräiltyinä. Tilaamasi tuotteet noudat myymälästä ilman toimituskuluja.


Rekkaikoni

Peräkärryn vuokraus

Loppuiko tila tai haluatko autosi pysyvän siistinä ja puhtaana? Vuokraa K-Raudasta peräkärry ostostesi kuljettamiseen. Kysy lisää peräkärryn vuokraamisesta lähimmästä K-Raudastasi.


Rekkaikoni

Kuljetuspalvelu

K-Rauta kuljettaa ostoksesi suoraan haluamaasi osoitteeseen. Sovi kuljetuksesta K-Rauta-myymälän kanssa. Tutustu myös K-Raudan verkkokaupan toimitusvaihtoehtoihin.


Lattiaikoni

Pintamateriaalien materiaalilaskuri

Paljonko materiaalivalinnat tulevat kustantamaan? Olet sitten valitsemassa lattiamateriaaleja, tapettia tai laattaa, löydät K-Raudan verkkosivuilta jokaisen tuotteen yhteydestä laskurin, jonka avulla lasket helposti tarvittavien materiaalien määrät.

Maalien sävytysikoni

Maalien sävytyspalvelu

Mikäli tiedät jo sopivan maalisävyn, voit tilata K-Raudan verkkokaupasta tai myymälästä sopivan määrän maalia valmiiksi sävytettynä ja noutaa tilauksesi lähimmästä myymälästä. Valitse sopiva sävy K-Raudan verkkosivuilla tuotetta ostaessasi.


Terassilaskuri-ikoni

Terassilaskuri

Houkutteleva terassi on jokaisen ravintolan vetonaula. K-Raudan terassilaskurin avulla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Laskurilla voit myös helposti tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin.


Aloita remonttisuunnittelu

Tuoreimpia kuulumisia

Miksi valita Kespro?

Kättelyikoni

Sopivimmat
palvelut

Tarjoamme parhaat palvelut ravintola-arjen helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Kespron hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen logistiikkapalveluiden avulla.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Kespron on osa K-ryhmää – olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan.

Katso myös...