NSnappy – Omavalvontapalvelu ravintoloille

Kespro ja Nokeval tarjoavat foodservice-alan toimijoille ratkaisun älykkääseen olosuhdevalvontaan. Kespron asiakkaana saat Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelun sekä Kiillon Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelun vaivattomasti käyttöösi markkinoiden parhailla eduilla.

Kespro ja Nokeval tarjoavat foodservice-alan toimijoille ratkaisun älykkääseen olosuhdevalvontaan. Kespron asiakkaana saat Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelun sekä Kiillon Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelun vaivattomasti käyttöösi markkinoiden parhailla eduilla.

Edut Kespron asiakkaille

Varmista ammattikeittiösi ruokaturvallisuuden taso digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonta- ja hygieniasuunnitelmasi. NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet-hygieniapalvelu ovat käytettävissä Kespron asiakkaille yhden kirjautumisen kautta. Ota käyttöön ylivertaiset kaupalliset edut suhteessa markkinahintaan – ja laskutus kätevästi Kespron kautta!

Kelloikoni

Säästä aikaa automatisoimalla omavalvonnan rutiinit

Aterinikoni

Johda ruokaturvallisuuden laatua ja seuraa reaaliajassa, mitä keittiössäsi tapahtuu

Kättelyikoni

Lisää suorituskykyä ja paranna työntekijäkokemusta moderneilla työvälineillä

NSnappy

NSnappy on ammattikeittiöiden omavalvontaan erikoistunut digitaalinen palvelu, joka auttaa seuraamaan keittiön ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

Prosessien digitalisointi helpottaa omavalvonnan seurantaa, vähentää laitteiden energiantarvetta ja huoltokustannuksia sekä lisää työhyvinvointia siirtämällä työaikaa yksitoikkoisilta rutiineilta ruoan valmistamiseen ja asiakaspalveluun.

NSnappyn avulla kaikkia omavalvonnan tehtäviä voidaan johtaa, seurata ja raportoida datan avulla. NSnappy toimii kaikilla päätelaiteilla eikä vaadi erillisiä käyttöjärjestelmien vaatimia ladattavia sovelluksia. 

Myyntihenkilöikoni

100 %

digitalisoitu omavalvontasuunnitelma

Myyntihenkilöikoni

3000–5000 €

toimipistekohtaiset kustannussäästöt vuosittain

Myyntihenkilöikoni

n. 30 min

enemmän aikaa asiakkaille joka päivä

Kiilto Pro Hyginet

Kiilto Pro Hyginet -palvelu digitalisoi ammattikeittiön hygieniasuunnitelman kattaen laajasti ammattihygienian vaatimat käytännöt ja lakisääteiset velvoitteet. Esimerkiksi käyttöturvallisuus- ja tuotetiedotteista on aina viimeisin versio saatavilla. 

Kiilto Pro Hyginet® -palvelusta löytyvät yksityiskohtaiset puhdistus- ja menetelmäohjeet eri kohteista ja prosesseista. Raportit kertovat, miten asiat on hoidettu. Lisäksi voit vertailla tuloksia eri ajanjaksoina ja eri toimipisteissä. Palvelu auttaa löytämään mahdollisia trendejä pidemmällä aikavälillä.

Kiilto Pro Hyginet® -palvelusta löytyvät myös ohjevideot ja webinaarit sekä tulevat koulutukset.

Näin palvelu toimii

Hygienia- ja siivoustehtävät

Ajastetut hygienia- ja siivoustehtävät

Pintahygieniatehtävien mittaukset

Siivoustehtävien kirjaukset

Lämpötilamittaukset

Elintarvikkeiden vastaanottotarkistukset

Pistolämpötilamittaukset

Näytemittaukset

Astianpesun lämpötilojen mittaukset

Automaattinen lämpötilavalvonta

Lämpötilavalvonta kuiva-, kylmä- ja pakastevarastoissa

Jäähdytyksen valvonta

Hävikki

Hävikin kirjaaminen 

Palvelupaketit

Webinaarit

Digitaalisella omavalvontapalvelulla parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta! Kespro, Nokeval ja Kiilto järjestivät 7.6.2022 kaksi webinaaria foodservice-alan ammattilaisille (useamman toimipisteen ketjut ja julkissektori & yhden tai muutaman toimipisteen ravintolatoimijat). Webinaareissa käsiteltiin ajankohtaisia aiheita, kuten työprosesseja ja tiedolla johtamista tukevat työvälineet, osaaminen ja laadun varmistus, asiakasviestintä sekä henkilöstön pitäminen ja uuden työvoiman saatavuus. Katso tallenteet (kesto noin 35 minuuttia) ja kehitä osaamistasi ruokaturvallisuudesta ja omavalvonnasta!

NSnappy automatisoi keittiörutiinien seurannan

”Palvelumme auttaa toiminnan johtamisessa, lisää ruoka- ja asiakasturvallisuutta ja tuo toiminnan tehostumisen kautta suoranaisia säästöjä. Automatisoitu valvonta vapauttaa työntekijät ylimääräisiltä paperitöiltä. Aikaa säästyy manuaaliseen kirjaukseen verrattuna noin 30 minuuttia päivittäin”, Nokevalin liiketoimintajohtaja Markku Lukkari kuvailee.

Vinkkejä ravintolan erottautuvaan markkinointiviestintään

Kuluttajat pitävät tärkeänä, että ravintolan toiminnasta viestitään avoimesti ja läpinäkyvästi. Miten omasta toiminnasta voisi viestiä kiinnostavasti kiireisen arjen keskeltä? Lue Nokevalin vinkit ja lataa käyttöön Nokevalin päivittyvä viestintäpaketti, joka sisältää valmiita bannereita sekä tekstiaihioita ravintolan ruokaturvallisuudesta viestimiseen.

Soupster Familyn kokemukset NSnappy-omavalvontapalvelusta

Miten NSnappyn käyttö on sujunut Soupster Familyllä? "NSnappyn suurin vahvuus on se, että se nopeuttaa keittiön henkilökunnan työtehtäviä. Ja se on myös aina luotettava. Pystyt seuraamaan laitteiden käyttöä myös kotoa ja saat ilmoituksen, jos esim. pakkanen on yhtäkkiä liian lämmin. Se myös säästää hirveesti rahaa, kun tällaisissa tilanteissa pystyt reagoimaan heti. On myös helppo näyttää, miten sitä käytetään kaikille työntekijöille", kertoo keittiön kehityspäällikkö Tiia Tuomainen.

Northern Lights Village vie ruokaturvallisuuden uudelle tasolle NSnappyn avulla

Northern Lights Village Saariselkä on digitalisoinut NSnappyyn käytännössä kaikki omavalvonnan tehtävät, kuten jäähdytyslämpötilojen ja jäähdytyksen keston seurannan, buffetin lämpötilamittaukset, kuormien vastaanottotarkastukset, tiskilämpötilojen seurannan ja pintapuhtauden mittaamisen. Myös siivoustehtävät ja hävikin seuranta löytyvät samasta palvelusta. Kylmälaitteiden lämpötilaseuranta on automatisoitu täysin, jolloin laitteiden lämpötilat kirjautuvat automaattisesti NSnappyyn.

Nokeval

Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla.


Ota NSnappy-palvelu käyttöön

Tuoreimpia kuulumisia

Miksi valita Kespro?

Kättelyikoni

Sopivimmat
palvelut

Tarjoamme parhaat palvelut ravintola-arjen helpottamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Kespron hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.