Omavalvonta- ja hygieniasuunnitelma ammattikeittiöille

Kespro ja Nokeval tarjoavat foodservice-alan toimijoille ratkaisun älykkääseen olosuhdevalvontaan. Kespron asiakkaana saat Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelun sekä Kiillon Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelun vaivattomasti käyttöösi markkinoiden parhailla eduilla.

Kespro ja Nokeval tarjoavat foodservice-alan toimijoille ratkaisun älykkääseen olosuhdevalvontaan. Kespron asiakkaana saat Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelun sekä Kiillon Kiilto Pro Hyginet -hygieniapalvelun vaivattomasti käyttöösi markkinoiden parhailla eduilla.

Palvelun hyödyt vain Kespron asiakkaille

Varmista ammattikeittiösi ruokaturvallisuuden taso digitalisoimalla ja automatisoimalla omavalvonta- ja hygieniasuunnitelmasi. NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet-hygieniapalvelu ovat käytettävissä Kespron asiakkaille yhden kirjautumisen kautta. Ota käyttöön ylivertaiset kaupalliset edut suhteessa markkinahintaan – ja laskutus kätevästi Kespron kautta! 


Myyntihenkilöikoni

Säästä aikaa automatisoimalla omavalvonnan rutiinit

Myyntihenkilöikoni

Johda ruokaturvallisuuden laatua ja seuraa reaaliajassa, mitä keittiössäsi tapahtuu

Myyntihenkilöikoni

Lisää suorituskykyä ja paranna työntekijäkokemusta moderneilla työvälineillä

Ruokaturvallisuus ja omavalvonta: webinaarit 7.6.2022

Digitaalisella omavalvontapalvelulla parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta! Kespro, Nokeval ja Kiilto järjestävät 7.6.2022 kaksi webinaaria foodservice-alan ammattilaisille. Tule mukaan webinaareihin ja varmista liiketoimintasi tehokas johtaminen digitaalisen omavalvontapalvelun käytön avulla!

Webinaareissa käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten työprosesseja ja tiedolla johtamista tukevat työvälineet, osaaminen ja laadun varmistus, asiakasviestintä sekä henkilöstön pitäminen ja uuden työvoiman saatavuus. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Ilmoittaudu webinaareihin

Ensimmäinen webinaari on suunnattu useamman toimipisteen ketjuille sekä julkissektorille, kun taas toinen webinaari on suunnattu erityisesti yhden tai muutaman toimipisteen ravintolatoimijoille.

Julkissektori ja ketjut klo 13-13.45

Yksityinen HoReCa klo 14.30-15.15

Mikä on NSnappy?

NSnappy on ammattikeittiöiden omavalvontaan erikoistunut digitaalinen palvelu, joka auttaa seuraamaan keittiön ruokaturvallisuuden tasoa kuorman saapumisesta hävikkiin asti.

Prosessien digitalisointi helpottaa omavalvonnan seurantaa, vähentää laitteiden energiantarvetta ja huoltokustannuksia sekä lisää työhyvinvointia siirtämällä työaikaa yksitoikkoisilta rutiineilta ruoan valmistamiseen ja asiakaspalveluun.

NSnappyn avulla kaikkia omavalvonnan tehtäviä voidaan johtaa, seurata ja raportoida datan avulla. NSnappy toimii kaikilla päätelaiteilla eikä vaadi erillisiä käyttöjärjestelmien vaatimia ladattavia sovelluksia. 

Myyntihenkilöikoni

100 %

digitalisoitu omavalvontasuunnitelma

Myyntihenkilöikoni

3000–5000 €

toimipistekohtaiset kustannussäästöt vuosittain

Myyntihenkilöikoni

n. 30 min

enemmän aikaa asiakkaille joka päivä

Mikä on Kiilto Pro Hyginet?

Kiilto Pro Hyginet -palvelu digitalisoi ammattikeittiön hygieniasuunnitelman kattaen laajasti ammattihygienian vaatimat käytännöt ja lakisääteiset velvoitteet. Esimerkiksi käyttöturvallisuus- ja tuotetiedotteista on aina viimeisin versio saatavilla. 

Kiilto Pro Hyginet® -palvelusta löytyvät yksityiskohtaiset puhdistus- ja menetelmäohjeet eri kohteista ja prosesseista. Raportit kertovat, miten asiat on hoidettu. Lisäksi voit vertailla tuloksia eri ajanjaksoina ja eri toimipisteissä. Palvelu auttaa löytämään mahdollisia trendejä pidemmällä aikavälillä.

Kiilto Pro Hyginet® -palvelusta löytyvät myös ohjevideot ja webinaarit sekä tulevat koulutukset.

NSnappyn avulla onnistuvat:

Hygienia- ja siivoustehtävät

Ajastetut hygienia- ja siivoustehtävät

Pintahygieniatehtävien mittaukset

Siivoustehtävien kirjaukset

Lämpötilamittaukset

Elintarvikkeiden vastaanottotarkistukset

Pistolämpötilamittaukset

Näytemittaukset

Astianpesun lämpötilojen mittaukset

Automaattinen lämpötilavalvonta

Lämpötilavalvonta kuiva-, kylmä- ja pakastevarastoissa

Jäähdytyksen valvonta

Hävikki

Hävikin kirjaaminen 

Tutustu palvelupaketteihin

NSnappy M, S & XSNSnappy PLUS

NSnappy automatisoi keittiörutiinien seurannan

”Palvelumme auttaa toiminnan johtamisessa, lisää ruoka- ja asiakasturvallisuutta ja tuo toiminnan tehostumisen kautta suoranaisia säästöjä. Automatisoitu valvonta vapauttaa työntekijät ylimääräisiltä paperitöiltä. Aikaa säästyy manuaaliseen kirjaukseen verrattuna noin 30 minuuttia päivittäin”, Nokevalin liiketoimintajohtaja Markku Lukkari kuvailee.


Nokeval

Nokeval Oy kehittää, valmistaa ja myy älykkäitä IoT-mittalaitteita ja näihin liittyviä pilvipalvelujärjestelmiä asiakkaan oma- ja olosuhdevalvonnan prosessien parantamiseksi. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla.

Lue lisää ravintoloiden omavalvonnasta ja hygieniasta

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Ota palvelu käyttöön

Kespron asiakas


Uusi asiakas?