Webinaari: Ruokaturvallisuus ja omavalvonta ravintoloille

Digitaalisella omavalvontapalvelulla parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta! Katso Kespron, Nokevalin ja Kiillon järjestämien webinaarien tallenteet ja kehitä osaamistasi ruokaturvallisuudesta ja omavalvonnasta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Digitaalisella omavalvontapalvelulla parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta! Kespro, Nokeval ja Kiilto järjestivät 7.6.2022 kaksi webinaaria foodservice-alan ammattilaisille (useamman toimipisteen ketjut ja julkissektori & yhden tai muutaman toimipisteen ravintolatoimijat).

Webinaareissa käsiteltiin ajankohtaisia aiheita, kuten työprosesseja ja tiedolla johtamista tukevat työvälineet, osaaminen ja laadun varmistus, asiakasviestintä sekä henkilöstön pitäminen ja uuden työvoiman saatavuus. Katso tallenteet (kesto noin 35 minuuttia) ja kehitä osaamistasi ruokaturvallisuudesta ja omavalvonnasta!

Muistathan, että NSnappy-omavalvontapalvelu ja Kiilto Pro Hyginet-hygieniapalvelu ovat käytettävissä Kespron asiakkaille yhden kirjautumisen kautta Kespro Kumppanipalveluiden asiakkaille. Ota käyttöön ylivertaiset kaupalliset edut suhteessa markkinahintaan – ja laskutus kätevästi Kespron kautta!


Julkissektori ja ketjut


Yksityinen HoReCa


Kysymyksiä ja vastauksia NSnappy-palvelusta

Ateriapalvelut

Hyvinvointialueen muutos tuo muutoksia ateriapalveluihin. Missä vaiheessa viimeistään pitää tehdä sopimus NSnappyn käyttöönotosta, jotta omavalvonta on käytössä 1.1.2023?

Palvelun käyttöönotto on verrattain nopeaa, mutta käyttöönottoprosessiin kannattaa valmistautua hyvissä ajoin. Asiakkaalle tarvittavat mittarit valmistetaan osin räätälöidysti ja tällöin ostopäätöksestä palvelun käyttöönottoon kannattaa varata aikaa muutamia kuukausia.

Sopivuus teollisuuden toimijoille

Soveltuuko Hyginet teollisuuteen?

Kyllä, Hyginet räätälöidään ratkaisuiltaan elintarviketilojen, laitteiden, koneiden ja pintojen puhdistukseen sopiviksi.

Edut Kespron asiakkaille

Saako Kespron asiakas etuja NSnappyn käyttöönotosta? Mikä on palvelun hinta?

Kespron asiakas saa alennusta NSnappyn käyttöönotosta. Alennuksen määrä määräytyy ostettavan palvelupaketin laajuuden mukaan – tähän vaikuttaa asiakkaan kylmälaitteiden- ja niihin tarvittavien mittalaitteiden määrä. Kespron asiakkaalle NSnappy-palvelun hinta on erittäin kilpailukykyinen. Kespron asiakkaat saavat merkittävää hankintaetua verrattuna siihen, että NSnappy-palvelun hankkisi muuta kautta. Lisäksi Kespron ja asiakkaan väliset mahdolliset lisäedut tulevat hankintaedun päälle. Etuna myös, että laskutus hoituu Kespron kautta samalla kuin muutkin ostot.

Ohjelmiston ylläpito

Kuinka usein NSnappy- ja Hyginet-ohjelmistoja päivitetään ja vaatiiko se käyttäjältä toimenpiteitä?

Ohjelmistot ovat koko ajan kiinni verkossa ja ohjelmistoja päivitetään säännöllisesti. Järjestelmäpäivitykset eivät aiheuta katkoja palveluiden käyttöön, eivätkä ne vaadi käyttäjältä toimenpiteitä, vaan päivitykset ajetaan järjestelmiin automaattisesti.

Varautuminen yllättäviin tilanteisiin

Pakastin hajoaa keskellä yötä. Saanko NSnappyn kautta siitä ilmoituksen omaan puhelimeeni? Voiko ilmoituksen laittaa esimerkiksi vartiointifirmalle?

Kyllä. NSnappy hälyttää tällaisesta käyttäjälle reaaliaikaisesti ja ilmoitukset voidaan kohdistaa myös esimerkiksi vartiointi- tai huoltoliikkeelle.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä