Kiilto Pro Hyginet – Digitaalinen hygieniasuunnitelma

Nokeval ja Kiilto ovat sopineet kumppanuudesta, joka mahdollistaa Nokevalin ja Kiillon asiakkaille ensiluokkaiset digitaaliset ratkaisut ruoka- ja asiakasturvallisuuden hallintaan Kespron kautta.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: KiiltoClean

Kuvat

KiiltoClean

Säästä aikaa ja rahaa, helpota työtäsi ja lisää turvallisuutta

  • Helpottaa vierailevien keittiömestareiden sekä vuokratyöntekijöiden työtä ja perehdytystä
  • Kokoaa digitaalisen hygieniasuunnitelman, pintahygienianäytteiden tulokset ja niiden raportoinnin
  • Sisältää ravintolakohtaisesti listatut tuotteet ja menetelmäohjeet
  • Sisältää lakisääteiset, aina ajan tasalla olevat käyttöturvallisuustiedotteet


Mikko Vahaniitty KEKSI Kiilto ravintola-642

Ammattikeittiöiden digitaalinen omavalvonta

Yhteistyön myötä ammattikeittiöt voivat käyttää sekä omavalvontaan erikoistunutta Nokevalin NSnappy-palvelua että hygieniatasosta huolehtivaa Kiilto Pro HygiNet -palvelua yhden kirjautumisen kautta. Kiilto Pro HygiNet -palvelu kattaa laajasti ammattihygienian vaatimat käytännöt ja lakisääteiset velvoitteet, ja täydentää siten saumattomasti NSnappy-omavalvontapalvelua, joka puolestaan huolehtii ammattikeittiön elintarvikehygieniaan liittyvistä omavalvontatehtävistä.

Kiilto on kehittänyt Kiilto Pro Hyginet -palvelun helpottamaan hygieniatason ylläpitoa, raportointia ja hygieniaohjeistuksen laadintaa. Helppokäyttöisen ja selkeän Kiilto Pro Hyginet -palvelun avulla hoidat vaivattomasti kaikki lakisääteiset velvoitteet ja löydät nopeasti hygieniasuunnitteluun liittyvät tiedot yhdestä osoitteesta.

Koko henkilökunnan on helppo tarkistaa hygieniaohjeet, menetelmät ja tuotteet, paikasta ja ajasta riippumatta. Ohjeet pysyvät ajan tasalla ja niiden tarkistaminen käy kätevästi tietokoneelta tai puhelimesta myös matkan päällä. Kiilto Pro Hyginet -palvelusta löytyvät yksityiskohtaiset puhdistus- ja menetelmäohjeet eri kohteista ja prosesseista, jolloin kuka tahansa yrityksestäsi voi nopeasti tarkistaa, millä tuotteilla ja välineillä tietty tila, laite tai linja on tarkoitus puhdistaa ja kuinka usein.

Hygieniamittausnäytteiden ja -tulosten dokumentointi ja raportointi terveystarkastajalle on sähköisellä hygieniasuunnitelmalla helppoa”, kertoo Kiillon myyntipäällikkö Lea Uuksulainen.

”Ruokapalvelun vastaava voi todentaa dokumentaation avulla, miten asiat on hoidettu, ja vertailla tuloksia eri ajanjaksoina ja eri toimipisteissä. Palvelu auttaa löytämään mahdollisia trendejä pidemmällä aikavälillä. Kiilto Pro Hyginet -palvelusta voi jokainen työntekijä tarvittaessa tarkistaa siivousten aikataulutuksen sekä tuotteiden käyttöohjeet ja käyttöturvallisuustiedotteet”, Lea Uuksulainen kertoo.

Miksi Kiilto Pro Hyginet?

Kiilto Pro Hyginet -palvelun tarkoituksena on helpottaa asiakkaan työtä ja kytkeä hygienia luontevaksi osaksi arkea. Palvelun ulkoasu on raikas ja moderni ja sen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Ulkoasu on mahdollista personoida asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi. Kiilto Pro Hyginet taipuu niin tabletille, tietokoneelle kuin mobiiliin käyttäjän mieltymyksistä riippuen.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä