Kamupak – Uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna​

Kespro ja Kamupak tarjoavat Kespron asiakkaille uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna. Tarjoa asiakkaillesi moderni tapa olla vastuullinen ja hyödyntää kiertotaloutta uudella ja mielenkiintoisella tavalla – ja säästä samalla take away -pakkausten kustannuksissa!

Kespro ja Kamupak tarjoavat Kespron asiakkaille uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna. Tarjoa asiakkaillesi moderni tapa olla vastuullinen ja hyödyntää kiertotaloutta uudella ja mielenkiintoisella tavalla – ja säästä samalla take away -pakkausten kustannuksissa!

Roskatonta take awayta

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi ympäristöystävällistä ja roskatonta pakkausvaihtoehtoa, olla kestävän take away -ruokailun pioneeri ja säästää samalla pakkauskustannuksissa? Kamupakin lainaus- ja panttisysteemi toimii avaimet käteen periaatteella sisältäen astiat, digitaalisen järjestelmän sekä impaktidatan. Maksat vain palvelun kuukausimaksun ja Kamupak hoitaa loput. Uudelleenkäytettävien take away -astioiden palvelu sopii sekä ravintoloille, kahviloille, kioskeille, kaupoille, hotelleille, tapahtumajärjestäjille että toimistoille. Palvelun hinnoittelu perustuu kuukausihinnoitteluun, joka koostuu käytetyistä astiatyypeistä ja take away -määristä kuukaudessa. Mitä enemmän uudelleenkäytettävien astioiden menekkiä syntyy, sitä halvemmaksi kokonaiskustannus tulee!

Rahaikoni

Ilmainen toimitusmaksu

Kespron asiakkaana saat Kamupakin uudelleenkäytettävien astioiden toimitusmaksun ilmaiseksi (ovh. 50,00 €)

Kahvikuppiikoni

Kamupakin tuotteet

KamuBoksit

500 ml, 700 ml, 1100 ml, 1200 ml, 1300 ml ja 1700 ml

KamuKupit

300 ml ja 400 ml

Pizzaboksi

Näin palvelu toimii

1. Yksilöllinen tunniste

Jokaisessa KamuAstiassa on yksilöllinen tunniste, joka skannataan myynnin ja palautuksen yhteydessä.

2. Helppo tilaus

Asiakas tilaa annoksen uudelleenkäytettävään KamuAstiaan. Hän maksaa astiasta pantin ravintolalle tai lainaa sen käyttämällä Kamupak Re-use -sovellusta.

3. Helppo palautus

Käytön jälkeen asiakas voi palauttaa astian Kamupakin kumppaniverkoston ravintolaan. Palautuksen yhteydessä ravintola hyvittää pantin asiakkaalle, tai jos hän on lainannut astian sovelluksella, kuittaantuu laina palautuksen yhteydessä.

4. Hygieeninen ratkaisu

Palautettu astia pestään ravintolassa, minkä jälkeen se on valmis uudelleenkäytettäväksi.

5. Kamupak huolehtii tasaukset

Kamupak hoitaa tasaukset ravintoloiden välillä. Helppoa ja nopeaa!

Tilaa uudelleenkäytettävät take away -astiat

Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyä Kamupakin uudelleenkäytettävistä take away -astioista on ja miksi ne kannattaa ottaa ravintolan valikoimaan? Mitä materiaalia Kamupakin astiat ovat? Tai miten Kamupak varmistaa astioiden turvallisuuden ja hygieenisyyden? Keräsimme yhteen usein kysytyt kysymykset!

Ekologiset take away -astiat Kesprosta

Vastuullinen take away -tarjonta on kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Oikeanlaiset astiat vaikuttavat asiakaskokemuksen ja sitä kautta myyntiin, mutta myös ravintolan kannattavuuteen ja tulokseen. Kespron valikoimassa on otettu huomioon kaikki SUP-direktiivin vaatimukset: kielletyt tuotteet on poistettu valikoimasta, ja merkintävaatimusten alaiset tuotteet ovat merkitty lain vaatimusten mukaisesti. Kespron asiakkaana voit myös luottaa, että kaikki Vain Kesprosta -saatavilla olevat tuotteet on hankittu vastuullisten periaatteiden mukaan.

Astiat ravintolaan

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...