Uusi palvelu: Hotelli Nuuksion kokoushotellipalvelut luonnon helmassa

Hotelli Nuuksio sijaitsee kauniin Nuuksion kansallispuiston kupeessa, vain 30 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä. Hotelli Nuuksio tarjoaa Kespron asiakkaille kokous- ja majoituspaketit etuhintaan. Koska kokoustetaan?

Julkaistu

Teksti

Kespro & Hotelli Nuuksio

Kuvat

Hotelli Nuuksio

Kokouselämykset luonnon keskellä, miksi et kokeilisi?

Hotelli Nuuksio tarjoaa modernit ja muunneltavat kokoustilat, joissa on kaikki tarvittavat laitteet ja tekniikka. Kokoustilojen suurista ikkunoista avautuvat upeat näkymät luontoon, mikä tekee kokouksista inspiroivia. Ruokatarjoiluista vastaa Hotelli Nuuksion ravintola, joka keskittyy lähiruokaan ja luomutuotteisiin.

Yksi Hotelli Nuuksion ainutlaatuisista piirteistä on sen luonnossa sijaitsevat rentoutumispaikat. Vieraat voivat viettää aikaa tulipaikkojen ääressä: Kota, Laavu ja Metsänvartijan Ulkotakka tarjoavat rennon ympäristön tauoille ja illanvietoille. Hotellilla on myös Iso Rantasauna Siikajärven rannalla sekä mahdollisuus uida järvessä ympäri vuoden.

Kespron asiakkaat pääsevät kokoustamaan ja varaamaan majoituksen Nuuksioon etuhintaan –20 %!


Kespro-x-Nuuksio-kokoustila

Aktiviteetteja ja ohjelmaa

Hotelli Nuuksiosta löytyy laaja valikoima aktiviteetteja, joita voi aloittaa suoraan hotellilta. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi opastetut suoretket Nuuksion kansallispuistossa, jousiammunta, pakopelit, melonta, metsäjooga tai elämyskellunta. Talvella vieraat voivat nauttia lumikenkäilystä tai jääcurlingista. Kaikki aktiviteetit voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kespro-x-Nuuksio-hotellihuone

Hotelli Nuuksio on täydellinen paikka järjestää kokoukset, tapahtumat ja tiimipäivät luonnon keskellä.

Majoitus- ja lisäpalvelut -20 % Kespron asiakkaille

Hotelli Nuuksiossa on tyylikkäät ja monipuolisesti varustellut huoneet, joissa on kylpyhuone ja Wi-Fi. Kespron asiakkaat saavat majoituksen ja kokouspaketit -20 % alennuksella, ja hintaan sisältyy myös aamiainen. Hotelli tarjoaa myös lemmikkihuoneita ja mahdollisuuden ladata sähköautoja.

Vinkki extremen ystäville!

Perinteisen hotellimajoituksen lisäksi Hotelli Nuuksio tarjoaa mahdollisuuden yöpyä Sinisessä talossa tai Mäkituvalla, jotka sijaitsevat hotellin pihapiirissä. Näissä paikoissa on mahdollista järjestää myös kokouksia ja tapahtumia hotellin tarjoamin palveluin.

Aloita kokouselämyksen suunnittelu Hotelli Nuuksiossa

Jos haluat järjestää ikimuistoisen kokouksen tai tapahtuman luonnon keskellä, ota yhteyttä Hotelli Nuuksion myyntitiimiin Kespron yhteydenottolomakkeen kautta. He auttavat sinua suunnittelemaan täydellisen kokouspäivän tai useamman päivän tapahtuman. Aloita suunnittelu Hotelli Nuuksion kanssa ja anna luonnollisen hyvinvoinnin inspiroida kokoustasi.


Vinkki!

Katso myös Kespron koko kumppanipalveluvalikoima ja partneryritysten tarjoamat edut.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä