Tork muuttaa ravintolat some-ystävällisiksi

Tee koko ravintolastasi somekelpoinen esteettisesti miellyttävillä yksityiskohdilla ja henkilökohtaisilla viesteillä, jotka vieraat haluavat jakaa. Tässä apuna ovat esimerkiksi persoonallisesti kuvioidut lautasliinat!

Julkaistu

Asiakkaat julkaisevat kokemuksensa jokaisen yksityiskohdan ulkona ruokaillessaan, ja 87–94 % ruokailijoista* ottaa huomioon internet-arvostelut päättäessään ruokailupaikasta. Tarjoamme nyt uusimmalla Paranna asiakasarviointeja -raportillamme inspiraatiota ja helppoja vinkkejä siihen, miten asiakkaamme voivat luoda yksityiskohtia, joita halutaan jakaa somekanavilla – ja näin tehostaa liiketoimintaansa.

Paranna asiakasarviointeja, osa 2. ”Näin teet ravintolastasi some-ystävällisemmän – ja tehostat liiketoimintaasi” perustuu siihen tietoon, että lisääntyneet sosiaalisen median julkaisut vaikuttavat suoraan asiakkaittesi liiketoimintaan ja että heillä on mahdollisuus hyötyä siitä. Nykyään asiakkaat huomaavat kaiken, ja heidän kokemuksensa jokainen yksityiskohta saatetaan jakaa välittömästi sosiaaliseen mediaan. Siksi on elintärkeää, että asiakkaat pitävät ruokailualueella ja ravintolan muissa osissa näkemästään – tähän sisältyvät tietenkin myös saniteettitilat.

Sen lisäksi, että raportissa annetaan suosituksia siitä, miten ravintolasta saa some-ystävällisemmän, siihen sisältyy vinkkejä myös siihen, miten Tork tuotteita ja työkaluja voi käyttää Instagram-kelpoisen asiakaskokemuksen luomiseen.

Essity

Hyödynnä lautasliina-annostelijan mainospaneelia

Tee koko ravintolastasi somekelpoinen esteettisesti miellyttävillä yksityiskohdilla ja henkilökohtaisilla viesteillä, jotka vieraat haluavat jakaa. Hyödynnä lautasliina-annostelijan mainospaneelia. Selkeät mainospaneelit muuttavat lautasliina-annostelijan myyntipisteesi markkinointityökaluksi. Tork Xpressnap lautasliina-annostelijan AD-a-Glance®-mainospaneeleissa voit mainostaa uusia tarjouksia ja sesongin erikoisannoksia tai esitellä vain yksinkertaisesti logosi – tämä on helppo tapa edistää liiketoimintaa.

Ole sosiaalinen

78 % pikaruokaravintoloiden kävijöistä seuraa ravintoloihin liittyvää sisältöä sosiaalisessa mediassa*. Käytä digitaalista työkaluamme ainutlaatuisen viestin luomiseen ja lähettämiseen suoraan sosiaalisen median kanavien välityksellä lisätäksesi ravintolasi asiakasvirtaa.

Essity / ole sosiaalinen

Ole yksilöllinen

62 % ravintolassa kävijöistä palaa todennäköisemmin ravintolaasi, jos kokee saaneensa henkilökohtaisen kokemuksen*. Käytä siis digitaalista työkaluamme kertoaksesi ravintolasi historiasta, yhteisöllisyydestäsi tai erikoistarjouksista. Ravintolassa kävijät mainitsevat nämä seikat uskollisuutta rakentavina.

Essity / ole yksilöllinen

Näyteikkuna

21 % ravintolassa kävijöistä käyttää todennäköisesti suunniteltua enemmän rahaa, jos heille esitetää houkutteleva markkinointiviesti pöydässä, kuten kuvia uusista alkupaloista, juomista tai jälkiruoasta*. Houkuttele asiakkaita räätälöidyllä markkinointiviestillä, jonka voi luoda täällä muutamassa minuutissa.

Essity 2 nayteikkuna

Tilaa ilmainen annostelijanäyte ja luo oma mainoksesi osoitteessa: tork.fi/ad-a-glance

Suunnittele yrityksellesi oma lautaliinakuosi

Kaksi hyvää syytä valita Tork-kattaustuotteet omalla painatuksella:

  1. 75 prosenttia lautasliinojen käyttäjistä huomaa yksilöllisen painatuksen ja
  2. 70 prosenttia muistaa sen jälkeenpäin**.

Personoi Tork-lautasliinat omalla viestilläsi ja jaa se myös sosiaalisessa mediassa. Suunnittele oma lautasliinakuosi customprint.tork.fi -sivustolla ja pyydä meiltä tarjous.

Essity

*Tutkimus tehtiin 17. marraskuuta - 13. joulukuuta 2017 otokseen 8289 18–60-vuotiaasta eurooppalaisesta, jotka olivat syöneet ravintolassa vähintään kerran viimeisen kuukauden aikana. Riippumaton yritys United Minds suoritti tutkimuksen Cintin toimittamilla verkkopaneeleilla.

**Intermetra Business & Market Research Groupin tekemä markkinatutkimus (2012)

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä