Talvikauden upeimmat kattaukset

Duni on luonut upean talvimalliston, jonka avulla loihdit ihastuttavan lämmintä ja yksilöllistä tunnelmaa eri tilaisuuksiin. Kespron kautta saat tilattua kimaltavaa, perinteistä, modernia ja ekologista – kattaustuotteita kaikkiin tilaisuuksiin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Duni

Kuvat

Duni

Joulukuoseissa löydät perinteistä punaista kuten kauden uutuus Xmas Deco, josta löytyy myös vihreä vaihtoehto. Kauniin kattauksen luot myös yhdistelemällä värejä. Xmas Deco punainen on laaja sarja kahviliinasta pöytäliinarullaan.

Joulukattaus, tarjoilija sytyttämässä pöytäkynttilää

Vastuullisen joulukattauksen saat kattamalla pöytään kankaanomaiset ecoecho® lautasliinat. Kauniin punainen Textura, kuvassa, pellavatyylisellä kuosilla on talven uutuus. Tuttu keittiöpyyhe Towel Napkin on nyt saatavana myös 48 cm koossa kätevällä 1/8 – taitoksella. Värivaihtoehtoina ovat punainen ja tummanvihreä ruutukuosi.

Lautasliina taiteltuna lautasen päälle

Talven pimeyteen Dunin kausituotteissa löytyy myös muita kuin jouluaiheita. Dunin kaunis sinisävyinen Winter Mornings tuo lumisen maiseman sisätiloihin ja dramaattisen tyylikäs Vintage viimeistelee vaativimmankin juhlakattauksen.

Juhlakauden kattauksiin vaivaton ja ylellinen Evolin® pöytäliina on ollut asiakkaiden suosikki vuosia. Siinä yhdistyy kankaan kauneus kertakäyttömateriaalin helppouteen - ja mikä parasta, Evolin® on vettä hylkivä. Evolin® hellii kaikkia aisteja: se on miellyttävä koskettaa ja pinta hohtaa kauniisti. Evolin® löytyy klassisissa väreissä sekä suorakulmaisiin että pyöreisiin pöytiin. Tuote sopii erityisen hyvin catering- ja tapahtumatilaisuuksiin. Pitkiin pöytiin Evolin® pöytäliinarulla on erinomainen vaihtoehto. Löydä inspiraatio alla olevista videoista!Laadukkaat kynttilät viimeistelevät tunnelman

Kynttilänvalossa on jotain taianomaista. Siinä, miten se täyttää huoneen odotuksella. Luo lämpöä ja kodikkuutta. Saat tilaisuuden tuntumaan erityiseltä joko elävillä tai LED – kynttilöillä. Perinteisiä kynttilöitä ei aina voi käyttää, jolloin ammattikäyttöön tarkoitetut LEDit ovat loistava vaihtoehto. Loisteen kruunaa kaunis pidike tai lyhty.

LED-kynttilöille sopii hyvin Dunin metallilyhdyt, joiden sisäpinnalla on irrotettava muovikalvo. Valo loistaa kauniisti lyhdyistä ja tunnelman saa muutettua vaihtamalla väriä näppärästi kaukosäätimellä. Isompiin lyhtyihin ja kynttiläpidikkeisiin sopii vahalla päällystetyt valkoiset LED-pöytäkynttilät. Kaikki ammattikäyttöön tarkoitetut LED kynttilät myydään kaukosäätimellä latausalustalla: lataa kynttilöitä 8 h ja ne palavat 12 h.

Tunnelmakynttilät ravintolapöydässä

Dunin Switch&Shine -konsepti perustuu täyttökynttilöihin, jotka palavat 30 h. Täyttökynttilä sopii useimpiin lyhtyihin ja sen muoto edistää hyviä palo-ominaisuuksia. Täyttökynttilän kirkas pinta tuo liekin kauniisti esiin. Täyttökynttilöitä on erivärisiä ja lyhtyjä löytyy sekä lasista että metallista. Löydä oma konseptisi alla olevasta videosta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä