Bamix

Bamix

Bamix on sauvasekoittimen keksijä ja klassikko omassa luokassaan. Jo vuonna 1953 Sveitsissä kehitetty Bamix ei ole vain sauvasekoitin, vaan yhdistetty tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone. Laadukas vaihtovirtamoottori on ekologinen, käyttää vähemmän sähköä ja tekee tuotteesta lähes elinikäisen.

Elinikäinen takuu

Laadun takeena Bamix -sauvasekoittimen moottorilla on elinikäinen takuu kotikäytössä. Kaikki Bamix- tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä.

Bamix on kaksoiseristetty, joten voit huoletta käyttää sitä kuumassa kattilassa ja pannussa. Kaikki ruoan kanssa tekemisissä olevat osat ovat ruostumattomia ja ruoka-aineita kestäviä eikä niistä lähde sivumakuja. Laitteen puhdistus on helppoa, pesuaineita ei tarvita, vaan käytön jälkeen Bamixia ajetaan lämpimässä vedessä kakkosnopeudella ja voimakas turbulenssi puhdistaa ruoan kanssa kosketuksissa olleet osat.

Lisälaitteilla monipuolisuutta

Kaikkien Bamixin mukana tulee yleisterä, jolla soseutat ja hienonnat vihannekset, hedelmät ja marjat. Erikseen myytävillä lisälaitteilla saat laitteesta entistä monipuolisemman. Kokeile vaikka SliceSy -viipalointi ja raastinlaitetta, joka tekee Bamixistasi minikokoisen monitoimikoneen!

Uusi mullistava johdoton Bamix

Enää ei tarvitse varoa johtoa tai miettiä missä Bamixiasi käytät! Bamix lanseerasi pitkän kehitystyönsä tuloksena laadukkaan, akkukäyttöisen sauvasekoittimen, jonka käyttöaika on jopa 20 min yhdellä latauksella. Johdoton Bamix tarjoaa samaa tehokasta ja vääntävää suorituskykyä kuin langallinen versio.

Johdottomassa Bamixissa on helposti irrotettava, vaihdettava ja hienostunut Li-Ion-akku ilman muistiefektiä. Voit siis ladata akkua vain tarpeen tullen, tai säilyttää sitä tyylikkäässä laturissaan.

Saatavilla on myös ammattikeittiöihin suunniteltu johdoton Cordless Pro pidemmällä varrella ja boost-toiminnolla.

Tutustu lisää Bamixin tuotteisiin!