Kulmakonditoria – Kaikki lähti konditoriasta

Kulmakonditoria on kehittänyt liiketoimintaansa kaikessa rauhassa. Kasvu vaati uudenlaista varmuutta tavarantoimitukseen, ja ketju valitsi Kespron kumppanikseen.

Julkaistu

Teksti

Anna-Kaisa Asuja

Kuvat

Sabrina Bqain

”Alkuvuosi on ollut haipakkaa. Avasimme Mäntsälään uuden ravintolan tai oikeastaan useammankin. RebelKitchen on ravintolakokonaisuus, jossa samassa liiketilassa toimii neljä konseptia: Kulma, Sauhu, Kanala ja PizzaVerstas. Liikepaikalla ennestään sijainnut Kulma on tuttu salaateista ja konditoriatuotteistaan. Sauhu tarjoaa rouheaa bistroruokaa. Sen ydintä ovat hiiligrillissä paistetut grillipihvit ja sormiruoka. Kanalassa teemme tunnettuja kanaruokia omalla twistillä teemalla Chicken Around the World. PizzaVerstaasta saa napolihenkistä pizzaa.

Olemme tulleet pitkälle vuodesta 1996, kun Kulmakonditoria perustettiin. Alkuun perheyrityksen ydin oli konditoria ja sen rinnalle tuodut salaatit ja lämpimät leivät. Meillä on edelleen Hyvinkäällä oma leipomo. Siellä tuotetaan kaikki meidän tuotteemme kastikkeista ja maustesekoituksista asti. Vuoden 2010 jälkeen aloimme panostaa ruokapuoleen. Perinteinen konditoria pysyy, mutta ruoan osuus myynnistä on jo 60 prosenttia.

Koronan aikana keskityimme kehittämään toimintaa. Panostimme markkinointiin ja omaan verkkokauppaan sekä uusimme astiat. Tarvitsimme laadukkaan ja luotettavan kumppanin, joka pystyy varmasti toimittamaan raaka-aineita kasvaviin tarpeisiimme. Kesprossa ollaan ajan hermolla ja halukkaita palvelemaan. Kespro myös ymmärtää erilaisten asiakkaiden tarpeita. Jokaisella ravintolalla on omat kujeet ja tahtotilat. Halu kehittyä on myös tärkeää. Puolin ja toisin on koko ajan takaraivossa, miten asioita voisi parantaa.”

Kati Hyökki

Kuka?

Kati Hyökki, Kulmakonditorian ketjujohtaja. Edustaa myös kolmea muuta konseptia, Sauhu, Kanala ja Pizzaverstas.

Mitä?

Vuonna 1996 perustetun Kulmakonditorian ympärille kehittynyt ravintolabisnes.

Missä?

Yhteensä 7 Kulmakonditoria-ravintolaa Keski-Uudellamaalla, Riihimäellä ja Vantaalla. Oma leipomo Hyvinkäällä.

Inspiraatiota työhön?

Netti, ulkomaan- ja kotimaan matkailu, ravintolat, ystävät, työkumppanit ja omat jo aikuiset tyttäret.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä