Budjetointikoulutus ravintoloille

Kespro Budjetointipäivä on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen koulutus ravintolaliiketoiminnan budjetoinnista sekä kannattavuuslaskennasta! Koulutuksessa opit budjetoinnin perusteet, saat vinkkejä budjetin tekemiseen sekä opit tunnistamaan olennaisimmat seikat oman liiketoimintasi kannattavuuden johtamisessa.

Kespro Budjetointipäivä on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen koulutus ravintolaliiketoiminnan budjetoinnista sekä kannattavuuslaskennasta! Koulutuksessa opit budjetoinnin perusteet, saat vinkkejä budjetin tekemiseen sekä opit tunnistamaan olennaisimmat seikat oman liiketoimintasi kannattavuuden johtamisessa.

Kespro Budjetointipäivä – opi budjetoinnin perusteet

Kespro Budjetointipäivä on tiivis ja tehokas kokonaisuus täynnä konkreettista hyötyä: opit koulutuksessa budjetoinnin perusteet ja päivän päätteeksi lähdet takaisin kattiloiden ääreen valmiin budjetin kanssa. Budjetointipäiville voit tulla budjetoimaan kokonaista tilikautta tai esimerkki tiettyä sesonkia. Budjetointipäiväkoulutus sopii niin yrittäjille, ravintola- ja vuoropäälliköille kuin muille henkilökunnan jäsenille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka aikaisempaa budjetointikokemusta ei vielä olisikaan. Tervetuloa budjetoimaan!

Kespro Palvelut Budjetointipäivät: henkilö maksamassa puhelimella maksupäätteellä.

Tulevat budjetointikoulutukset

Lahti

10.10.2022
klo 9–16


Kespro Lahti noutotukku

Alhonkatu 4
15610 Lahti


399,00 €/hlö
(+ alv)


Helsinki

12.10.2022
klo 9–16


Foodsteri (K-Kampus)

Työpajankatu 12
00580 Helsinki


399,00 €/hlö
(+ alv)


Turku

1.11.2022
klo 9–16


Paikka tarkentuu myöhemmin.

399,00 €/hlö
(+ alv)


Kuopio

2.11.2022
klo 9–16


Paikka tarkentuu myöhemmin.

399,00 €/hlö
(+ alv)


Rovaniemi

8.11.2022
klo 9–16


Paikka tarkentuu myöhemmin.

399,00 €/hlö
(+ alv)


Oulu

9.11.2022
klo 9–16


Paikka tarkentuu myöhemmin.

399,00 €/hlö
(+ alv)


Koulutuksen sisältö

  • Ravintolan kannattavuus: Miksi budjetointi on tärkeää?

  • Tulosbudjetin täyttäminen (Osio 1. Myynti ja tavoitteet)

  • Tulosbudjetin täyttäminen (Osio 2. Työvuorot ja työvuorokustannukset)

  • Tulosbudjetin täyttäminen (Osio 3. Muut kustannukset ja tiedot)

  • Keskustelua tulosbudjetista, yhteenveto ja palaute

  • Koulutus sisältää aamupala-, lounas- sekä kahvitarjoilun.

  • Muista jakaa koulutustunnelmiasi myös sosiaalisessa mediassa! Tägää julkaisuusi Instagramissa @kesprosuomi. Jaamme mielellämme parhaita paloja myös eteenpäin!

Kespro Palvelut Koulutukset: henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella baaritiskillä.

5 syytä osallistua Kespron budjetointikoulutukseen

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu budjetointiprosessi on taloudellisesti menestyvän ravintolan liiketoiminnan ydin. Budjetointikoulutuksessa käydään perusteellisesti ja käytännönläheisesti läpi, miksi budjetointi on tärkeää, millainen budjetointiprosessi tukee liiketoimintaa, miten budjetoit myynnit ja kulut sekä mihin kuluihin tulisi kiinnittää erityistä huomioita.

1.

Opit ravintolan budjetoinnin perusteet, sekä kuulet käytännön vinkkejä kannattavan ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen.

2.

Opit budjetoimaan Kespron kehittämän työkalun avulla. Saat koulutuksen jälkeen työkalun käyttöösi.

3.

Teet budjetointiasiantuntijamme avulla koulutuksen aikana ravintolallesi valmiin budjetin tulevalle tilikaudelle tai sesongille.

4.

Tulosbudjetin lisäksi opit tekemään myös rahoituslaskelman.

5.

Pääset verkostoitumaan muiden yrittäjäkollegoiden kanssa!

Budjetointikouluttaja: Malina Pursiainen

Malina Pursiainen on kahvila- ja ravintola-alan konsultti ja kouluttaja yrityksessään Malifood Oy. Hän auttaa kahviloita ja ravintoloita parantamaan kannattavuuttaan ja saavuttamaan tavoitteensa myös konkreettisten laskelmien avulla. Malina on koulutukseltaan restonomi AMK. Hänellä on ollut viisi kahvila-ravintolaa pääkaupunkiseudulla. NewCo Helsingissä Malina on toiminut yritysneuvojana.

undefined

Millainen Kespron budjetointikoulutus oli?

"Hyvä ja kattava budjetointityökalu."

"Hyvä persoona vetämässä koulutusta. Loistava työkalu budjetoinnin tekemistä varten."

"Vertaistuki, työtuntilaskenta, hyvä budjettityökalu."

Lisätiedot ja peruutusehdot

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostivahvistuksen. Jos osallistuminen peruutetaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen (10 päivää ennen tapahtumaa) tai sen jälkeen, tai jää kokonaan peruuttamatta, veloitetaan koko koulutuksen maksu. Koulutus toteutetaan, mikäli osanottajia on riittävästi. Kespro ilmoittaa peruuntumisesta osanottajille viimeistään 5 päivää ennen koulutusta. Peruutuksen sattuessa Kespro ei vastaa ilmoittautuneille jo syntyneistä tai syntyvistä kustannuksista koulutukseen liittyen. Koulutus veloitetaan laskulla, joka lähetetään yritykselle aikaisintaan viimeisen peruutuspäivän jälkeen. Lisätietoja voit kysyä myyjältäsi!

Tutustu myös muihin Kespron koulutuksiin!

Kespro Viinikoulutus on foodservice-alan ammattilaisille tarkoitettu monipuolinen viinikoulutus. Opi lisää viineistä, eri makuparien yhdistelemisestä, eri viinityyppien myyntivinkeistä sekä uusimmista trendeistä!

Kespron messut 2022

Tule moikkaamaan!

Kespro Palvelut ja palvelukumppaniverkosto ovat osana syyskuussa 2022 järjestettäviä Kespron messuja. Kespron messut kokoaa yhteen foodservice-alan ammattilaiset, päättäjät, hankinnoista vastaavat, ruokamaailman huippuosaajat ja Suomen elintarviketeollisuuden ykköstoimijat sekä parhaat brändit. Järjestämme messut yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joita tänä vuonna on mukana näytteilleasettajana reilusti yli 180 – ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä tukevien palveluiden lisäksi.

Kespron messukiertueen paikkakunnat ovat Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio, Turku, Oulu ja Rovaniemi. Katso lisää ja ilmoittaudu pian mukaan!

Katso myös...