Atria Murea

Nopeaa, helppoa ja lihaisaa!

Julkaistu

Teksti

Tarja Sillanpää

Kuvat

Atria Suomi

Atria murea on aivan uudenlainen tuotesarja, joka tuo ammattikeittiön valikoimiin uuden lihaisan tuotteen kohtuulliseen hintaan. Mureat eivät vaadi pitkiä kypsennysaikoja, vaan pikainen kuumentaminen riittää. Tuotteet ovat mehukkaita, irtonaisia ja näyttävät painoaan runsaammilta lihaisasta ja ryhdikkäästä rakenteesta johtuen.

Tuoreena myytävät Mureat ovat turvallinen ja hävikitön ratkaisu. Kätevästi pakatut tuotteet on helppo säilyttää ja kustannustehokkaita käyttää. Kypsänä pakatut Mureat ovat valmistustehokas vaihtoehto niin buffet- kuin annosruokailussakin ja ne ovat helppo pelastus yllättäviin tilanteisiin ja kiireisiin päiviin. Mureat innoittavat kokeilemaan, sillä niiden käyttö helpottaa vaikeampia reseptejä ja tekee helpoista resepteistä todella pikaisia.

Atria kuva 1

100% Suomalaista lihaa

Usein edukkaampien liharuokien valmistamisessa turvaudutaan ulkomaisiin raaka-aineisiin. Atria Mureat valmistetaan 100% suomalaisesta lihasta. Ne eivät sisällä kalvoja, rustoja tai sattumia, vain valmiiksi kypsää, mureaa ja irtonaista lihaa ilman pakkauksessa olevaa nestettä.

Mureat tuotetaan turvallisesti ja vastuullisesti. Ne edustavat ainutlaatuista suomalaista kehitystyötä ja innovointia, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ravintolallesi ja asiakkaillesi.

Tasalaatuiset ja helposti valmistettavat Mureat ovat onnistumisen tae hankalissakin tilanteissa. Liikeideaan sopivasta tuotevalikoimasta valmistetuilla annoksilla kokematonkin henkilökunta pystyy tarjoamaan ravintolasi standardeja vastaavaa ruokaa lyhyelläkin koulutuksella.

Atria kuva 2

Mureat tuotteet

Murea valikoima kattaa neljä käytetyintä lihaa suomalaisessa keittiössä - nauta, possu, kana ja kebab. Laadukkaat tuotteet ovat monikäyttöisiä ja niistä valmistuvat helposti niin perinteiset klassikot kuin modernimmatkin annokset katuruuasta a la carte -annoksiin.

Atria Murea Nauta nostaa naudanlihan jälleen hinnaltaan ja käytettävyydeltään jokaisen ammattikeittiön listalle. Se ei vaadi hauduttamista, vaan on nimensä mukaan välittömästi mureaa. Saat tuotteeseen erinomaisen paistopinnan vähällä lisätyllä rasvalla. Murea Nauta takaa annoksiin myös komealta kuulostavan nimen, oli kyseessä sitten härkäruukku tai naudanlihapata.

Atria Murea Possu laajentaa possunlihan perinteistä käyttöä. Tuotteen voi esimaustaa edellisenä päivänä ja käyttää monipuolisesti kaikenlaisiin lämpimiin ruokiin. Atria Murea Possu tarjoaa ratkaisuja niin grilliruokien kuin a la carte -annostenkin valmistamiseen. Mehukkaampaa, maukkaampaa ja nopeampaa ilman hävikkiä.

Atria Murea Kana ei sisällä kalvoja tai rustoja ja on suutuntumaltaan lihaisa. Yhdellä tuotteella voit hoitaa lähes koko kanatuotteisiin perustuvan tarjontasi liikeideasta riippumatta. Atria Murea Kana sopii käytettäväksi sekä kylmänä että lämpimänä ja on erinomainen tuote tasaamaan vaihtuvien lounasruokailijoiden määriä.

Atria Murea Kebab on sopivan mausteinen, aina mehevä ja varmasti murea. Käytä perinteisen kebab-lihan tapaan tai ideoi uusia innovatiivisia annoksia. Tuorepakattu ja irtonainen tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi lounasravintoloiden tai grillien ruokalistoille.

Atria kuva 3

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä