Kespro Alénin ja Tuomisen mukana perinneruokien alkulähteillä

Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen miettivät MTV3-kanavan uutuusohjelmassa Menu Finnjävel, kuinka läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolaan.

Julkaistu

Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen miettivät MTV3-kanavan uutuusohjelmassa Menu Finnjävel, kuinka läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolaan.

Julkaistu

Uusi kuusiosainen Menu Finnjävel -ohjelma sukeltaa Henri Alénin ja Tommi Tuomisen johdolla suomalaisen perinneruuan alkulähteille. Ohjelmassa mennään fine dining ravintolan kulisseihin katsomaan, miten syntyy Finnjävelin uusi viiden ruokalajin menu. Menu Finnjävel alkaa MTV3-kanavalla ma 25.5. klo 21.

Menun uudistamista varten Alén ja Tuominen matkaavat ympäri Suomea etsimässä inspiraatiota ja oppeja. Tässä välissä reseptejä tutkitaan ja kehitellään eteenpäin Kespron tuotekehityskeittiö Foodsterissa food development manager Anssi Nurmisen johdolla. Ohjelma on kokkikaksikon mukaan suunnattu kaikille ruuasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneille.

"Menu Finnjävel valottaa, millaista tinkimätöntä kehitystä huippuravintolan kulissien takana tehdään", Tuominen kiteyttää ohjelman sisällön.

"Ohjelma on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa mitä kokkien päässä liikkuu, kun annoksia suunnitellaan", kertoo Alén.

”Menu Finnjävel on loistava tilaisuus näyttää myös suurelle yleisölle kaikkea sitä osaamista ja työtä, mitä suomalaisen ravintola-alan taustalla tehdään. Ohjelma on kurkistuspinta myös alan tuotekehitystyöhön ja olemme ylpeitä saadessamme tarjota ohjelmassa puitteet tähän Suomen parhaimpiin lukeutuvassa tuotekehityskeittiössämme Foodsterissa, kertoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Inspiraatiota ohjelmassa etsitään Paraisilta, Juvalta, Punkalaitumelta ja Uudestakaupungista. Huippukokit käyvät muun muassa kaurismetsällä Qvidjan linnan isännän kanssa ja oppivat samalla kauriista raaka-aineena. Juvalla Rapion myllyllä puolestaan opitaan hyvien jauhojen merkityksestä ja maistellaan paikallista ohrarieskaa. Ja perinteinen läskisoosi - senkin niksit tulevat ohjelman myötä tutuiksi. Alénin ja Tuomisen tehtäväksi jää ottaa opit mukaansa ja muokata ne täydelliseksi menuksi

Menu Finnjävel alkaa MTV3-kanavalla ma 25.5. klo 21.

Katso ohjelman teaser Youtubesta.

menu finnjavel s1 tommi tuominen henri alen 007 small Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen makujen juurilla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä