Kespron messut 2018 lähestyy

Tervetuloa Kespron messuille! Kespron messut 2018 tarjoaa trendejä, ratkaisuja ja makuelämyksiä HoReCa-alan ammattilaisille seitsemällä eri paikkakunnalla.

27.8.2018

Julkaistu

Tervetuloa Kespron messuille! Kespron messut 2018 tarjoaa trendejä, ratkaisuja ja makuelämyksiä HoReCa-alan ammattilaisille seitsemällä eri paikkakunnalla.

Tänä vuonna isona teemana on italialainen trattoria-tyyli, mutta mukana on mahtava määrä vinkkejä, herkkuja ja uutuuksia aasialaisista maustetahnoista Etelä-Afrikan viineihin ja pientuottajien juustoista vegetarjontaan. Kespron omilla osastoilla voit myös tutustua Kespronetiin ja osallistua Menu-kertakäyttöasioiden uudistamiseen.

Ilmoittaudu Kespron Messut 2018 -tapahtumaan >>

Tehdään yhdessä!

Kespron messut järjestetään yhdessä mahtavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tänäkin vuonna messukiertueella on mukana yli 200 näytteilleasettajaa, jotka tuovat tuotteensa ja palvelunsa messuille; Suomen elintarviketeollisuuden parhaat brändit, pientuottajat ja -panimot. Tarjolla on jokaiselle jotakin. Tule siis mukaan aistimaan innostavaa messutunnelmaa, tapaamaan tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Saat mukaan tuoreimmat trendit ja cooleimmat vinkit.

Sadonkorjuu ja sesongit

Messuilla on esillä satoja uutuuksia syksyn ja talven juhlien tarjoiluihin sekä parhaat sesongin herkut, vegaaneja unohtamatta. Tule ideoimaan oman juhlakautesi kattaus juomineen, herkkuineen ja astioineen. Tai rakenna mahtava brunssi italialaisista herkuista vaihtoehdoksi perinteiselle joululounaalle.

Vinkit kattauksiin

Nonfood-osastolla saat ideat erilaisiin, näyttäviin kattauksiin - erilaisiin tapahtumiin ja tiloihin, erilaisille asiakaskunnille. Esillä on muun muassa Kespron yksinmyynnissä oleva tuotemerkki Patina.

Italialaisia herkkuja

Kespron Ristorante Foodsteri -osastolla maistellaan italialaisia herkkuja: esillä on monipuolisesti antipasteja, mahtavia levain-leipiä, trendikkäitä piadinoja, täyteläisiä juustoja ja tietenkin pizzoja. Pimeneviin syysiltoihin ja asiakkaiden yllättämiseksi sopii upeasti Italia-viikko.

Kysy, me kerromme!

Kerro minulle -osastoilla Lahdessa, Tampereella ja Helsingissä voit kysellä Kespronetistä ja sen toiminnasta - tai mitä vain tuotteista ja pakkauksista. Kenties sinulla on uusia ehdotuksia Menu-tuotteiksi? Astiaosastollamme kävijät pääsevät vaikuttamaan uudistuvien Menu-kertakäyttöastioiden ulkoasuun, millainen malli ja kuosi olisi sinun makuusi?

Tule mukaan horeca-alan inspiroivimpaan tapahtumaan löytämään uusia ideoita liiketoimintasi kehittämiseen!
Ilmoittaudu Kespron Messut 2018 -tapahtumaan >>

LAHTI tiistai 4.9
Lahti Halli
Salpausselänkatu 7

TAMPERE torstai 6.9.
Tampereen Messu- ja urheilukeskus
Ilmailunkatu 20

TURKU tiistai 11.9.
Turun Messukeskus
Messukentänkatu 9-13

KUOPIO torstai 13.9.
Kuopio-halli
Opistotie 4

HELSINKI torstai 20.9.
Helsingin Messukeskus
Messuaukio 1

OULU keskiviikko 26.9.
Ouluhalli
Ylioppilaantie 4

ROVANIEMI torstai 27.9.
Lappi Areena
Hiihtomajantie 4

MESSUT AVOINNA klo 13.00-18.00
Alkoholimessut klo 15.00-18.00

#kespronmessut

Ilmoittautumaan pääset tästä >>