Kuukauden inkivääriolut: Stone's Ginger Joe 4,0%

Kipakka inkiväärijuoma polveutuu 1700-luvun Lontoosta ja kietoo inkiväärin ystävät lämpimien liekkien pauloihin.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Hartwall

Kuvat

Hartwall

Ginger Joen tarina ulottuu kauas 1700-luvun Lontooseen, jossa muuan Joseph Stonen viiksien kerrotaan leimahtaneen liekkeihin kipakan inkiväärisammion äärellä. Lontoon villien ginivuosien jälkimainingeista ponnistanut Ginger Joe on aitoa inkivääriä sisältävä valmisjuomasekoitus, joka toimii sekä lasissa että lautasella.

Mitä on ginger beer?

Gluteeniton Ginger Joe -inkiväärijuoma on alkoholipohjainen, eikä sitä ole valmistettu käymisteitse kuten oluita. Etiketissä komeileva termi ginger beer saattaa johdatella ajatuksia oluiden suuntaan, mutta englanninkielisissä kulttuureissa termi ginger beer tarkoittaa yksinkertaisesti inkiväärijuomaa, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä oluen kanssa.

Ginger beer voi tuotteesta ja tilanteesta riippuen sisältää myös alkoholia, mutta usein nimitystä käytetään yleisemmin kuvaamaan hiilihapotettua juomaa, joka on maustettu inkiväärillä.

Ginger Joe ei siis etiketin beer-sanasta huolimatta ole olut, vaan väkevään alkoholipohjaan tehty valmisjuomasekoitus. Valitse sopivin kuudesta eri makuvaihtoehdosta ja ihastu inkiväärin liekkeihin.

Ginger Joe 1000x1450

Ginger Joe hemmottelee inkiväärin ystävää lasissa ja lautasella

Ginger Joe on raikas ja virkistävä juomaelämys, joka toimii monessa tilanteessa sellaisenaan ja on helppo muuttaa drinkiksi jäillä ja limellä. Kipakan kupliva juoma sopii hyvin sushin tai muiden aasialaistyyppisten ruokien rinnalle. Keittiön puolella voit testata inkiväärin liekkejä esimerkiksi erilaisissa kastikkeissa ja marinadeissa.

Ginger Joe letut 1500x1000

Vinkki!

Testaa Ginger Joen liekit vaikkapa hurmaavissa inkivääriletuissa, joihin hiilihappo ja mausteisuus tuovat rapeaa lisäpotkua. Juomasta voit keittää kokoon myös inkiväärisiirapin, joka viimeistelee annoksen kerman ja marjojen kanssa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä