Mika Halmesmäki: "Merkkejä tulevasta"

Kespron johtaja Mika Halmesmäki kertoo vuoden 2024 ravintolanmarkkinan näkymistä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

  1. Pitkästä aikaa näemme alkaneen vuoden ravintolamarkkinan jokseenkin positiivisessa valossa. Ainakaan tätä kirjoittaessani ei ole uusia yllätyksiä tiedossa. Korkojen ja inflaation nousu on laantunut, ja edessä näyttää häämöttävän pidempi vakaampi ajanjakso. Maailmanpoliittinen tilanne ei näyttäisi heilauttavan esimerkiksi raaka-aineiden hintoja yhtä voimakkaasti enää edellisvuosien tapaan. Suomalaisten innostus ulkona syömiseen näyttäisi pysyttelevän vakaalla tasolla. Tulevaisuuden ollessa helpommin ennakoitava tarkoittaa tämä monelle ravintolalle mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun suunnitteluun kriiseihin reagoinnin sijaan.

  2. Eväitä uudistumiseen ja kasvuun saa Kesprosta. Haluamme olla asiakkaillemme paljon muutakin kuin vain raaka-aineiden ostopaikka. Siksi olemme rakentaneet uusia palveluita ja edelleen kasvattaneet erilaisten ravintolan liiketoimintaa tukevien ratkaisujen tarjontaa yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. Haluamme asiakkaidemme menestyvän, ja siksi toivon näkeväni tänäkin vuonna yhteistä sparrailua kanssanne liiketoimintanne kehittämiseksi. Kertokaa meille, kuinka voimme olla avuksi. Yhdessä tekeminen kantaa pidemmälle!

  3. Vuonna 2024 tuemme Kesprossa jälleen suomalaista ruokakulttuuria ja ravintola-alan arvostusta eteenpäin vieviä hankkeita. Olemme mukana tukemassa nuoria kokkikykyjä esille tuovaa Mestarikoulu-kilpailua sekä Suomen Bocuse d’Or -joukkueen harjoittelumahdollisuuksia. Lisäksi haluamme edistää alamme innovaatiohenkisyyttä ja olemme PRO-palkinnot Innovaatio-kilpailusarjan tukija.

Menestystä vuodelle 2024 toivottaen
Mika Halmesmäki
Johtaja, Kespro

P.S. Uusia ja kaikille asiakkaillemme saatavilla olevia palveluja syntyy koko ajan erityisesti digissä – aloita vuosi niiden käyttöönotolla. Uudella Toimitukset-palvelulla voi tarkastella omien tilausten saapumista kätevästi vaikka puhelimella. Raportit-palvelusta taas näkee esimerkiksi Kesprosta ostettujen tuotteiden kotimaisuusasteen tai ostojen hiilijalanjäljen.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä