PRO-palkinnot 2024 – Mikä on seuraava suuri innovaatio?

PRO-palkinnot jaetaan vuosittain ravintola-alan osaamisen kirkkaimmille tähdille. Kespro sponsoroi Innovaatio-sarjaa, jossa palkitaan toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio. Kalatukku E. Eriksson tukee taas Ravintolan keittiöpäällikkö -sarjaa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Avecmedia

PRO-palkinnot jaetaan vuosittain HoReCa-alan parhaimmille ammattilaisille yhteensä 16 sarjassa. Jokainen ehdokas ja voittaja on todellinen alan osaaja ja uudistaja.

Me Kesprossa haluamme katsoa pitkälle suomalaisen ravintola-alan tulevaisuuteen, kun ratkaisemme foodservice-alaan kohdistuvia haasteita yhdessä koko HoReCa-alan kanssa. Tarjoamme palvelut ja tuotteet, jotka auttavat kehittämään ravintolaliiketoimintaa – nyt ja tulevaisuudessa.

Siksi olemme olleet vuosia PRO-palkintojen Innovaatio-sarjan sponsoreita. Lisäksi Kalatukku E. Eriksson tukee Ravintolan keittiöpäällikkö -sarjaa.

Lagerblad-foods-oy-Amuse-kalamurumoussella-ja-pikkelöidyllä-punasipulilla Vuoden 2023 Innovaatio-sarjan voittaja oli Lagerblad Foodsin Kalamuru. Innovaatio mahdollistaa vähemmän käytettyjen kalojen – kuten särkikalojen ja silakan – hyödyntämisen ammattikeittiöissä.

Mikä on PRO-palkintojen Innovaatio-sarja?

PRO-palkintojen Innovaatio-sarjassa palkitaan toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio. Innovaatio voi olla uusi toimintatapa, selkeälinjainen uudistus, palvelu tai tuote, teknologia tai liikeidea. Se on jotakin uutta ja mullistavaa.

Innovaatioiden takaa löytyy uudistumiseen myötämielisesti suhtautuva organisaatio, joka haluaa toiminnallaan uurtaa uusia, ennen kulkemattomia uria. Innovaatio-sarjan palvelut ja konseptit ovat muuttaneet toimialan tai yhteisön toimintatapoja tai kehittänyt mullistavan idean tai tuotteen, jolla luoda menestystä bisnekseen.

Kespro-Foodsteri-staff-DSC00331 logo

Jalosta innovaatiot timanteiksi

Innovaatiot ovat meille Kesprossa jatkuva inspiraation lähde. Pääsemme PRO-palkintojen kautta jalostamaan innovaatioita eteenpäin asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Jalostustyön ydin tapahtuu pääsääntöisesti Kespro Foodstereissa. Kespron ravintola-alan ammattilaiset Foodstereissa Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa löytävät yhdessä asiakkaan kanssa liiketoimintaan selkeitä ratkaisuja.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä