Baskilainen juustokakku – jälkiruokatrendi kaikkiin ravintoloihin

Kiinnostus erilaisia jälkiruokia kohtaan on kasvanut maailmalla. Baskikakku on trendikäs jälkiruoka, joka hurmaa asiakkaan kuin asiakkaan!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Parhaimpien jälkiruokien valmistaminen vaatii inspiroitumista, intohimoa, osaamista ja trendeihin tarttumista. Jälkiruokien nauttijaa on aina kiinnostanut mielenkiintoiset, tarinalliset ja herkulliset maut.

Baskikakku soveltuu edellä mainittuihin haasteisiin ja on ottanut paikkansa maailmalla trendikkäänä jälkiruokana. Baskikakun erinomaisuus piilee sen yksinkertaisuudessa. Se on paistettu tuorejuustokakku ilman erillistä pohjaa. Esimerkiksi lakka- tai viikunahillo on täydellinen makupari tälle kakulle.

Baskikakku on ottanut paikkansa maailmalla trendikkäänä jälkiruokana.
Anssi Nurminen, Kespro

Resepti: Baskilainen juustokakku

Ostoslistalle:

Valmista näin:

  1. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja suola melalla yleiskoneessa. Lisää kananmunat yksi kerrallaan ja lopuksi maissitärkkelys.
  2. Anna massan seistä jääkaapissa tunnin ajan.
  3. Paista ensin uunissa 220 °C 20 minuuttia ja sen jälkeen laske uunin lämpötila 150 °C. Ota kakku uunista, kun sen sisälämpö on 60 °C. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile baskikakku Menu Lakkahillon kanssa!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä