Bocuse d'Or saa taakseen kumppaneita

K-ryhmä ja tämän kokoama laaja kumppanuusverkosto mahdollistaa Suomen Bocuse d’Or -kilpailujoukkueen harjoittelua ja rahoittaa Bocuse d’Or Academy Finlandin toimintaa. Samalla kilpailu nousee näkyvämmin esiin ja suomalaisten tietoisuuteen.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Santeri Stenvall

Maailman arvostetuin kokkikilpailu Bocuse d’Or halutaan nostaa nyt entistä paremmin esiin. K-ryhmä kumppaneineen haluaa mahdollistaa Suomen joukkueen harjoittelumahdollisuudet sekä varmistaa samalla kilpailujen näkyvyyden. Kumppaniverkostoon lukeutuu laaja edustus suomalaisia ja Suomessa keskeisesti toimivia elintarviketeollisuuden yrityksiä.

Laaja kumppaniverkosto ja uudenlainen yhteistyö takaavat kisalle kunnolliset toimintaresurssit. Tavoitteena on menestys tulevalla kilpailukaudella, mutta myös suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuuden lisääminen.

K-ryhmä kumppaneineen uskoo, että Suomen menestyminen Bocuse d’Orissa edistää suomalaista ruokakulttuuria ja osoittaa suomalaisen ammattitaidon korkean tason.

”Haluamme kisan kautta ammentaa inspiraatiota myös kuluttajalle intohimoisempaan ruoanlaittoon. Samalla lisätään suomalaista ruoanlaiton arvostusta ravintoloissa”, sanoo K-ryhmän Bocuse d’Or -yhteistyöstä vastaava johtaja Mikko Paukkonen.

menu_lehti_1-2022_Bocuse_dor_joukkue Johan Kurkelan peura-annos toi hänelle ja joukkueelleen edustuspaikan Suomen joukkueessa. ”Kautta linjan maullisesti harmoninen ja herkkä, tyylikäs kokonaisuus”, totesi tuomaristo yksimielisesti voittajasta.

Kisamenestyksen toivotaan myös kehittävän suomalaista ruokakulttuuria ja ruokamatkailua Suomeen samaan tapaan kuin Tanska, Norja ja Ruotsi ovat tehneet. Samalla K-ryhmä haluaa nostaa ruokamaailman parissa työskentelevien ihmisten ylpeyttä omasta työstään ja lisätä ravintola-alan työpaikkojen haluttavuutta.

”Yhteistyömme laajan kumppaniverkoston kanssa luo Suomen joukkueelle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Samalla se tuo kumppaniemme mahdollistaman laajan mediapinnan myötä tämän maailmanluokan kilpailun nyt ensimmäistä kertaa kaikkien ruoasta kiinnostuneiden suomalaisten ulottuville”, kiittää Bocuse d’Or Academy Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja Aki Wahlman.

Tulevan kilpailukauden aikana Bocuse d’Or näkyy markkinoinnillisena teemana vahvasti kumppaniverkoston eri toimijoiden sisällöissä.

K-ryhmän kanssa Suomen menestystä Bocuse d’Or -kilpailuissa mahdollistavat Arla, Fredman, HKScan ja Unilever. Lisäksi Bocuse d’Orin kuppaneina ovat E. Ahlström, Hätälä, Metos, Moët & Chandon, Järvikylä, Olvi ja Paulig.

K-ryhmässä Bocuse d’Or -matkaa tukevat K-Citymarket ja Kespro.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä