Duni tuo tulevaisuuden pöytään

Uudet innovatiiviset tuotteet täysin uusiutuvista ja kompostoitavista, ruokajätteeseen pohjautuvista materiaaleista. 

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Duni

Kuvat

Valmistaja

Myös kiertotalouteen perustuvassa tulevaisuudessa tarvitaan edelleen kertakäyttöisiä tuotteita. Ei kuitenkaan sellaisia, joista syntyy jätettä. Siksi Duni esittelee nyt laadukkaat lautasliinat ja tabletit, jotka on valmistettu fossiilittomista ja täysin uusiutuvista materiaaleista.

Näin päästään aivan uudelle tasolle kestävässä tuotekehittelyssä. Uudet ilmastovastuulliset tuotteet aiheuttavat 18–30 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin aiemmat tuotteet. Kyseessä on viimeisin askel Duni Groupin matkalla kohti nollapäästöjen tavoitetta.




Lautasliinat ja aterintaskut

Uudet laadukkaat Bio Dunisoft® -lautasliinat ja Bio Duniletto® Slim -aterintaskut tuovat kiertotalouden periaattein ruokajätteen takaisin vieraiden pöytään. Niiden sideaine on nimittäin valmistettu sitruunan kuorista ja muusta ruokajätteestä.

Täysin uusiutuvan ja kompostoitavan materiaalin kehittämisessä teimme yhteistyötä palkitun ruotsalaisen ympäristöteknologiayrityksen OrganoClickin kanssa, joka on kehittänyt materiaalissa käytettävän mullistavan OC-BioBinder™-sideaineen.

Duni premium 2 2022 peruna

Tabletit

Uudet Bio Dunicel® -tabletit sisältävät puolestaan innovaation saksalaiselta kehitystiimiltä, joka on luonut perunatärkkelyksestä sideaineen korvaamaan aiemman muovipohjaisen sideaineemme. Kyseessä on täysin uusiutuva ja kompostoitava materiaali. Ja mikä parasta: kun tabletit on kompostoitu, niistä syntyy multaa, jossa voi kasvattaa uusia perunoita. Molemmat tuotteet tarjoavat kestävämpää ja vastuullisempaa pehmeyttä ravintoloiden ja hotellien vieraille, vähentäen planeettamme muovikuormaa.

Duni premium 2 concept

Vastuullisuusmatkalla

Viemme muutoksen vieläkin pidemmälle. Jotta emme jäisi puolitiehen, olemme tehneet merkittäviä parannuksia ja muutoksia myös tuotepakkauksiimme. Muovista on luovuttu ja se korvataan paperilla tai kartongilla. Olemme vasta aloittaneet tämän matkan, ja tulemme jatkamaan sitä koko valikoimamme kanssa!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä