Helpotusta ammattikeittiöön – turvallisesti ja vastuullisesti

Mitä on turvallisesti tuotettu ja valmistettu ruoka? Tai millainen on vastuullinen hankinta?

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Feelia

Kuvat

Feelia

Feelialla noudatetaan FSSC 22000 -sertifikaattia, joka takaa turvallisen ja valvotun elintarviketuotannon. Tämä sertifikaatti edellyttää yrityksen viestinnän ja hallinnon vastuuta tuotantoprosessin osiin liittyen.

Sertifikaatin voimassaolo varmistetaan säännöllisillä auditioinneilla. Sertifikaatti takaa elintarviketurvan koko elintarvikeketjussa. Jatkuva valvonta kattaa mm. mikrobiologisen analysoinnin tuotteista ja tuotantovälineistä, riskiarviointia sekä omavalvontasuunnitelman noudattamista.

Tulevaa valvontaa tullaan kehittämään mm. ympäristönäkökohtien osalta. Asiakkaan on turvallista ja vastuullista tehdä hankintojaan Feelialta, sillä laatu ja ruuan terveellisyys taataan jo raaka-aineista lähtien.


Vastuullisuusteot yritystoiminnassa

Vastuullisuus liittyy kaikkeen, mitä Feelia tekee. Kyseessä on laaja kokonaisuus, joka kuuluu osaksi päivittäiseen tekemiseen ja on huomioitu tulevaan tähtäävässä kehitystyössä. Vastuullisuusteot näkyvät myös tuotteiden valmistuksessa. Ruoantuotantoa tehdään harkitusti. Raaka-ainehankinnat, tuotantoprosessi sekä materiaalivalinnat suunnitellaan vastuullisesti. Ympäristönäkökulmat ovat selkeimmin mitattavia vastuullisuuden osa-alueita. Näiden lisäksi vastuullisuuteen kuuluu abstraktimpia näkökulmia eettisyyteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyen.

Kotimaisten raaka-aineiden suosiminen on arvokysymys, jolla tuetaan lähituottajien elinkeinoa ja varmistetaan raaka-aineiden jäljitettävyys. Esimerkiksi tuoreita juureksia hankitaan läheltä ja yhteistyökumppanina on useita sopimusviljelijöiltä. Kasvisten käsittely (kuorinta, pilkkominen) ja raaka-aine-erien toimitukset tehdään kohdennetusti tuotannossa käytettävän määrän mukaisesti. Hävikkiä ei muodostu hankintavaiheessa. Feelian käyttämät maito- ja liharaaka-aineet hankitaan kotimaisena pääasiassa suoraan alan luotettavimmilta yrityksiltä. Useissa Feelian tuotteissa on käytössä Hyvää Suomesta -merkki.

Feelian ruokatuotteissa on usein saatavilla sekä suurtalouskeittiöitä palveleva isompi 2,5–3 kg pakkauskoko sekä kuluttajaystävällisempi 600 g pakkauskoko. Yhdenmukaiset pakkauskoot helpottavat ruokalistojen suunnittelussa ja tilausmäärien arvioinnissa. Vakuumiin muovipakkaukseen valmistettu ruoka on tutkitusti turvallinen ja pitkään säilyvä. Ruoka on helppo valmistaa nopeasti ja ajankohtaisen tarpeen mukaisesti, mikä vähentää hävikkiä ja eri työvaiheita keittiöllä. Valmistus onnistuu pienemmällä henkilöstöresurssilla.

Joten miksi et valitsisi Valmista hyvää, joka on vastuullisesti, turvallisesti ja terveellisesti tuotettua kotimaista ruokaa? Ja jolla voidaan helpottaa esimerkiksi alalla vallitsevaa työvoimapulaa ja säästää tehokasta työaikaa esimerkiksi laadukkaampaan asiakaspalveluun?

Kuinka valmistuu Feelia Kauranjyvä?

Alla näet, kuinka valmistuu uutuustuotteemme Feelia Kauranjyvä. Feelia Kauranjyvää voi käyttää aterialisukkeena riisin tapaan tai pohjana erilaisille pata- ja paistosruoille.

Tarjoa Feelia Kauranjyvää esimerkiksi vegaanisen Feelia Linssikastikkeen kanssa. Tuotteen kaurasta 100 % on puhdaskauraa. Feelia Kauranjyvästä löytyy kaikki kauran ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit ja kivennäisaineet. Tuote on maidoton ja gluteeniton.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä