Jukolan Juusto luo aitoja juustoelämyksiä

Jukolan Juusto vaalii juustonvalmistuksen romantiikkaa. Kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien valmistuu Aito Cheddar. Cheddar aitoihin hetkiin ja aidoille ihmisille.

Julkaistu

Teksti

Jukolan Juusto

Kuvat

Jukolan Juusto

Joutsan Leivonmäellä Jukolan Juuston juustolassa aamu alkaa tuoreen vastalypsetyn maidon vastaanottamisella. Aamumaitoa ei pitkiä matkoja kuljeteta maanteillä, vaan se tulee omalta maitotilalta kiven heiton päästä juustolalta ja on juustokattilassa parissa tunnissa lypsämisestä valmiina päivän työvaiheisiin. Laadukas ja tuore maito onkin onnistuneen juuston edellytys ja sen merkitys korostuu pitkään kypsytettävissä tuotteissa. Aamulypsyn maito yhdistettynä juustomestarien pitkään kokemukseen ja perinteiseen cheddarien valmistustapaan mahdollistavat huippulaatuiset puhtaat tuotteet, Aito Cheddarit.

jukolan juusto tuotantolinja

Perinteisestä valmistustavasta Jukolan Juustolla pidetään kiinni, vaikka se vaatii paljon käsityötä ja aikaa. Se on ainut mahdollinen tapa tehdä oikeaa cheddaria, joka maistuu oikeasti cheddarilta. Jukolan Juusto onkin ainut valmistaja Suomessa, joka tekee cheddaria ainoalla oikealla valmistusmenetelmällä. Ja hyvinhän Aito Cheddar on suomalaisten juustoystävien sydämiin löytänyt.

Vuosien mittaan Aito Cheddar -tuoteperhe on laajentunut eri mauilla. Löytyy miedommista vaihtoehdoista vahvimpaan, Aito Cheddar Vintageen, joka on löytänyt myös ravintoloiden sydämiin. Moni suomalainen ravintola panostaakin puhtaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Cheddar on ollut kuitenkin pitkään poikkeus, sillä ennen Jukolan Juustoa ei kotimaista vaihtoehtoa ollut saatavilla.

jukolan juusto annoskuva

Jukolan juusto toteuttaa ravintoloille raaka-aineet elämyksiin esimerkiksi vahvamakuisina Vintage-harkkoina, burgersiivuina tai ravintolan mukaisesti toteutettuina makucheddareina. Aito Cheddarit taipuvat ammattilaisten luovissa käsissä mitä huikeimpiin annoksiin. Niistä on helppo kertoa ja niiden varaan voidaan annoksen aitoa tarinaa rakentaa.

Kaikki aitous alkaa oman tilan tuoreesta aamulypsyn maidosta.

www.jukolanjuusto.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä