Käyttövalmiit lihatuotteet ammattikeittiöille

Käyttövalmiilla lihatuotteilla helpotetaan ammattikeittiöiden työtä erityisesti näin työvoimapulan aikana. Monipuolisella valikoimalla kotimaisia porsas-, nauta- ja siipikarjatuotteita on helppo vastata asiakkaiden mieltymyksiin.

Julkaistu

Teksti

HKScan

Kuvat

HKScan

Helpompaa arkea

Työvoiman saatavuus aiheuttaa muutoksia ammattikeittiöiden toimintatapoihin, joten työtä helpottavia ratkaisuja tarvitaan. HKScan toimii tuoteratkaisuillaan keittiöammattilaisten kumppanina antaen heille parhaat mahdollisuudet vastata asiakkaidensa vaatimuksiin tässä ajassa.

"Esivalmisteltujen tuotteiden kysyntä on kasvanut. Keittiöissä voidaan keskittyä ruoanvalmistuksen jälkeen viimeistelyyn ja esille laittoon", sanoo HKScanin kehityspäällikkö Sami Rekola.

"Ruokalistalle voidaan tuoda monipuolisia vaihtoehtoja, kun osa perinteisistä aikaa vievistä työvaiheista on valmiina. Työaikaa kuluu huomaamatta yllättävän paljon varastointiin, esikäsittelyyn, kypsennykseen ja jäähdytykseen. Esikypsennetyillä raaka-aineilla tekeminen suoraviivaistuu merkittävästi", hän lisää.

HKScan kanapata food service

Pakastetut käyttövalmiit siipikarjatuotteet muuntuvat vaivatta maistuviksi ja onnistuneiksi ruokahetkiksi

Broileri on nopeasti kypsyvää ja monipuolinen raaka-aine, jolla on helppo vastata vaihtelevaan kysyntään. HKScanin Kariniemen® pakastetut käyttövalmiit siipikarjatuotteet muuntuvat helposti meheviksi aterioiksi tai sopiviksi suupaloiksi. Ympärivuotinen grillisesonki maistuu meheviksi kypsennetyissä kananpojan paistiviipaleissa ja -kuutioissa, sillä niissä on grillauksen jäljittelemätön maku jo valmiina. Tuotteiden valmistustapa jättää mausteet pintaan, joten lihan omalle maulle jää tilaa. Maukas tuotesarja on täydentynyt kypsäksi grillatulla kananpojan koipireidellä.

Kariniemen® Kananpojan Paneroitu fileepihvi on kuorrutettu herkullisen rapealla gluteenittomalla paneroinnilla. Kypsä, pakastettu käyttövalmis rintafilee tarvitsee vain kuumennuksen. Tämän helpommaksi ruoanvalmistus ei voi enää tulla!

Siipikarjatuotteet sisältävät runsaasti proteiinia ja paneroidut uutuudet ovat kaikki gluteenittomia. Irtopakasteena tuotteita on helppo ottaa käyttöön aina tarvittava määrä. Kotimaisuus kertoo laadusta.

HKScan oktoberfest makkarapannari

Parasta possua eri käyttötarkoituksiin

Hienosyisestä ja mehukkaasta porsaanlihasta on helppo valmistaa mitä erilaisimpia ruokia. Käytännössä lähes jokainen pala possua löytää paikkansa keittiössä ja lautasella. Porsaanliha valloittaa myös etnisten ruokien sekä street foodin raaka-aineena.

Ammattikeittiöiden työtä helpottavat käyttövalmiit porsastuotteet, jotka tarjoavat saman täyteläisen maun ja suutuntuman kuin perinteiseen tapaan haudutetut. Tuotteiden raaka-aineina on käytetty aina suomalaista HK Viljaporsas- ja HK Rypsiporsas® -lihaa. Ruokahävikkiä ei synny, kun pakkauksista voi ottaa käyttöön juuri kulloinkin tarvittavan määrän.

HKScan lihapata kurpitsaa Vuoden kokki

Aitoja, täyteläisiä makuja käyttövalmiista naudanlihasta

Naudanlihasta valmistuu niin arki- kuin juhlaruokia – etenkin ajan kanssa. Ammattikeittiöt voivat taklata kiireen aiheuttamaa kuormitusta hyödyntämällä käyttövalmiita lihoja, kuten sous vide -menetelmällä haudutettuja naudan patapihviviipaleita, kypsäksi paahdettua jauhelihaa tai meheväksi kypsytettyä naudan rintaa.

Hauduttaminen ja keittäminen ovat aikaa vieviä mutta lopputuloksellaan palkitsevia kypsennystapoja, joilla sitkeämmistäkin ruhonosista saadaan niin pehmeitä, että ne irtoavat luusta helposti. Käyttövalmiit naudanlihatuotteet tarjoavat annoksiin saman mehevän lopputuloksen.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä