Grillikesän parhaat ruokaelämykset nopeasti ja helposti

Kesäterasseilla maistuvat nopean syömisen rennot annokset. Ruokatalot tarjoavat keittiöammattilaisten työtä helpottavia ratkaisuja kiireiseen kesään. Pikaruoan lupauksessa nopeus on valttia mausta tinkimättä – kevennetään kiirettä yhdessä!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: HKScan

Kuvat

HKScan

Hyvä syntyy hyvästä

HKScan Food service crispy wings logoilla

Broileri on nopeasti kypsyvää ja monipuolinen raaka-aine, jolla on helppo vastata vaihtelevaan kysyntään. HKScanin Kariniemen® pakastetut käyttövalmiit siipikarjatuotteet muuntuvat helposti meheviksi aterioiksi tai sopiviksi suupaloiksi. Street food pitää edelleen pintansa, sillä se pysyy hinnoissaan ja on rentoa tuttua ruokaa.

Terassikesän maistuvimmat siipifestarit on helppo rakentaa Kariniemen® tuplapaneroiduilla uutuustuotteilla. Siipipalasta valmistettu rapea gluteeniton ja käyttövalmis siipi tarvitsee vain kuumennuksen. Pakasteena sitä on helppo ottaa käyttöön aina tarvittava määrä. Annokseen sopivat rouskuvat porkkanapölkyt sekä täyteläinen aurajuustodippi. Kylkeen voi lykätä vielä rapeat ranskalaiset.

Pikaruoan lupauksessa nopeus on perusasioita, ja käyttövalmiit tuotteet jättävät työaikaa myös annosten ideointiin ja viimeistelyyn. Maustettu ja paahtaen kypsennetty kanakebab soveltuu erinomaisesti esimerkiksi riisin, ranskalaisten tai leivän kanssa nautittavaksi. Lisäksi se sopii pizzoihin sekä kylmävalmistuksen komponentiksi.

HK Maustetahnat on myös kehitetty kiireen helpottamiseen: niillä saa helposti ja nopeasti takuumaukkaan vivahteen lisukkeena tarjottaviin kastikkeisiin.

HKScan DSC03649 rajattu logolla

We <3 BRGR

Kaikki rakastavat burgereita. Intohimo tähän ikoniseen ruokalajiin näkyy HKScanilla ensiluokkaisina raaka-aineina sekä innostavina resepteinä.

"Mikä sitten tekee burgerista niin suositun? Itse uskon, että kuluttajan näkökulmasta erityisesti sen tuttu formaatti: selkeät raaka-aineet ja tieto siitä mitä syö. Ammattilaiselle burgeri taas on sinänsä helppo tehdä, mutta yksinkertaisissa elementeissä korostuu hyvä valmistus, kuten pihvien paistaminen kunnolla", HKScanin kehityspäällikkö Sami Rekola pohtii.

"Burgeri on ottanut askeleita ylöspäin, kun puhutaan kyseisen ruokagenren arvostuksesta. Nyt panostetaan erityisesti laadukkaisiin raaka-aineisiin. Ruoka-alan ilmiöt näyttäytyvät täytteissä, kuten kasvis- ja vegevaihtoehdoissa", Rekola lisää.

HKScanin valikoimista löytyy meheviä hampurilaispihvejä muun muassa valmiina pakasteena sekä karkeammaksi jauhettuna lihana pötköpakkauksessa. Tuotteiden rasvaprosentti varmistaa täyteläisyyden ja Smash-tekniikalla on helppo viimeistellä rapea paistopinta. Kotimaisuus kertoo vastuullisuudesta ja laadusta.

HKScan Food service Kasvis burger logolla

Maukkaat ja rakenteeltaan mainiot kasviproteiinituotteet


Kasvisruokien rooli on tänä kesänä nouseva. HKScanin matka kohti yhä monipuolisempaa ruokataloa näkyy innovatiivisessa tuotekehityksessä. Esimerkiksi HK Vihreät Vege pulled on käyttövalmis kasviproteiinista valmistettu pulled. Se soveltuu muun muassa tortillojen, tacojen ja pizzojen täytteeksi. Pakaste ei tarvitse muuta kuin sulatuksen ja kuumennuksen – helppoa!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä